No i sajoNARA, proszę zamknąć za sobą drzwi, HEJKA, PA. X D
Dieta czarny furiat
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry- Lostnick888
- PsychoFanka
Re: Dieta czarny furiat
Ufffff... bo już miałam wrażenie że tego nie da się wygrać argumentem
-
tomasz4999
- Srebrna Kropeczka
Nie bójcie sie, przeczeka i wroci xD
tylko niech nie zapomni sie przelogowac z konta Czarny Furiat czy tam Robert Jablonowski tudziez Rap Srap Pasja Zycia, sam juz sie pewnie pogubil kto jest kto

tylko niech nie zapomni sie przelogowac z konta Czarny Furiat czy tam Robert Jablonowski tudziez Rap Srap Pasja Zycia, sam juz sie pewnie pogubil kto jest kto
-
tomasz4999
- Srebrna Kropeczka
Witam PETARDZIOCHY MALOLATY 
Obczajcie komentarze pod najnowszym postem, Robert chyba spi jeszcze bo nie zdazyl usunac xD
Obczajcie komentarze pod najnowszym postem, Robert chyba spi jeszcze bo nie zdazyl usunac xD
Madzia piąty dzień śpi po 3h, zluzujcie troche z tymi wiadomościami do niej 
A CF w komentarzach o swojej klientce- "po ciąży spożywczej nie ma śladu". No kurde. Jak by nie wyglądała przed wykupieniem czegoś u niego- jak tak można napisać o kimś kto jakby nie było zgłosił się do niego z problemem/kompleksem?
A CF w komentarzach o swojej klientce- "po ciąży spożywczej nie ma śladu". No kurde. Jak by nie wyglądała przed wykupieniem czegoś u niego- jak tak można napisać o kimś kto jakby nie było zgłosił się do niego z problemem/kompleksem?
Zacznie pracę od sprawdzenia komentarzy, usunięciu ich i zablokowanie osób piszących
Ostatnio CF mówił ze mają pod opieką trenerki fitnes które nie trzymały diety i pomimo tego że duzo ćwiczą ich ciała źle wyglądają , zapuszczone itp. Już dokladnie nie pamietm tych epitetów ale one były. Gdybym wykupiła dietę i usłyszała że mowi tak o mnie publicznie to bym się wkurzyła
Ostatnio CF mówił ze mają pod opieką trenerki fitnes które nie trzymały diety i pomimo tego że duzo ćwiczą ich ciała źle wyglądają , zapuszczone itp. Już dokladnie nie pamietm tych epitetów ale one były. Gdybym wykupiła dietę i usłyszała że mowi tak o mnie publicznie to bym się wkurzyła
-
tomasz4999
- Srebrna Kropeczka
I cyk, komentarz usuniety, podkomentarze rowniez czyli pewnie wszystkie osoby skonczyly z blokiem xD
taaaaa.... maja wiele trenerek fitness, trenerow personalnych, policjantow, sędziow, prokuratowrow, adwokatow, lekarzy, strazakow, opiekunki do dzieci, informatykow, pracownikow zmianowych.... przemian sa tysiace!!!! oh no wait.... wstawmy po raz kolejny zdjecia z 2018 roku xD
albo swoja klate jak mialem 38 lat

taaaaa.... maja wiele trenerek fitness, trenerow personalnych, policjantow, sędziow, prokuratowrow, adwokatow, lekarzy, strazakow, opiekunki do dzieci, informatykow, pracownikow zmianowych.... przemian sa tysiace!!!! oh no wait.... wstawmy po raz kolejny zdjecia z 2018 roku xD
albo swoja klate jak mialem 38 lat
-
tomasz4999
- Srebrna Kropeczka
Korci mnie zeby cos skomentowac, nie chce trafic do grona outsiderow xD kiedys mu cos tam skomentowalem ale dawno i bardzo kulturalnie to tylko usunal komentarz ale POZWOLIL sledzic profil xD
-
tomasz4999
- Srebrna Kropeczka
-
tomasz4999
- Srebrna Kropeczka
Ja mam zaskrinszotowane xD
basically, jedna pani zapytala czy mozna zobaczyc foto zaraz przed programem bo ona pamieta to konkretne zdjecie z daaaaawien dawna temu xD
Na co inna pani odp, ze te przemiany to oszustwo i ze prosze poczytac opinie o CF w google i ze za to powinien byc kryminal

po czym nastapilo zwolnienie BLOKADY maszyny losujacej
iks de
basically, jedna pani zapytala czy mozna zobaczyc foto zaraz przed programem bo ona pamieta to konkretne zdjecie z daaaaawien dawna temu xD
Na co inna pani odp, ze te przemiany to oszustwo i ze prosze poczytac opinie o CF w google i ze za to powinien byc kryminal
iks de
A jaki był komentarz..? Bo kur...nie zdążyłam przeczytaćtomasz4999 pisze: ↑czw paź 30, 2025 12:00 pm I cyk, komentarz usuniety, podkomentarze rowniez czyli pewnie wszystkie osoby skonczyly z blokiem xD
albo swoja klate jak mialem 38 lat![]()
- Lostnick888
- PsychoFanka
Ahahahahhatomasz4999 pisze: ↑czw paź 30, 2025 2:20 pm Ja mam zaskrinszotowane xD
iks de
Ja nadal nie mogę pojąć skąd ta cała ARMIA jest tam i oni tego nie widzą? Moze jestem za mloda jeszcze aby takie rzeczy zrozumieć..
Ok doszłam do wyjasnien już wiem :)teraz pokazuje zdj Magdy Nikoli i on:)ja niecierpliwie czekam jak pokaże Nikole ile schudla bo już trochę czasu minęło a jego dieta działa od pierwszych dni ...także no. .czekamytomasz4999 pisze: ↑czw paź 30, 2025 2:20 pm Ja mam zaskrinszotowane xD
iks de
-
tomasz4999
- Srebrna Kropeczka
Patrz post wyzej... ;)
Ta cala armia to w polowie jest juz dawno zablokowana - sam pamietam jak z 4 5 6 7 lat wstecz a nawet 10 lat wstecz to te pierwsze przemiany mialy zawsze po 200+ komentarzy i zawsze ludzie sie spierali o tatuaze na lewej i prawej stronie.... teraz nie ma ani 1 komentarza bo kazdy juz dawno wylecial z grupy z banem xD
zostala grupa kont ktore maja po 60 osob w znajomych i moze nie czaja bazy albo sa nieogarnieci zyciowo lub latwi do manipulowania soba, ot cala tajemnica.
p.s. wszyskie zdjecia ze "starej galerii" furiata sa na stronie Kasi, czyli po tym jak nastapil rozlam ewidentnie musial je pousuwac bo byloby to uznane w sądzie moze? jako przywlaszczenie. Nawet ostatnio na relacji gadal ze cyt. "Ja to juz dawno Madzia wiesz... wiesz Madzia przestalem dodawac fotki przemian, tylko daje je w relacji...."
Gowno prawda - nie przestales tylko musiales je usunac bo pewnie ci sąd nakazal.
xD
Ta cala armia to w polowie jest juz dawno zablokowana - sam pamietam jak z 4 5 6 7 lat wstecz a nawet 10 lat wstecz to te pierwsze przemiany mialy zawsze po 200+ komentarzy i zawsze ludzie sie spierali o tatuaze na lewej i prawej stronie.... teraz nie ma ani 1 komentarza bo kazdy juz dawno wylecial z grupy z banem xD
zostala grupa kont ktore maja po 60 osob w znajomych i moze nie czaja bazy albo sa nieogarnieci zyciowo lub latwi do manipulowania soba, ot cala tajemnica.
p.s. wszyskie zdjecia ze "starej galerii" furiata sa na stronie Kasi, czyli po tym jak nastapil rozlam ewidentnie musial je pousuwac bo byloby to uznane w sądzie moze? jako przywlaszczenie. Nawet ostatnio na relacji gadal ze cyt. "Ja to juz dawno Madzia wiesz... wiesz Madzia przestalem dodawac fotki przemian, tylko daje je w relacji...."
Gowno prawda - nie przestales tylko musiales je usunac bo pewnie ci sąd nakazal.
xD
AniaW91 pisze: ↑ A jaki był komentarz..? Bo kur...nie zdążyłam przeczytać![]()
-
tomasz4999
- Srebrna Kropeczka
A Dawid Szulc gdzie zniknal? Wracaj chlopie, tesknimy
p.s. Zartowalem.
p.s. Zartowalem.
Sa jeszcze urzędniczki!
tomasz4999 pisze: ↑czw paź 30, 2025 12:00 pm I cyk, komentarz usuniety, podkomentarze rowniez czyli pewnie wszystkie osoby skonczyly z blokiem xD
albo swoja klate jak mialem 38 lat![]()
- Lostnick888
- PsychoFanka
Ojj teskni ktoś okrutnie widzę.. xd bez takich ekscesów proszę, chyba, ze za miło jest na grupietomasz4999 pisze: ↑czw paź 30, 2025 2:44 pm A Dawid Szulc gdzie zniknal? Wracaj chlopie, tesknimy
p.s. Zartowalem.
Oooooo jezzzzuuu nie, dajcie mu spokójLostnick888 pisze: ↑czw paź 30, 2025 3:52 pm Ojj teskni ktoś okrutnie widzę.. xd bez takich ekscesów proszę, chyba, ze za miło jest na grupie![]()
Nie wiem co kieruje teraz ludzmi, że postanawiają do nich dołączyć ale kiedyś ja też kupiłam dietę od czarnego to były te pierwsze diety które krążą w internecie tzn. Kurczak i ryż. No i chyba coś było w nim takiego że dałam się na to nabrać. Potem długo nie obserwowałam jego dzialalosci a po jakimś czasie wyświetliły mi się jakieś zdjęcia z Iwą i zaczęłam obserwować tą relację bo coś mi tam nie grało. I od tamtej pory jestem na bieżąco
-
tomasz4999
- Srebrna Kropeczka
Ja kupilem ja dwa razy..... w odstepie chyba 2 lat, ale to bylo jeszcze zanim zaczalem jarzyc o co wgl chodzi w odchudzaniu, diecie czy zdrowym jedzeniu itd. A przede wszystkim w zdrowej relacji z jedzeniem!
Nie obserwowalem tez wtedy innych profili ktore sa naprawde wartosciowe, skupilem sie na jego kopiuj wklej

no ale coz czlowiek uczy sie na bledach prawda?
Nie obserwowalem tez wtedy innych profili ktore sa naprawde wartosciowe, skupilem sie na jego kopiuj wklej
Monikamm pisze: ↑czw paź 30, 2025 4:58 pm Oooooo jezzzzuuu nie, dajcie mu spokój
Nie wiem co kieruje teraz ludzmi, że postanawiają do nich dołączyć ale kiedyś ja też kupiłam dietę od czarnego to były te pierwsze diety które krążą w internecie tzn. Kurczak i ryż. No i chyba coś było w nim takiego że dałam się na to nabrać. Potem długo nie obserwowałam jego dzialalosci a po jakimś czasie wyświetliły mi się jakieś zdjęcia z Iwą i zaczęłam obserwować tą relację bo coś mi tam nie grało. I od tamtej pory jestem na bieżąco![]()
No ja też czekam, i na wspólne treningi budowania pośladków. I na sesję z Madzią pod koniec listopada czekam z niecierpliwoscią. To już nie będą zdjęcia klaty z 2018r
Robert musisz wrócić do tego klejącego placucha i kurczaka, a nie gotowce-bigosy
-
tomasz4999
- Srebrna Kropeczka
Wszystko ponizej 60kcal / 100g jest dobre na zalewki do ryzu, pamietajcie.
<I cyk, pomidoroweczka na gęsinie do koszyczka>
<I cyk, pomidoroweczka na gęsinie do koszyczka>