Start
Mój profil

Dieta czarny furiat

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
Awatar użytkownika
AniaW91
MiamiBicz

Re: Dieta czarny furiat

Post autor: AniaW91 »

Każdy ma prawo do wyrażenia swojej opini, zdania.Ja przyznaje Panu Dawidowi rację!!chyba za mało znacie furiata...tak naturalność u kobiety u niego jest na pierwszym miejscu tak mowil kiedys i to potwierdzam!!!A jest inaczej....Magda jest zrobiona z każdej możliwej strony teraz jak ma już swoje lata niestety bardzo to brzydko wyglada...po co mówić cos co nie jest prawda...za niedługo hallowem 🤣🤣także Magdalena moze isc na wystawę...
:)dla mnie obydwoje sa skonczeni jestem ma ich stronie bo zawsze wieczorem w wolnej chwili sie moge pośmiać z udacznikow 😂😂
Kwiatomat
SkrzydełkaZhooters

Post autor: Kwiatomat »

To furiat mówi coś innego niż robi.
Mówi że tylko naturalna kobieta a jest z madzia, która wygląda tak jak ona chce. To jego można za to oceniać a nie obrażać ją. Takie jest moje zadanie😉
tomasz4999
Modna

Post autor: tomasz4999 »

Aaaaahahhaahhahaahhahahahahahahahhahaaahah zrobilas mi dzien 😅😅😅

Sara345 pisze: wt paź 28, 2025 1:43 pm Mnie też irytuje to ciągle wyzwanie od prostytutek i alfonsów. Patrzę tu co jakiś czas czy coś nowego ktoś wrzucił, jakieś smaczki, czy coś znowu ciekawego w relacjach niedoszły dowódca wojsk specjalnych wrzucił żeby się pośmiać. A tu znowu stek oszczerstw i wyzwisk i tyle z tego. Słabiutko. I masz rację Dawid że szkoda, że nie można na tym forum zablokować kogoś albo wywalić, bo myślę, że wiem kto by to był.

P.s.
X D
Awatar użytkownika
AniaW91
MiamiBicz

Kwiatomat pisze: wt paź 28, 2025 1:38 pm To furiat mówi coś innego niż robi.
Mówi że tylko naturalna kobieta a jest z madzia, która wygląda tak jak ona chce. To jego można za to oceniać a nie obrażać ją. Takie jest moje zadanie😉
Oni sa tacy sami i siebie warci obydwoje kłamią na każdym kroku...jak jeden tak drugi aż wstyd
Awatar użytkownika
Lostnick888
BlondDoczep

Post autor: Lostnick888 »

tomasz4999 pisze: wt paź 28, 2025 12:00 pm Ja pier*ole, ty jestes chyba nawet glupszy niz ten caly Czarny Furiat, moze tez masz rozdwojenie jazni 🤣 zaloze sie ze 99% osob na tym forum jak wchodzi dla beki cos poczytac i zobaczy cokolwiek od dawidszulc czy jak tam Cie zwia, to mysli sobie to samo co ja (czyli "O jezu, znowu ten zjeb co wszystkich wyzywa"). Jak juz ktoras z dziewczyn tutaj napisala, jestesmy tu dla kulturalnego smiania sie z tej calej sytuacji i tego co Robert odpierdala, ty za to tylko w kolko wyzywasz jak zacieta plyta dlatego uprzejmie prosimy abys juz wypierdalal z tego forum, zajmij sie czyms pozytecznym, polecam slownik ortograficzny zeby ludzie mogli cie lepiej zrozumiec.
Bez odbioru

Ototototo! EJMEN! xd 31letnia małolatka.. xd
tomasz4999
Modna

Przez takie jak ty malolaty dzisiaj nie moge wykonywac swojej pracy bo caly czas siedze w telefonie🤣🤣🤣🤣

xD

Lostnick888 pisze: wt paź 28, 2025 1:54 pm Ototototo! EJMEN! xd 31letnia małolatka.. xd
paolina.zet
RóżowePolo

Post autor: paolina.zet »

No mnie się to też nie podoba.
Jak czytam niektóre wypowiedzi Pana Dawida pisane DUŻYMI LITERAMI to mam powoli wrażenie że go może Magda odrzuciła i się chłopaczyna mści na jakimś 3 rzędnym forum.

Sorry ale ja jestem tu dla beki z Furiata który gada farmazony i wymyśla historie na poczekaniu.

Niech Magda będzie jaka chce najwidoczniej jej to nie przeszkadza i mam to gdzieś ile razy pokazuje dupę nie ona jedna i już to pisałam i na pewno nie będę jej obrażać za to że ma wachlarze na oczach jak chce niech ma, pełno takich wkoło…

A Panu Dawidowi to życzę powodzenia ale taka prawda ma Pan tu najwięcej odpowiedzi i 80% skupia się na Magdzie która jest wątkiem pobocznym i mało istotnym.
Awatar użytkownika
Monikamm
Modna

Post autor: Monikamm »

Niedługo wieczorne(dla CF poranne ) relacje i komentowanie z naszego ulubionego kalału nadawczego, tak więc dziś online małolatki :)
Kwiatomat
SkrzydełkaZhooters

Post autor: Kwiatomat »

Dokładnie tak paolina.zet 👏🤝
tomasz4999
Modna

Speszylyscie chlopa!!! I wzial!!! I se poszedl 🤣🤣🤣
Awatar użytkownika
Lostnick888
BlondDoczep

tomasz4999 pisze: wt paź 28, 2025 4:46 pm Speszylyscie chlopa!!! I wzial!!! I se poszedl 🤣🤣🤣
No i sajoNARA, proszę zamknąć za sobą drzwi, HEJKA, PA. X D
Awatar użytkownika
Monikamm
Modna

tomasz4999 pisze: wt paź 28, 2025 4:46 pm Speszylyscie chlopa!!! I wzial!!! I se poszedl 🤣🤣🤣
Ufffff... bo już miałam wrażenie że tego nie da się wygrać argumentem 🙃
tomasz4999
Modna

Nie bójcie sie, przeczeka i wroci xD

tylko niech nie zapomni sie przelogowac z konta Czarny Furiat czy tam Robert Jablonowski tudziez Rap Srap Pasja Zycia, sam juz sie pewnie pogubil kto jest kto 😅😅😅
tomasz4999
Modna

Witam PETARDZIOCHY MALOLATY XD

Obczajcie komentarze pod najnowszym postem, Robert chyba spi jeszcze bo nie zdazyl usunac xD
Sylwkap25
SushiRoll

Post autor: Sylwkap25 »

Madzia piąty dzień śpi po 3h, zluzujcie troche z tymi wiadomościami do niej 😂

A CF w komentarzach o swojej klientce- "po ciąży spożywczej nie ma śladu". No kurde. Jak by nie wyglądała przed wykupieniem czegoś u niego- jak tak można napisać o kimś kto jakby nie było zgłosił się do niego z problemem/kompleksem?
Awatar użytkownika
Monikamm
Modna

Zacznie pracę od sprawdzenia komentarzy, usunięciu ich i zablokowanie osób piszących😬
Ostatnio CF mówił ze mają pod opieką trenerki fitnes które nie trzymały diety i pomimo tego że duzo ćwiczą ich ciała źle wyglądają , zapuszczone itp. Już dokladnie nie pamietm tych epitetów ale one były. Gdybym wykupiła dietę i usłyszała że mowi tak o mnie publicznie to bym się wkurzyła 😬
tomasz4999
Modna

I cyk, komentarz usuniety, podkomentarze rowniez czyli pewnie wszystkie osoby skonczyly z blokiem xD

taaaaa.... maja wiele trenerek fitness, trenerow personalnych, policjantow, sędziow, prokuratowrow, adwokatow, lekarzy, strazakow, opiekunki do dzieci, informatykow, pracownikow zmianowych.... przemian sa tysiace!!!! oh no wait.... wstawmy po raz kolejny zdjecia z 2018 roku xD

albo swoja klate jak mialem 38 lat 🤣🤣🤣🤣
Awatar użytkownika
Monikamm
Modna

Zapomiałeś o kierowcach i mamusiach 😁
tomasz4999
Modna

Korci mnie zeby cos skomentowac, nie chce trafic do grona outsiderow xD kiedys mu cos tam skomentowalem ale dawno i bardzo kulturalnie to tylko usunal komentarz ale POZWOLIL sledzic profil xD
Awatar użytkownika
Monikamm
Modna

Ja też, już nawet raz cos napisałam , ale zadziała samokontrola, nie wysłałam B)
tomasz4999
Modna

Wyobarazam sobie jak siedzialas z palcem nad klawiszem ENTER hahahahaha ale w ostatecznosci strach ci nie pozwolil 🤣🤣🤣

Monikamm pisze: czw paź 30, 2025 12:07 pm Ja też, już nawet raz cos napisałam , ale zadziała samokontrola, nie wysłałam B)
Andzula
RóżowePolo

Post autor: Andzula »

Ja jeszcze zdążyłam przeczytać te komentarze pod postem, ale za moment już ani śladu po nich :')
tomasz4999
Modna

Ja mam zaskrinszotowane xD

basically, jedna pani zapytala czy mozna zobaczyc foto zaraz przed programem bo ona pamieta to konkretne zdjecie z daaaaawien dawna temu xD

Na co inna pani odp, ze te przemiany to oszustwo i ze prosze poczytac opinie o CF w google i ze za to powinien byc kryminal 🤣🤣🤣

po czym nastapilo zwolnienie BLOKADY maszyny losujacej

iks de
Sara345 pisze: czw paź 30, 2025 1:50 pm A co pisali pod postem ?

Jak autorów wywalił to zapraszamy do nas ;P

X d zapomniałam dodać :')
Awatar użytkownika
AniaW91
MiamiBicz

tomasz4999 pisze: czw paź 30, 2025 12:00 pm I cyk, komentarz usuniety, podkomentarze rowniez czyli pewnie wszystkie osoby skonczyly z blokiem xD

taaaaa.... maja wiele trenerek fitness, trenerow personalnych, policjantow, sędziow, prokuratowrow, adwokatow, lekarzy, strazakow, opiekunki do dzieci, informatykow, pracownikow zmianowych.... przemian sa tysiace!!!! oh no wait.... wstawmy po raz kolejny zdjecia z 2018 roku xD

albo swoja klate jak mialem 38 lat 🤣🤣🤣🤣
A jaki był komentarz..? Bo kur...nie zdążyłam przeczytać 🤣
Awatar użytkownika
Lostnick888
BlondDoczep

tomasz4999 pisze: czw paź 30, 2025 2:20 pm Ja mam zaskrinszotowane xD

basically, jedna pani zapytala czy mozna zobaczyc foto zaraz przed programem bo ona pamieta to konkretne zdjecie z daaaaawien dawna temu xD

Na co inna pani odp, ze te przemiany to oszustwo i ze prosze poczytac opinie o CF w google i ze za to powinien byc kryminal 🤣🤣🤣

po czym nastapilo zwolnienie BLOKADY maszyny losujacej

iks de
Ahahahahha 🤣 system rozwalony xd...
Ja nadal nie mogę pojąć skąd ta cała ARMIA jest tam i oni tego nie widzą? Moze jestem za mloda jeszcze aby takie rzeczy zrozumieć..:(