W każdym razie - wydaje się jakby była w ciąży.
Justyna 5 przez 10
Moderator: verysweetcherryRe: Justyna 5 przez 10
Widziałyście jej dzisiejszą rolkę na insta? Ona jest tak głupia czy o co jej chodzi bo nie ogarniam. Przecież taka sałata w opakowaniu ma przeważnie podaną jakąś konkretną wagę, więc to logiczne, że główki nie będą identyczne i będą różniły się wielkością, a ta jakaś wielce zdziwiona, że jedna mniejsza, druga większa. To tak serio?
Nawet jeśli by to miało być zrobione "na śmiesznie" to to jest jakiś idiotyzm z jej strony. Chyba jestem większą fanką tej sałaty niż Justyna bo wiem takie podstawowe rzeczy.
No jak to? Przecież nasza Justynka to taka comfort personMarti37 pisze: ↑pn paź 27, 2025 10:23 pm Ktoś napisał mega trafny komentarz pod ostatnim odcinkiem Justyny
Justyna nie ogarniała życia mając tylko nadwagę. Leczyła się psychiatrycznie, miała okresy gdzie nie mogła się zmotywować do pracy, spala w dzień a w nocy siedziała na internecie. Mimo że obiektywnie nie miała ani trudnego życia ani obowiązków nie dawała sobie rady psychicznie.
Jak ona śmie oceniać kobietę która miała naprawdę ciężkie życie?![]()
Nie mogęConsenso pisze: ↑pn paź 27, 2025 11:58 pm Widziałyście jej dzisiejszą rolkę na insta? Ona jest tak głupia czy o co jej chodzi bo nie ogarniam. Przecież taka sałata w opakowaniu ma przeważnie podaną jakąś konkretną wagę, więc to logiczne, że główki nie będą identyczne i będą różniły się wielkością, a ta jakaś wielce zdziwiona, że jedna mniejsza, druga większa. To tak serio?Nawet jeśli by to miało być zrobione "na śmiesznie" to to jest jakiś idiotyzm z jej strony. Chyba jestem większą fanką tej sałaty niż Justyna bo wiem takie podstawowe rzeczy.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatni odcinek absolutnie obrzydliwy, oceniactwo każdego aspektu życia kobiety przez drugą kobietę uprzywilejowaną życiowo, prowadzącą dosłownie odwrócony tryb życia o 180 stopni. Ocenianie sprzedaży mieszkania po złej cenie przez starszą, osamotnioną kobietę w głębokiej depresji. Już o samej zbrodni i jej motywach nie wspomnę. Ale i tak wisienką na torcie klikbajtowanie na tragedii ludzkiej przy pomocy koszulki oskarżonej. Atfuuuu Justyna, zamiast pierdzielić debilizmy o sałacie (chciaż w sumie, skoro Ty możesz oceniać Panią z ostatniego podcastu to czemu nie ocenić Ciebie? W sumie twoja rolka o sałacie nie jest aż tak dziwna, dopiero od niedawna masz z nią doczynienia
) to może czas popracować nad jakością materiałów. Bo ostatnio leżą i szorują po dnie.
Nie wiem o co chodzi, ale jakość jej podcastów jest okropnie zła. Myślę, że true crime to ostatnie co ją teraz interesuje, bardziej idzie w influenserstwo. A, że 5nz nadal jest słuchane pomimo spadku poziomu, to musi je wyciskać bo haj$ musi się zgadzać, mimo braku chęci i porządnego zainteresowania tematami. Justyna ma słomiany zapał, w ogóle ile raz mówiła o sprawie z odcinak „3 miasta/3 hotele”, że tworzy coś specjalnego z jakimś dziennikarzem (?) i że niedługo o tym usłyszmy, już dobre 2 lata minęły od jej zapowiedzi… Swego czasu Justyna była w mojej topce, pierwsze odcinki słuchałam w zapętleniu, teraz po prostu jest to marne. Ciężko mi przebrnąć przez to, szkoda bo miała potencjał.
-
aligatorka
- RóżowePolo
-
PrzemoKondratowicz
- Dieta 600 kcal
Słucham najnowszego odcinka Justyny i coś mnie trafia że w kółko odnosi się do zmarłej BABUSZKA… Boże.
Miałam to samo odczucie, w dodatku wiele powtórzeń, jakichś przemyśleń bez ładu i składu - słucham 5NZ od lat, uwielbiałam ale to już jest równia pochyła poniżej jakiegokolwiek poziomu, szkoda bo naprawdę to był świetny podcast.PrzemoKondratowicz pisze: ↑sob lis 01, 2025 6:27 pm Słucham najnowszego odcinka Justyny i coś mnie trafia że w kółko odnosi się do zmarłej BABUSZKA… Boże.
A tam nie było jakiejś wzmianki wcześniej, że tak na nią mówili sąsiedzi/mieszkańcy tej wsi?PrzemoKondratowicz pisze: ↑sob lis 01, 2025 6:27 pm Słucham najnowszego odcinka Justyny i coś mnie trafia że w kółko odnosi się do zmarłej BABUSZKA… Boże.
-
PrzemoKondratowicz
- Dieta 600 kcal
-
valentajn4
- ŚpięWRezydencji
Justyna to taka Paula Rodak youtubowej kryminalistyki.
Buduje napięcie skupiając się na jakichś mało istotnych dla sprawy detalach i dopowiada jakie cechy musiał mieć w związku z tym bohater. Dzisiaj słuchałam podcastu o Bruno zaginionym w Indiach. Rozwodziła się na tym jakie musiał mieć cechy skoro wybrał takie a nie inne LO w Zabrzu.
Buduje napięcie skupiając się na jakichś mało istotnych dla sprawy detalach i dopowiada jakie cechy musiał mieć w związku z tym bohater. Dzisiaj słuchałam podcastu o Bruno zaginionym w Indiach. Rozwodziła się na tym jakie musiał mieć cechy skoro wybrał takie a nie inne LO w Zabrzu.
Tam później była inba z ojcem Bruna jeśli chodzi o ten podcast, jeśli dobrze pamiętam.valentajn4 pisze: ↑ndz lis 02, 2025 2:14 am Justyna to taka Paula Rodak youtubowej kryminalistyki.
Nie umiem sama przytoczyć bo tylko pamiętam te oświadczenia obu stron i gownoburze w komentarzach, ale tu na wykopie ktoś opisywał
https://wykop.pl/wpis/61646355/ktoskoja ... iateniezab
-
AlexArty
Potwierdza się podskórne, wieloletnie przypuszczenie, że większość treści true crime to nie dziennikarstwo, tylko żerowanie na tragediach i cudzym nieszczęściu, wykonywane z pozycji komfortowego domu i bezpieczeństwa. Monetyzowanie nieszczęść.Sasanaaa pisze: ↑śr paź 29, 2025 2:05 pm Ostatni odcinek absolutnie obrzydliwy, oceniactwo każdego aspektu życia kobiety przez drugą kobietę uprzywilejowaną życiowo, prowadzącą dosłownie odwrócony tryb życia o 180 stopni. Ocenianie sprzedaży mieszkania po złej cenie przez starszą, osamotnioną kobietę w głębokiej depresji. Już o samej zbrodni i jej motywach nie wspomnę. Ale i tak wisienką na torcie klikbajtowanie na tragedii ludzkiej przy pomocy koszulki oskarżonej. Atfuuuu Justyna, zamiast pierdzielić debilizmy o sałacie (chciaż w sumie, skoro Ty możesz oceniać Panią z ostatniego podcastu to czemu nie ocenić Ciebie? W sumie twoja rolka o sałacie nie jest aż tak dziwna, dopiero od niedawna masz z nią doczynienia) to może czas popracować nad jakością materiałów. Bo ostatnio leżą i szorują po dnie.
Mam podobne odczucie. Zaczelam sluchac TC razem z poczatkiem podcastu Justyny okolo 5 lat temu, wciagnelam sie. Teraz widze, ze caly czas sa mielone te same historie ale przede wszystkim, ze nic z tego nie wynika. Tylu pocasterow juz zbilo na tym hajs, a jest jakas sprawa ktora na tym zyskala? Nie znam ZADNEGO przypadku, moze ktos mnie wyprowadzi z bledu. Widze po latach ze dwa glowne benefity to sukces podcastera i "rozrywka" dla ludzi podczas biegania i sprzatania, sama bylam czescia tego i teraz mi troche wstyd podczas refleksji.
Czego oczekiwać od osoby, która na pytanie q&a "nagrasz o jakiejś ciekawej i nietypowej sprawie" odpowiada dosłownie "znajdź mi taką sprawę to nagram" xD
Ona jest odklejona.
Ona jest odklejona.
Jak się dobrze wczytasz to znajdziesz i Nietzschego i Gosie z żabki
Nie wierzę, że można być aż tak tępym i jeszcze puszczać to w świat. Screen z aplikacji jush, czyli tam gdzie jusia zakupiła swoje magiczne sałaty
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Jak się dobrze wczytasz to znajdziesz i Nietzschego i Gosie z żabki
Dokładnie. Nie mam ochoty juz wspierać takiej osoby i tym samym dokładać sie do jej kilkunastu par kolorowych adidasów i kejsow na telefon za 300zl. Comfort person za dyche.
Ze wszystkich podcastów kryminalnych jedyny, który w mojej opinii nie żeruje, a stara się nagłaśniać sprawy i dążyć do rozwiązania jest Morderstwo Niedoskonałe Tomasza Ławnickiego, niestety już zakończona seria. Ale nawet na tym Jusia kładła łapę, bo wylicytowała obecność w jednym z odcinków i takim sposobem nagrany został najgorszy z całej serii. Pokazał ogromne ego Justysi, to jak słabo wypada „na żywo” i jak bardzo odpływa w krainę swych domysłów. Przerywała wspołprowadzacemu praktycznie każde zdanie. Ona potrafi płynnie opowiadać na żywo tylko o sobie i swoich przeżyciach.
-
Grzybolek1323
- Tritonotti
„Ja kiedy goni mnie morderca, ale chcę opowiedzieć szczegóły zbrodni”
Nosz ku*rwa mać! Justyna i content komediowy bazujący na jej głównym zajęciu, czyli opowiadaniu o zbrodniach. Nie wmawiajcie mi, że Justynka ma swój instagram i może robić sobie, co chce. Podcasty o otyłości, dzieciach, kącik komediowy. NIE! Nie mogę sobie wyobrazić, gdyby ktoś z mojej rodziny trafił ofiarą takiego mordercy, a potem Justynka opowiedziałaby o tym w swoim pożal się Boże podcaście. Dla mnie ta laska jest done.
Nosz ku*rwa mać! Justyna i content komediowy bazujący na jej głównym zajęciu, czyli opowiadaniu o zbrodniach. Nie wmawiajcie mi, że Justynka ma swój instagram i może robić sobie, co chce. Podcasty o otyłości, dzieciach, kącik komediowy. NIE! Nie mogę sobie wyobrazić, gdyby ktoś z mojej rodziny trafił ofiarą takiego mordercy, a potem Justynka opowiedziałaby o tym w swoim pożal się Boże podcaście. Dla mnie ta laska jest done.
Możesz powiedzieć coś więcej? Kontekst? Bo jej nie obserwuję nigdzie ani nie słucham jużGrzybolek1323 pisze: ↑ndz lis 09, 2025 7:48 pm „Ja kiedy goni mnie morderca, ale chcę opowiedzieć szczegóły zbrodni”