Start
Mój profil

Co się stało z Izą, znalezioną w hotelu?

Moderator: verysweetcherry
Daisy123
ŚpięWRezydencji

Re: Co się stało z Izą, znalezioną w hotelu?

Post autor: Daisy123 »

PrzemoKondratowicz pisze: pt paź 24, 2025 1:36 pm Przedziwna sytuacja. Może chciał od niej kreatywnej księgowości?
Ja mysle ze jednak skoro spotkali w hotelu to tam inne uslugi mialy byc swiadczone.
Rzeka.chaosu
Currently:Vienna

Post autor: Rzeka.chaosu »

Widziałam artykuł. Chyba na razie nic więcej nie wiadomo. Obrażenia wskazują na podłoże sek...lne. Ciekawe jakie są szanse na ściągnięcie go z Białorusi.

Widzę, że twarz nijaka, ale szyja z tatuażami. Jest szansa, że ludzie nawet w Pl go skojarzą. Musiał tu jakiś czas żyć.

Ciekawe kim był z zawodu.
Teresa Gattara
Mokra Włoszka

Post autor: Teresa Gattara »

Daisy123 pisze: pt paź 24, 2025 3:27 pm Ja mysle ze jednak skoro spotkali w hotelu to tam inne uslugi mialy byc swiadczone.
Uhmmm, tak na pewno :puke: bo ty siedziałaś pod łóżkiem w tym pokoju i oczywiscie wiesz wszystko najlepiej.
Daisy123
ŚpięWRezydencji

Post autor: Daisy123 »

Teresa Gattara pisze: pt paź 24, 2025 6:47 pm Uhmmm, tak na pewno :puke: bo ty siedziałaś pod łóżkiem w tym pokoju i oczywiscie wiesz wszystko najlepiej.
A ksiegowa sie spotyka w pokoju hotelowym z klientami? Oklamujac przy tym meza?
ululare
FlafLover

Post autor: ululare »

Pamiętałam o tek sprawie i pare dni temu guglowalam i zastanawialam sie czemu nic nie ma ten temat a tu hop jest list gonczy. Tak myslalm ze to musial byc obcokrajowiec. Dziwne ze teraz pisza ze bylo to spotkanie biznesowe. Ewidentnie ze wzgledu na pamiec dziewczyny coś takiego wymyślono. Bo skoro ani rodzina ani malzonek wiedzieli gdzie ona jest i sklamala ze jedzie do rodziny wtedy, to jakie spotkanie biznesowe miala mieć szeregowa pracownuca korporacji. Moja tworia jest że dziewczyna szukała romansu i pewnie ten facet miał jakies ciagatki bdsm, nie miał zamiar ja zabijać alle z poddsuszaniem podczas segzu niestety sa wypadki.
Miala pecha, bo nie piersza ani ostatnia która ma r9mans ale dla niej sie skończyło fatalnie.
Dziwi mnie dlaczego dopiero teraz jest list gończy, czy ustalanie personaliow tego faceta trwala 2 lata? Wydaje mi sie ze ciezko go bedzie dorwac na Białorusi.
https://www.gov.pl/web/po-warszawa/spra ... em-gonczym
PrzemoKondratowicz
Dieta 600 kcal

Post autor: PrzemoKondratowicz »

ululare pisze: pt paź 24, 2025 7:10 pm Pamiętałam o tek sprawie i pare dni temu guglowalam i zastanawialam sie czemu nic nie ma ten temat a tu hop jest list gonczy. Tak myslalm ze to musial byc obcokrajowiec. Dziwne ze teraz pisza ze bylo to spotkanie biznesowe. Ewidentnie ze wzgledu na pamiec dziewczyny coś takiego wymyślono. Bo skoro ani rodzina ani malzonek wiedzieli gdzie ona jest i sklamala ze jedzie do rodziny wtedy, to jakie spotkanie biznesowe miala mieć szeregowa pracownuca korporacji. Moja tworia jest że dziewczyna szukała romansu i pewnie ten facet miał jakies ciagatki bdsm, nie miał zamiar ja zabijać alle z poddsuszaniem podczas segzu niestety sa wypadki.
Miala pecha, bo nie piersza ani ostatnia która ma r9mans ale dla niej sie skończyło fatalnie.
Dziwi mnie dlaczego dopiero teraz jest list gończy, czy ustalanie personaliow tego faceta trwala 2 lata? Wydaje mi sie ze ciezko go bedzie dorwac na Białorusi.
Chłop zupełnie niczego sobie. Biorąc pod uwagę że to zdjęcie jak do dowodu równie dobrze może wyglądać jak rasowy model. Myślałem że zobaczę jakiegoś paskudnego karka który miał złe zamiary biznesowe. Ale zobaczyłem coś innego.
PEONIA
Licówka

Post autor: PEONIA »

ululare pisze: pt paź 24, 2025 7:10 pm Pamiętałam o tek sprawie i pare dni temu guglowalam i zastanawialam sie czemu nic nie ma ten temat a tu hop jest list gonczy. Tak myslalm ze to musial byc obcokrajowiec. Dziwne ze teraz pisza ze bylo to spotkanie biznesowe. Ewidentnie ze wzgledu na pamiec dziewczyny coś takiego wymyślono. Bo skoro ani rodzina ani malzonek wiedzieli gdzie ona jest i sklamala ze jedzie do rodziny wtedy, to jakie spotkanie biznesowe miala mieć szeregowa pracownuca korporacji. Moja tworia jest że dziewczyna szukała romansu i pewnie ten facet miał jakies ciagatki bdsm, nie miał zamiar ja zabijać alle z poddsuszaniem podczas segzu niestety sa wypadki.
Oczywiście, ze tak. Gdyby pojechała rzeczywiście w delegację czy na konferencję to po co miałaby kłamać rodzinie?

Nie chodzi o to by ją teraz linczować (nikt nie miał prawa zrobić jej krzywdy bo zdradziła męża) ale wymyślanie koła na nowo i na okrętkę, ze pojechała w szachy tam grać czy biznesy robić , litości dziewczyny.
Mooniaa
FlafLover

Post autor: Mooniaa »

Tutaj wizerunek poszukiwanego.

Bardzo mi szkoda dziewczyny, ale wszystko wskazuje na to, że zgubiła ją głupota, pytanie tylko czy znala go wcześniej czy to miało być ich pierwsze spotkanie.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
ululare
FlafLover

Post autor: ululare »

PEONIA pisze: pt paź 24, 2025 7:21 pm Oczywiście, ze tak. Gdyby pojechała rzeczywiście w delegację czy na konferencję to po co miałaby kłamać rodzinie?

Nie chodzi o to by ją teraz linczować (nikt nie miał prawa zrobić jej krzywdy bo zdradziła męża) ale wymyślanie koła na nowo i na okrętkę, ze pojechała w szachy tam grać czy biznesy robić , litości dziewczyny.
Tak, też nie rozumiem po co robic takie ściemy tym bardziej w sprawie kryminalnej o ktorej już bylo w mediach pisane o okolicznosciach wcześniej.
Awatar użytkownika
daraba
Channelka

Post autor: daraba »

Często zastanawiałam się, czy coś już wiadomo w tej sprawie. Mieszkam niedaleko jej domu rodzinnego, dlatego jakoś szczególnie mi siadła ta historia. Młoda, łamana dziewczyna, świeżo po ślubie. Pamiętam, że zaraz po odnalezieniu jej zwłok, jej mąż w mediach społecznościowych zamiesił piękny wpis, miał wspólne zdjęcia. Jakiś czas później, zerknęłam z ciekawości, wszystko poznikało. Zapewne rodzina już wiedziała, chłop dostał „liścia w twarz”, teraz tak jak już ktoś tu wspomniał, próbują jakoś dyplomatycznie to opisać, żeby nie było niepotrzebnych komentarzy. Patrząc na zdjęcie z listu gończego, no faktycznie facet, na którego można zwrócić uwagę. Szkoda, że kosztowało ją to życie.
Claudia76
MoetGlass

Post autor: Claudia76 »

daraba pisze: pt paź 24, 2025 11:09 pm Często zastanawiałam się, czy coś już wiadomo w tej sprawie. Mieszkam niedaleko jej domu rodzinnego, dlatego jakoś szczególnie mi siadła ta historia. Młoda, łamana dziewczyna, świeżo po ślubie. Pamiętam, że zaraz po odnalezieniu jej zwłok, jej mąż w mediach społecznościowych zamiesił piękny wpis, miał wspólne zdjęcia. Jakiś czas później, zerknęłam z ciekawości, wszystko poznikało. Zapewne rodzina już wiedziała, chłop dostał „liścia w twarz”, teraz tak jak już ktoś tu wspomniał, próbują jakoś dyplomatycznie to opisać, żeby nie było niepotrzebnych komentarzy. Patrząc na zdjęcie z listu gończego, no faktycznie facet, na którego można zwrócić uwagę. Szkoda, że kosztowało ją to życie.
Nie wiem czy jesteś na grupie Zbrodnia Ikara na fb, ale administrator szuka kontaktu do osób z okolic które pomogłyby mu przybliżyć sprawę
honciaw
RóżowePolo

Post autor: honciaw »

Ale przecież prokuratura w liście napisała przyczynę śmierci- ucisk pętli i śmierć w wyniku zadzierzgnięcia. W bdsm używa się takich metod?
Awatar użytkownika
daraba
Channelka

Post autor: daraba »

Claudia76 pisze: sob paź 25, 2025 8:58 am Nie wiem czy jesteś na grupie Zbrodnia Ikara na fb, ale administrator szuka kontaktu do osób z okolic które pomogłyby mu przybliżyć sprawę
Nie mam od jakiegoś czasu w ogóle fejsa 🤷🏻‍♀️
onlyczytam
RoyalBaby

Post autor: onlyczytam »

honciaw pisze: sob paź 25, 2025 9:07 pm Ale przecież prokuratura w liście napisała przyczynę śmierci- ucisk pętli i śmierć w wyniku zadzierzgnięcia. W bdsm używa się takich metod?
samob* jednak?
Awatar użytkownika
berry blast
Kciuk

Post autor: berry blast »

honciaw pisze: sob paź 25, 2025 9:07 pm Ale przecież prokuratura w liście napisała przyczynę śmierci- ucisk pętli i śmierć w wyniku zadzierzgnięcia. W bdsm używa się takich metod?
Nie słyszałaś o podduszaniu w celach rozrywkowych?
Awatar użytkownika
babycowboy
Koczkodan

Post autor: babycowboy »

onlyczytam pisze: pn paź 27, 2025 12:36 pm samob* jednak?
Tak, dlatego dosłownie 5 odpowiedzi wyżej jest list gończy, w którym pisze "Prokuratura Okręgowa w Warszawie po wielomiesięcznym śledztwie ustaliła, że zabójcą młodej księgowej Izabeli R.-H. jest obywatel Republiki Białorusi – Eryk Piatrou s. Victora"