Start
Mój profil

Alan Dąbrowski

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
just curious girlie
Siatkarka

Alan Dąbrowski

Post autor: just curious girlie »

Hej dziewczyny, co myślicie o tym kosmetologu?
Prowadzi szkolenia z medycyny estetycznej i robi inwazyjne zabiegi mimo, że nie ma nawet pielęgniarstwa zaocznego zrobionego. Na swojej stronie pisze coś o brytyjskich usprawnieniach, kiedyś coś widziałem że jest "technikiem ostrzykiwań" tylko że w Polsce nie ma takiego zawodu.
Co jakiś czas mignie w mediach i myślałem że jest wykształcony medycznie, ogólnie to bardzo podejrzane dla mnie jeśli chodzi o bezpieczeństwo "pacjentów".
Awatar użytkownika
FashFash
Drama Maker

Post autor: FashFash »

just curious girlie pisze: ndz paź 19, 2025 2:06 pm Hej dziewczyny, co myślicie o tym kosmetologu?
Prowadzi szkolenia z medycyny estetycznej i robi inwazyjne zabiegi mimo, że nie ma nawet pielęgniarstwa zaocznego zrobionego. Na swojej stronie pisze coś o brytyjskich usprawnieniach, kiedyś coś widziałem że jest "technikiem ostrzykiwań" tylko że w Polsce nie ma takiego zawodu.
Co jakiś czas mignie w mediach i myślałem że jest wykształcony medycznie, ogólnie to bardzo podejrzane dla mnie jeśli chodzi o bezpieczeństwo "pacjentów".
Byłam na prostych zabiegach kiedyś u niego w akademii i był bardzo profesjonalny oraz miły. Co do tego technika ostrzykiwan to myślę, że raczej podkoloryzował o swoich uprawnieniach, bo rzeczywiście w Polsce nie ma czegoś takiego. Może warto to gdzieś zgłosić?