Start
Mój profil

Dieta czarny furiat

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
dawidszulcc
SushiRoll

Re: Dieta czarny furiat

Post autor: dawidszulcc »

Nie mogę pojąć jednego, skoro się rostaja to czemu chodzą po sklepach I robią zakupy,i udają że nic się nie dzieje 🤦ja bym tak nie mógł
tomasz4999
Srebrna Kropeczka

Post autor: tomasz4999 »

Ogladajac dzisiejsza wieczorna relacje z lawki w parku mam wrazenie ze to historia z Iwa 2.0... ten sam slowotok, naparza non stop, kobieta w cieniu, juz nawet sie nie usmiecha, wrecz mam wrazenie ze go od siebie odpycha - az smutno sie to oglada szczerze mowiac :/
Sylwkap25
Srebrna Kropeczka

Post autor: Sylwkap25 »

I nastąpiła zmiana. Do tej pory była mowa, że organizm lubi monotonie. Teraz jednak doczytali, że organizm lubi zmiany 🫣
dawidszulcc
SushiRoll

Już zgłupiałem, powinni ogłosić to skoro tak jest, a nie robią dobre wrażenie, no cóż petardy tego nie dostrzegają.
dawidszulcc
SushiRoll

Tak będą lawirowac że połowa ludzi wyląduje na sorach w szpitalach, już kilku jest takich co podupadla na zdrowiu. Te ich odchudzania są nie zdrowe, dziś byłem na jego profilu to wszystkie przemiany mają max po 4 lata do tyłu 🤦tak spamować szok i udawać że to obecne 🤦chciałbym zobaczyć jak wyglądają osoby odchudzane w tamtych latach,czy tak wyglądają dziś.
Kristina
PółWłoszka

Post autor: Kristina »

tomasz4999 pisze: śr paź 22, 2025 10:31 pm Ogladajac dzisiejsza wieczorna relacje z lawki w parku mam wrazenie ze to historia z Iwa 2.0... ten sam slowotok, naparza non stop, kobieta w cieniu, juz nawet sie nie usmiecha, wrecz mam wrazenie ze go od siebie odpycha - az smutno sie to oglada szczerze mowiac :/
Ona to wyglada jak zbity pies
Juz nawet szczerzyc jej sie nie chce
dawidszulcc
SushiRoll

Piją sobie z dziobów, widać gołym okiem, teraz jest u niej ,I znów swoje mądrości prawią.
czorcikakysz
RoyalBaby

Post autor: czorcikakysz »

Jeśli chcielibyście coś ukryć, to przecież nie mówilibyście o tym. Więc, to raczej normalne, że oni chcąc ukryć, że nie są razem robią wszystko, żeby nie było widać, że są osobno. Jeżdżą codziennie w te i we w w te. Przedwczoraj Magda przyjechała do niego. Wczoraj on przyjechał do niej. Postawili obok komputery i tyle. Nie ma spontanicznych nagrywek. Nawet na stronę.
dawidszulcc
SushiRoll

I co im to daje ? Że tak robią to jest chore, pod publikę?🤦👎by się nie ośmieszali z tym udawaniem, to jest żałosne, sztuczna z pajacem.
Awatar użytkownika
Monikamm
Tritonotti

Post autor: Monikamm »

A jaki to kłopot i dla kogo?
dawidszulcc
SushiRoll

Dla dociekliwych.
Awatar użytkownika
Monikamm
Tritonotti

Post autor: Monikamm »

Dociekliwi widzą ;P ;P ;P
Wczoraj Madzia miała gości a ten mówi " ponoć tortilla była wspaniała. A nie ponoć, tylko była" 😆😆 taka z nich para że nawet razem ze znajomymi nie siedzą, tylko sama Madzia, także ten 😉
tomasz4999
Srebrna Kropeczka

Byla przyjaciolka z facetem, czyli tak wszyscy go ubostwiaja ze nawet nie zostal zaproszony ani nie wpadl na chwile sie przywitac.

xD
Monikamm pisze: czw paź 23, 2025 12:11 pm Dociekliwi widzą ;P ;P ;P
Wczoraj Madzia miała gości a ten mówi " ponoć tortilla była wspaniała. A nie ponoć, tylko była" 😆😆 taka z nich para że nawet razem ze znajomymi nie siedzą, tylko sama Madzia, także ten 😉
dawidszulcc
SushiRoll

A kto ich widział 🤦zresztą niech robią co chcą.
Sylwkap25
Srebrna Kropeczka

Post autor: Sylwkap25 »

Jeszcze by im palucha w te tortille wsadził, tak jak Magdzie chleb na talerzu obmacał 🫣
ML111
SkrzydełkaZhooters

Post autor: ML111 »

Sposób w jaki młody na niego patrzy i reaguje też wiele mówi :)
Widać, że ma go dosyć i nie przepada za nim.
tomasz4999
Srebrna Kropeczka

Czy on byl wgl kiedykolwiek gdziekolwiek widziany z jakims znajomym/znajoma? Oprocz rodziny, fryzjerki, chlopa z rybnego i wlasciciela tawerny w Grecji? xD

bo ja nie widzialem ani kumpla ktory ODSTĄPIL MU MIESZKANIE ani tego drugiego alpinisty ktory zaczal produkowac uprzęże w gory ani nikogo innego

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Sylwkap25 pisze: czw paź 23, 2025 1:44 pm Jeszcze by im palucha w te tortille wsadził, tak jak Magdzie chleb na talerzu obmacał 🫣
dawidszulcc
SushiRoll

Już sobie pajac wpisał 4 rok razem🤦🤦🤦 chyba 3 minol i ostatni🤣🤣
dawidszulcc
SushiRoll

Ale grają oboje lepiej niż Perepeczko Janosika 🤣tak grają że już wątpię w ludzi, serio to tak się da, powinna go popędzić z chaty, a nie jeszcze się mizdży do niego, lepiej syna by poprzytulała, a nie od kąd jest z tym lowelasem, to dzieciak w odstawkę poszedł, a czasem jak pokaże to dla uciszenia że niby kochana mamusia, droga Magdo gadżetami nie kupuje się dzieci, tylko miłością.
Awatar użytkownika
AniaW91
BlondDoczep

Post autor: AniaW91 »

On normalnie gubi sie w tym co mowi...jak przyjechałem rano do biura mrowka pracowała 🤣🤣jak t9 on był rano u siebie...albo widac na relacjach jak oni gada bez głowy cos wymyślą wmawia jej a ona nic...widac po jej minie ze śmieje sie z niego co gada ale nie zaprzecza żeby nie bylo 🤣😅😅
tomasz4999
Srebrna Kropeczka

Nie wiem czy wiecie ale pan Robert pracowal tez w ...........

CUKIERNI!!!!!

byl cukiernikiem i wstawal o 3 rano. Teraz nie musi bo kladzie sie sam o 4 po wyniszczajacej organizm tytanowej pracy.

p.s. widzieliscie jak go wysmiala bezczelnie jak powiedzial ze dla niego nie problem wstawac skoro swit? hahahhhaah cyt.: "Taaa.... ty wstaniesz o 6..... juz to widze..." hahhahah i on ja zaraz zgasil i zalal slowotokiem na 2 kafelki relacji hahahaaha dobre ubawilem sie

AniaW91 pisze: pt paź 24, 2025 7:25 am On normalnie gubi sie w tym co mowi...jak przyjechałem rano do biura mrowka pracowała 🤣🤣jak t9 on był rano u siebie...albo widac na relacjach jak oni gada bez głowy cos wymyślą wmawia jej a ona nic...widac po jej minie ze śmieje sie z niego co gada ale nie zaprzecza żeby nie bylo 🤣😅😅
Kwiatomat
Tritonotti

Post autor: Kwiatomat »

Gdzie on nie pracował, na czym się nie zna i kogo zna?🤦
Książkowy mitoman
tomasz4999
Srebrna Kropeczka

Ale wiecie, ma talent do liczb. Ceny zlota zna nawet jak spi. tylko w liceum go gnebili z matematyki. Nauczyciela z baru wynosil na plecach. Ale potem poszedl na polibude i projektowal wentylacje. a potem pracowal w sklepie meblowym. a potem w cukierni.
dawidszulcc
SushiRoll

No tak się wybił z różnych dziedzin życia, że nigdy nie słyszałem o nim🤣tak samo że jego córka pływaczka 🤣chyba w przedszkolu.
Kwiatomat
Tritonotti

Post autor: Kwiatomat »

Na każdy temat jaki madzia poruszy z poza ich "petardy" on wie wszystko i mówi: no wiem madzia, przecież ja w młodości to.....
Nawet wie lepiej gdzie jest duzo grzybów
Tatry to pagórki dla niego
Ma 48 , prowadzi ten bałagan 11 a wcześniej zaliczył tyle prac, łącznie z bazarami z ojczymem, polibude skończył, był jakimś tam sportowcem, później przytył ale ćwiczył, w Niemczech pracował, sprzedawał meble, jakieś korporacje były i cukiernikiem też był
Na noc też pracował, jeszcze chyba tylko nie padło że kierowcą tira był
Ja to mu zazdroszczę bo teraz ma takie doświadczenieeee
No i nie zapominajmy że był wzorowym uczniem a później chcieli go na snajpera do gromu
Co ten człowiek jeszcze wymyśli
Życia mu nie starczy na to co wcześniej opowie