Dieta czarny furiat
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry-
dawidszulcc
- SushiRoll
Re: Dieta czarny furiat
Nie mogę pojąć jednego, skoro się rostaja to czemu chodzą po sklepach I robią zakupy,i udają że nic się nie dzieje
ja bym tak nie mógł
-
tomasz4999
- Srebrna Kropeczka
Ogladajac dzisiejsza wieczorna relacje z lawki w parku mam wrazenie ze to historia z Iwa 2.0... ten sam slowotok, naparza non stop, kobieta w cieniu, juz nawet sie nie usmiecha, wrecz mam wrazenie ze go od siebie odpycha - az smutno sie to oglada szczerze mowiac 
-
dawidszulcc
- SushiRoll
Już zgłupiałem, powinni ogłosić to skoro tak jest, a nie robią dobre wrażenie, no cóż petardy tego nie dostrzegają.
-
dawidszulcc
- SushiRoll
Tak będą lawirowac że połowa ludzi wyląduje na sorach w szpitalach, już kilku jest takich co podupadla na zdrowiu. Te ich odchudzania są nie zdrowe, dziś byłem na jego profilu to wszystkie przemiany mają max po 4 lata do tyłu
tak spamować szok i udawać że to obecne
chciałbym zobaczyć jak wyglądają osoby odchudzane w tamtych latach,czy tak wyglądają dziś.
Ona to wyglada jak zbity piestomasz4999 pisze: ↑śr paź 22, 2025 10:31 pm Ogladajac dzisiejsza wieczorna relacje z lawki w parku mam wrazenie ze to historia z Iwa 2.0... ten sam slowotok, naparza non stop, kobieta w cieniu, juz nawet sie nie usmiecha, wrecz mam wrazenie ze go od siebie odpycha - az smutno sie to oglada szczerze mowiac![]()
Juz nawet szczerzyc jej sie nie chce
-
dawidszulcc
- SushiRoll
Piją sobie z dziobów, widać gołym okiem, teraz jest u niej ,I znów swoje mądrości prawią.
-
czorcikakysz
- RoyalBaby
Jeśli chcielibyście coś ukryć, to przecież nie mówilibyście o tym. Więc, to raczej normalne, że oni chcąc ukryć, że nie są razem robią wszystko, żeby nie było widać, że są osobno. Jeżdżą codziennie w te i we w w te. Przedwczoraj Magda przyjechała do niego. Wczoraj on przyjechał do niej. Postawili obok komputery i tyle. Nie ma spontanicznych nagrywek. Nawet na stronę.
-
dawidszulcc
- SushiRoll
I co im to daje ? Że tak robią to jest chore, pod publikę?
by się nie ośmieszali z tym udawaniem, to jest żałosne, sztuczna z pajacem.
-
tomasz4999
- Srebrna Kropeczka
Byla przyjaciolka z facetem, czyli tak wszyscy go ubostwiaja ze nawet nie zostal zaproszony ani nie wpadl na chwile sie przywitac.
xD
xD
-
dawidszulcc
- SushiRoll
A kto ich widział
zresztą niech robią co chcą.
-
tomasz4999
- Srebrna Kropeczka
Czy on byl wgl kiedykolwiek gdziekolwiek widziany z jakims znajomym/znajoma? Oprocz rodziny, fryzjerki, chlopa z rybnego i wlasciciela tawerny w Grecji? xD
bo ja nie widzialem ani kumpla ktory ODSTĄPIL MU MIESZKANIE ani tego drugiego alpinisty ktory zaczal produkowac uprzęże w gory ani nikogo innego

bo ja nie widzialem ani kumpla ktory ODSTĄPIL MU MIESZKANIE ani tego drugiego alpinisty ktory zaczal produkowac uprzęże w gory ani nikogo innego
-
dawidszulcc
- SushiRoll
Już sobie pajac wpisał 4 rok razem

chyba 3 minol i ostatni

-
dawidszulcc
- SushiRoll
Ale grają oboje lepiej niż Perepeczko Janosika
tak grają że już wątpię w ludzi, serio to tak się da, powinna go popędzić z chaty, a nie jeszcze się mizdży do niego, lepiej syna by poprzytulała, a nie od kąd jest z tym lowelasem, to dzieciak w odstawkę poszedł, a czasem jak pokaże to dla uciszenia że niby kochana mamusia, droga Magdo gadżetami nie kupuje się dzieci, tylko miłością.
On normalnie gubi sie w tym co mowi...jak przyjechałem rano do biura mrowka pracowała 
jak t9 on był rano u siebie...albo widac na relacjach jak oni gada bez głowy cos wymyślą wmawia jej a ona nic...widac po jej minie ze śmieje sie z niego co gada ale nie zaprzecza żeby nie bylo 

-
tomasz4999
- Srebrna Kropeczka
Nie wiem czy wiecie ale pan Robert pracowal tez w ...........
CUKIERNI!!!!!
byl cukiernikiem i wstawal o 3 rano. Teraz nie musi bo kladzie sie sam o 4 po wyniszczajacej organizm tytanowej pracy.
p.s. widzieliscie jak go wysmiala bezczelnie jak powiedzial ze dla niego nie problem wstawac skoro swit? hahahhhaah cyt.: "Taaa.... ty wstaniesz o 6..... juz to widze..." hahhahah i on ja zaraz zgasil i zalal slowotokiem na 2 kafelki relacji hahahaaha dobre ubawilem sie
CUKIERNI!!!!!
byl cukiernikiem i wstawal o 3 rano. Teraz nie musi bo kladzie sie sam o 4 po wyniszczajacej organizm tytanowej pracy.
p.s. widzieliscie jak go wysmiala bezczelnie jak powiedzial ze dla niego nie problem wstawac skoro swit? hahahhhaah cyt.: "Taaa.... ty wstaniesz o 6..... juz to widze..." hahhahah i on ja zaraz zgasil i zalal slowotokiem na 2 kafelki relacji hahahaaha dobre ubawilem sie
AniaW91 pisze: ↑pt paź 24, 2025 7:25 am On normalnie gubi sie w tym co mowi...jak przyjechałem rano do biura mrowka pracowałajak t9 on był rano u siebie...albo widac na relacjach jak oni gada bez głowy cos wymyślą wmawia jej a ona nic...widac po jej minie ze śmieje sie z niego co gada ale nie zaprzecza żeby nie bylo
![]()
-
tomasz4999
- Srebrna Kropeczka
Ale wiecie, ma talent do liczb. Ceny zlota zna nawet jak spi. tylko w liceum go gnebili z matematyki. Nauczyciela z baru wynosil na plecach. Ale potem poszedl na polibude i projektowal wentylacje. a potem pracowal w sklepie meblowym. a potem w cukierni.
-
dawidszulcc
- SushiRoll
No tak się wybił z różnych dziedzin życia, że nigdy nie słyszałem o nim
tak samo że jego córka pływaczka
chyba w przedszkolu.
Na każdy temat jaki madzia poruszy z poza ich "petardy" on wie wszystko i mówi: no wiem madzia, przecież ja w młodości to.....
Nawet wie lepiej gdzie jest duzo grzybów
Tatry to pagórki dla niego
Ma 48 , prowadzi ten bałagan 11 a wcześniej zaliczył tyle prac, łącznie z bazarami z ojczymem, polibude skończył, był jakimś tam sportowcem, później przytył ale ćwiczył, w Niemczech pracował, sprzedawał meble, jakieś korporacje były i cukiernikiem też był
Na noc też pracował, jeszcze chyba tylko nie padło że kierowcą tira był
Ja to mu zazdroszczę bo teraz ma takie doświadczenieeee
No i nie zapominajmy że był wzorowym uczniem a później chcieli go na snajpera do gromu
Co ten człowiek jeszcze wymyśli
Życia mu nie starczy na to co wcześniej opowie
Nawet wie lepiej gdzie jest duzo grzybów
Tatry to pagórki dla niego
Ma 48 , prowadzi ten bałagan 11 a wcześniej zaliczył tyle prac, łącznie z bazarami z ojczymem, polibude skończył, był jakimś tam sportowcem, później przytył ale ćwiczył, w Niemczech pracował, sprzedawał meble, jakieś korporacje były i cukiernikiem też był
Na noc też pracował, jeszcze chyba tylko nie padło że kierowcą tira był
Ja to mu zazdroszczę bo teraz ma takie doświadczenieeee
No i nie zapominajmy że był wzorowym uczniem a później chcieli go na snajpera do gromu
Co ten człowiek jeszcze wymyśli
Życia mu nie starczy na to co wcześniej opowie