Łódź?Moda_wloska pisze: ↑sob sty 09, 2021 12:07 am Proponuję, aby, w miarę możliwości, opowiedzieć o swoim mieście w kontekście naszych gwiazd.
Mam przyjemność mieszkać w mieście, w którym pewna youtuberka przesiaduje żeby zrobić pranie
Wandy i wandziaksy! Skąd jesteście?
Moderator: verysweetcherryRe: Wandy i wandziaksy! Skąd jesteście?
- Moda_wloska
- MieszkankaPowiśla
Bingo!marlis318 pisze: ↑sob sty 09, 2021 9:00 pmŁódź?Moda_wloska pisze: ↑sob sty 09, 2021 12:07 am Proponuję, aby, w miarę możliwości, opowiedzieć o swoim mieście w kontekście naszych gwiazd.
Mam przyjemność mieszkać w mieście, w którym pewna youtuberka przesiaduje żeby zrobić pranie
Kicia choć
- Moda_wloska
- MieszkankaPowiśla
Ten temat powinien się nazywać: "Gdzie prawnicy Wandy mają Wam wysłać pozwy?"
Kicia choć
No nie wiem , które paragrafy by wchodziły w grę. Bo chyba nie ma takiego jak „ marnowanie swojego cennego czasu na rozmowy o ludziach, którzy w sumie nie są tego warci”. Takie tam dziwactwo raczej i dzałalność charytatywna. Bo gdybyśmy wszyscy zniknęli , to oni też, a co gorsza kasa by zniknęła.Moda_wloska pisze: ↑czw sty 14, 2021 9:41 pm Ten temat powinien się nazywać: "Gdzie prawnicy Wandy mają Wam wysłać pozwy?"
sąsiadko! -ja obok Gliwic mieszkam :-D
A ja się witam z miasta skąd pochodzi znaną rozwodka, teraz mocno wylaszczona fanka sprzątania.
Dla ułatwienia dodam, że mieszkam nie tak daleko (mówię o dzielnicach) od żony pewnego handlarza autami, co teraz przebywa w sanatorium;)
Dla ułatwienia dodam, że mieszkam nie tak daleko (mówię o dzielnicach) od żony pewnego handlarza autami, co teraz przebywa w sanatorium;)
-
- Migocząca Świeczka
Ja jestem z miasta w którym mieszka Youtuberka ze swoim mężem gangsterem i pływają motorówka
A ja mieszkam tam, gdzie urodził się jeden z naszych głównych bohaterów sagi Royal Family. I nie kochani, to nie żadne miasto we Włoszech...
2x pudło. Podkreślam "główny" bohater