Hej poszukuje dobrego psychiatry we Wrocławiu, zaczął mi się ponownie epizod depresyjny, przy poprzednim razie trafiła do ginmedica, ale to było 15 minut leki i 0 pomocy..
Teraz jest 100x gorzej, zawalam pracę nie jestem w stanie wyjść z łóżka wykąpać się ani zjeść..
Chciałam was też zapytać o Wasze doświadczenie ze zwolnieniem lekarskim od psychiatry a podejściem hr do takiej sprawy, pewnie mnie zwolnią po powrocie?
Psychiatra - Wrocław
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry-
Parasolka110
- Mokra Włoszka
-
pralka-natalka
- RoyalBaby
Niedawno przy nawrocie trafiłam z powrotem do swojej starej psychiatry w Ginemedice i również nie jestem zadowolona. Mam wrażenie, że pani doktor jest w stanie zaoferować mi wyłącznie branie leków. Zaczęłam je brać, ale szukam nowego, lepszego psychiatry na dłużej. Polecam podobną ścieżkę. Do najlepszych psychiatrów są niestety paromiesięczne kolejki. Weź leki od kogokolwiek z nie najgorszymi opiniami żeby lepiej funkcjonować. Nie ma sensu szukać na teraz ideału, ale chyba nie ma też sensu leczyć się u psychiatry, który ignoruje doświadczenia pacjenta. Jesteś/byłaś w psychoterapii? Psychoterapia zmniejsza szanse nawrotów, najlepiej na depresje działa połączenie terapii i leków. Możesz pisać priv jeśli potrzebujeszParasolka110 pisze: ↑pn paź 20, 2025 6:49 pm Hej poszukuje dobrego psychiatry we Wrocławiu, zaczął mi się ponownie epizod depresyjny, przy poprzednim razie trafiła do ginmedica, ale to było 15 minut leki i 0 pomocy..
Teraz jest 100x gorzej, zawalam pracę nie jestem w stanie wyjść z łóżka wykąpać się ani zjeść..
Chciałam was też zapytać o Wasze doświadczenie ze zwolnieniem lekarskim od psychiatry a podejściem hr do takiej sprawy, pewnie mnie zwolnią po powrocie?
-
Parasolka110
- Mokra Włoszka
Na terapię nie mam funduszy, ledwo wiążę koniec z końcem, czasami nawet brakuje na dojazdy do pracy.. więc dla mnie opcja psychoterapii jest po prostu niemożliwa. Utrata pracy tak samo, teraz mam zwolnienie od lekarza, ale powiedział, że więcej nie wystawi, bo mnie zwolnią
jestem 3 tydzień na l4, ale psychicznie już na wykończeniu
- sosczosnkowy
- Currently:Greece
Adrianna Białek. Uratowała mi życie, cud kobietaParasolka110 pisze: ↑pn paź 20, 2025 6:49 pm Hej poszukuje dobrego psychiatry we Wrocławiu, zaczął mi się ponownie epizod depresyjny, przy poprzednim razie trafiła do ginmedica, ale to było 15 minut leki i 0 pomocy..
myślicie, że wam powiem?