Start
Mój profil

Dieta czarny furiat

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
tomasz4999
Srebrna Kropeczka

Re: Dieta czarny furiat

Post autor: tomasz4999 »

malo tego,

na tym calym sport rap pasja zycia jest link do strony dietanakazdycel.pl czyli strony ktora prowadzi Kasia - musial zapomniec usunac linka, niech mu ktos to powie hahahha

Sylwkap25 pisze: czw paź 16, 2025 4:09 pm Sport rap pasja życie komentarz- Jesteście najlepsza reklama tego co robicie
Kurna sam do siebie w 3 osobie pisze🤣
W dodatku na tamtym profilu udostępnia swoje posty z Czarnego furiat
Co za gość
dawidszulcc
SushiRoll

Post autor: dawidszulcc »

I dlatego to nie ich pomysły na te zjebane petardy, to są przepisy i diety jego żony . Będą mieli sprawę w sądzie o przywłaszczenie. Nazwali petardy aby jego żona się nie połapała, ale ona i tak to wie, I mają zaprzestać, a czy skończyli posługiwanie się nie swoim ,nie wiadomo. Obleśna i obleśny z tym co robią.
tomasz4999
Srebrna Kropeczka

Ciekawe kiedy to przeczyta i usunie - biore po 300zl od kazdej pary iiiiii slucham Panstwa!!! 🤣🤣🤣🤣
Awatar użytkownika
Monikamm
Tritonotti

Post autor: Monikamm »

tomasz4999 pisze: pn paź 20, 2025 12:19 pm Ciekawe kiedy to przeczyta i usunie - biore po 300zl od kazdej pary iiiiii slucham Panstwa!!! 🤣🤣🤣🤣
Haha Tomasz przeczyta Twój post i twraz już będzie w kropce 🫣🫣🫣
dawidszulcc
SushiRoll

Dziwnie się zachowują ,nie wiadomo czego się spodziewać.
dawidszulcc
SushiRoll

Nie rozumiem jednego, jak uszatce nie jest gorąco w tych kudłach na siłowni. I tak efektów nie widać jaka była taka jest, brzuch dostaje a miał nie odstawać, coś nie pyka z tą dietą,a może okres ma 🤣bo on zawsze ja usprawiedliwiał że okres i woda🤣🤣🤣🤣ta jasne nigdy nie będzie płaska. Kałdun i tak będzie odstawał, ona ma kłopot z wypróżnianiem cały czas, a mówiła że już opanowała 🤣🤣🤦Wysadzona jest nadal uszatka.
Sylwkap25
Srebrna Kropeczka

Post autor: Sylwkap25 »

A ta sesja to bedzie tylko od pasa w górę? Czemu Czarny pomija treningi nóg? 😂
dawidszulcc
SushiRoll

Już w tamtym roku miał pokazać klatę oszust i się podniecał do tej pory nie pokazał, bo tam nic nie ma ,a co do nóg to może ma podziarane.
Sylwkap25
Srebrna Kropeczka

Raczej bocian
dawidszulcc pisze: pn paź 20, 2025 10:45 pm Już w tamtym roku miał pokazać klatę oszust i się podniecał do tej pory nie pokazał, bo tam nic nie ma ,a co do nóg to może ma podziarane.
Sylwkap25
Srebrna Kropeczka

Czemu ona gotuje w majtkach i bluzie? Nie może się zdecydować czy jej ciepło czy może jednak zimno?
Kwiatomat
Tritonotti

Post autor: Kwiatomat »

Dobre pytanie. Chociaż ze względu na dziecko mogłaby się ubrać
Ale czarny już wie że musi zwijać żagle
Petardy 4 nie będzie
A jeszcze ile można słuchać jego pierdo....nia🤦
Grzebie w tej szafce i dziwi się na widok makaronu
dawidszulcc
SushiRoll

Lubi pokazywać no sory taki charakter ,burdelowy, a naprawdę nie ma czym, w porównaniu z innymi kobietami ona ma Ciało męskie,I cała sztuczna o krótkich nogach i odstajacych uszach, reszta też porażka.
tomasz4999
Srebrna Kropeczka

"Mamy tez ryże ale moje ryze sa gdzie indziej, w innej polce..."

Tak wiemy, na innym adresie bo Kleopatra ani Janek ryzu nie jedza xD

Kwiatomat pisze: wt paź 21, 2025 10:27 am Dobre pytanie. Chociaż ze względu na dziecko mogłaby się ubrać
Ale czarny już wie że musi zwijać żagle
Petardy 4 nie będzie
A jeszcze ile można słuchać jego pierdo....nia🤦
Grzebie w tej szafce i dziwi się na widok makaronu
dawidszulcc
SushiRoll

To skoro nie są razem ,to co on u niej robi? Skoro wiecie ona też się tak blazni, przed ludźmi? Taka miała być stanowcza, we wszystkim i co gdzie to dążenie do celu aby odpalić pajaca? Już lepiej albo gorzej nie będzie więc na co ona czeka?
Mojka_moja
Ciastko

Post autor: Mojka_moja »

No trzeba jeszcze kasę wyszarpać od czarnego, nie ma na co się oglądać, biznes to biznes, a wielka miłość może być dodatkiem, na pokaz zarówno u niego jak i u niej, przykre
dawidszulcc
SushiRoll

Jaką kasę przecież ona już zarobiła swoje i ciągnie dalej, nie musi nic od niego wyciągać, dzieła się po połowie udziałów i selavi żegnaj, a nie jakieś teatrzyki i telenowele urządzają.
Kristina
Zdalna zemsta

Post autor: Kristina »

Ona wyglada na wypita na tym stories jak gada Kiedy z targu wracaja 🙈
Sylwkap25
Srebrna Kropeczka

Chciałaś napisać ZE ŚWIĘTA DYSZLA?

Kristina pisze: wt paź 21, 2025 9:24 pm Ona wyglada na wypita na tym stories jak gada Kiedy z targu wracaja 🙈
tomasz4999
Srebrna Kropeczka

Corka zasmakowala placka z maki bambusowej i mowi tataaaaa to jest sztos, ten twoj placek wczesniej to wiesz taki ciezki byl itd. to nie to samo yyyy.... tzn. wiecie... MOJ placek np. dla MNIE jest za*ebisty bo nie jest wcale ciezki i ja lubie wegle xD

ja jestem prosty chlop, ja moge przetrwac na 5ciu produktach jak cos dziala to po co zmieniac... xD

Ale mam 198 roznych diet dla panow... (dlatego zjadam do 10 jajek dziennie)

uwielbiam te jego wywody, chlop na okretke i chyba juz na milion sposobow kamuflujac to powiedzial, ze wpierdziela tylko placek z 8 jaj, kurczaka z ryzem CZARNYM + papryka ze sloika (delikatnie keczupxD) aha i suchy chleb z awokado plus bialka jaj.

Ale przepisow ma tysiace bo wiecie.... dieta ma byc prosta.

kurtyna :)
dawidszulcc
SushiRoll

Tak jak nie wie że Janek je jajka🤦
tomasz4999
Srebrna Kropeczka

Bo on lubi racuchy ze sklepu kolego!
tomasz4999
Srebrna Kropeczka

Aha i w rybnym sie wygadal ze mieszkanie ODSTAPIL im kolega xD ktory wyjechal na 2 lata yyyyy..... tzn wiecie juz zmienil zdanie ten kolega i mowi Czarnyyyy.... mowi ja nie wracam mowiiii ...... i kolega zostaje w Hiszpanii juz na stale xD

no tak, mieszkanie w dzisiejszych czasach to cos tak oczywistego ze kazdy je posiada i mozna je ODSTAPIC w kazdej chwili.

hahahhahahah o jezu jak ja go kocham xD
dawidszulcc
SushiRoll

To jest bajko pisarz, I za bardzo marzycielski
Awatar użytkownika
AniaW91
BlondDoczep

Post autor: AniaW91 »

Wczoraj on do siebie jechał a ona do sb bo na basen miala isc itd ...czyli spali osobno ...potem w południe nagrałam rolkę ze niby załatwiał sprawy i wraca do Magdy a tak naprawdę to jechał od sb z mieszkania bo oczy całe zaspane ...już coraz bardziej pokazują ze cos nie tak jest...zobaczymy dalej co to bd ale kłamią niesamowicie
dawidszulcc
SushiRoll

Nie wiadomo tak kręcą że człowiek już się gubi. Powiedzieli by prawdę i po kłopocie, ale nie bo oglądalność by spadła i interes by nie szedł tak jak trzeba, oni są zakłamani jak tylko możliwe.