Katarzyna Waśniewska / mama Madzi z Sosnowca
Moderator: verysweetcherryRe: Katarzyna Waśniewska / mama Madzi z Sosnowca
Na szczęście Beata już nie będzie miała kolejnych dzieci.
W 2010 miała 40 lat czyli obecnie ma 55- tyle dobrego że już nie urodzi.
W 2010 miała 40 lat czyli obecnie ma 55- tyle dobrego że już nie urodzi.
-
plotki3030
- Currently:Rio
Wysłuchałam podkastu na temat tej sprawy, bo w sumie to było już tak dawno że nie pamiętałam szczegółów. Dużo szczegółów mi uciekło.
Oficjalnie Katarzyna przyznała się ze kocyk był śliski, dziecko jej wypadło, uderzyło o próg głowa i ona spanikowała i dlatego ukryła ciało i wymyśliła cała ta historie.
Ciekawa jestem czy może jednak to co Beata powiedziała nie było prawdą?
W podkascie była podana informacja ze prokuratura ustaliła że dziewczynka nie zmarła od upadku, i nie od razu i że została uduszona (!) Tzn najpierw rzuciła ja o próg, dziecko jeszcze żyło więc je udusiła i wsadziła w wózek, poszła je zakopać, a później odegrała ten cyrk z porwaniem. Ustalono że zrobiła wszystko sama od początku do końca.
Ale może udusiła ja właśnie podczas suto zakrapianej imprezki?
Do tego ten jej mąż, Bartek.. Coś szybko wybaczył żonie i nie miał pretensji o śmierć córki bo "to był wypadek". Po konferencji prasowej poszli sobie do kina na horror. Czy to ojciec w żałobie?
Później z pomocą Rutkowskiego został oczyszczony i chyba teraz siedzi za granicą. Też mega dziwne. Myślę że może zabójstwa dokonała Katarzyna ale on musiał to wiedzieć.. Z drugiej strony jeśli ona umiała tak idealnie grać rolę zrozpaczonej matki publicznie, błagać o pomoc wiedząc że przecież sama zabiła córkę to może nim też umiała jakoś sprytnie manipulować.
Dużo szczegółów już zapomniałam z tej sprawy. Po odświeżeniu szokuje tak samo mocno jak te x lat temu.
Oficjalnie Katarzyna przyznała się ze kocyk był śliski, dziecko jej wypadło, uderzyło o próg głowa i ona spanikowała i dlatego ukryła ciało i wymyśliła cała ta historie.
Ciekawa jestem czy może jednak to co Beata powiedziała nie było prawdą?
W podkascie była podana informacja ze prokuratura ustaliła że dziewczynka nie zmarła od upadku, i nie od razu i że została uduszona (!) Tzn najpierw rzuciła ja o próg, dziecko jeszcze żyło więc je udusiła i wsadziła w wózek, poszła je zakopać, a później odegrała ten cyrk z porwaniem. Ustalono że zrobiła wszystko sama od początku do końca.
Ale może udusiła ja właśnie podczas suto zakrapianej imprezki?
Do tego ten jej mąż, Bartek.. Coś szybko wybaczył żonie i nie miał pretensji o śmierć córki bo "to był wypadek". Po konferencji prasowej poszli sobie do kina na horror. Czy to ojciec w żałobie?
Później z pomocą Rutkowskiego został oczyszczony i chyba teraz siedzi za granicą. Też mega dziwne. Myślę że może zabójstwa dokonała Katarzyna ale on musiał to wiedzieć.. Z drugiej strony jeśli ona umiała tak idealnie grać rolę zrozpaczonej matki publicznie, błagać o pomoc wiedząc że przecież sama zabiła córkę to może nim też umiała jakoś sprytnie manipulować.
Dużo szczegółów już zapomniałam z tej sprawy. Po odświeżeniu szokuje tak samo mocno jak te x lat temu.
Ja pamiętam, że od początku Katarzyna jak gadała o porwaniu córki i odgrywała zrozpaczoną matkę to mi w niej dużo rzeczy nie pasowało. Po pierwsze gadała z wieloma szczegółami, czyli z góry wymyśliła sobie historyjkę, po drugie mówiła o dziecku w czasie przeszłym.
- DaliaRumianek
- Tritonotti
Zostawiam...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Klaudia
-
PrzemoKondratowicz
- Dieta 600 kcal
Czemu miałaby wyjść?
- berry blast
- Kciuk
- DaliaRumianek
- Tritonotti
Potrafię czytać, nie tylko nagłówkiberry blast pisze: ↑sob paź 18, 2025 9:34 pm Może jakiś geniusz przeczytał tylko nagłówek
https://www.fakt.pl/wydarzenia/polska/s ... iu/ex4k07d
Klaudia
Czyli to ty napisałaś ten komentarz czy czemu się obruszyłaś? xd
- berry blast
- Kciuk
A to właśnie widać jak umiesz czytać
Tutaj jest wszystko na podstawie doniesień medialnych - całość trwa chyba ponad 10 godzin. Jest po kolei o porwaniu, o Rutkowskim (trochę za długo o nim, ale autorka tłumaczyła, że za kilka lat nowe pokolenie może nie wiedzieć kim był a podcast ma wyjaśnić wszystko), o próbach s, pracy w nocnym klubie, sesji na koniu, wywiadach, tajemniczym pdf i o procesie.
https://youtu.be/7z_LbdVPp6s?si=BSzv06tesSSHgPxN
https://youtu.be/7z_LbdVPp6s?si=BSzv06tesSSHgPxN
- DaliaRumianek
- Tritonotti
Nie mierzcie wszystkich swoją miarą. Tu nie chodzi o to, za ile opuszcza zakład karny, liczyć do 25 zakładam, że potraficie. Sedno komentarza tkwi w czym innym. Mam nadzieję, że teraz jak już Wam to wytłumaczyłam, to będzie łatwiej zrozumieć.
Klaudia
- berry blast
- Kciuk
to Ty nie zrozumiałaśDaliaRumianek pisze: ↑ndz paź 19, 2025 12:46 pm Nie mierzcie wszystkich swoją miarą. Tu nie chodzi o to, za ile opuszcza zakład karny, liczyć do 25 zakładam, że potraficie. Sedno komentarza tkwi w czym innym. Mam nadzieję, że teraz jak już Wam to wytłumaczyłam, to będzie łatwiej zrozumieć.
jeśli chodzi o tamten komentarz... na pudlu ludzie naprawdę piszą różne przeróżne rzeczy, często totalne bzdury. ciężko tutaj stwierdzić czy Bartek pomagał grzebać ciało M. Wydaje mi się, że nie i nie sądzą, aby ktoś jeszcze ruszał tę sprawę.
Czyli nie będzie drugiej sesji an koniu. Teraz jest cancel culture, więc tabloidy muszą się pilnować. Mnie przeraża to, że ona może pracować wśród zwykłych ludzi, a oni mogą nawet o tym nie wiedzieć. Jak to prawnie wygląda? Bo ona po zmianie nazwiska na rozmowach kwalifikacyjnych może gadać, że np. zajmowała się niedołężną matką albo mąż ją utrzymywał czy sprzątała na czarno. Do pracy w mięsnym czy sklepie raczej nikt nie sprawdza czy potencjalny pracownik był karany. A jeśli zmieniła nazwisko, czy jest ono dalej wpisane w jakichś bazach przestępców, dostępnych dla obywateli? Wiem, że np. jest rejestr przestępców seksualnych.
A może są specjalne programy resocjalizacyjne dla osób, które tyle siedziały w więzieniu i są współpracujące firmy, gdzie ona może dostać pracę? Może po prostu wyjedzie za granicę, bo jednak ktoś ją może rozpoznać.
Wątpię, że ktoś by ją chciał oglądać na TikToku, tzn. może z ciekawości, ale później by ją zgłaszali. To nie Stany. Chociaż faktycznie parcie na sławę miała.
- DaliaRumianek
- Tritonotti
Wszystko zrozumiałam, nie martw się o mnieberry blast pisze: ↑ndz paź 19, 2025 12:53 pm to Ty nie zrozumiałaśobruszyłaś się o czytanie nagłówków, a nie chodziło o Ciebie tylko o autora wpisu na pudlu. nevermind.
jeśli chodzi o tamten komentarz... na pudlu ludzie naprawdę piszą różne przeróżne rzeczy, często totalne bzdury. ciężko tutaj stwierdzić czy Bartek pomagał grzebać ciało M. Wydaje mi się, że nie i nie sądzą, aby ktoś jeszcze ruszał tę sprawę.
Klaudia
No i tak najprawdopodobniej będzie niestety, powie, ze mieszkała na wsi na gospodarce z mężem a teraz się rozwiodła i nikt nie będzie drążył....sweetpea pisze: ↑ndz paź 19, 2025 1:45 pm Czyli nie będzie drugiej sesji an koniu. Teraz jest cancel culture, więc tabloidy muszą się pilnować. Mnie przeraża to, że ona może pracować wśród zwykłych ludzi, a oni mogą nawet o tym nie wiedzieć. Jak to prawnie wygląda? Bo ona po zmianie nazwiska na rozmowach kwalifikacyjnych może gadać, że np. zajmowała się niedołężną matką albo mąż ją utrzymywał czy sprzątała na czarno. Do pracy w mięsnym czy sklepie raczej nikt nie sprawdza czy potencjalny pracownik był karany. A jeśli zmieniła nazwisko, czy jest ono dalej wpisane w jakichś bazach przestępców, dostępnych dla obywateli? Wiem, że np. jest rejestr przestępców seksualnych.
A może są specjalne programy resocjalizacyjne dla osób, które tyle siedziały w więzieniu i są współpracujące firmy, gdzie ona może dostać pracę? Może po prostu wyjedzie za granicę, bo jednak ktoś ją może rozpoznać.
Wątpię, że ktoś by ją chciał oglądać na TikToku, tzn. może z ciekawości, ale później by ją zgłaszali. To nie Stany. Chociaż faktycznie parcie na sławę miała.
Skoro do tej pory jest grupa ludzi,którzy obserwują Karle Homolke i ostrzegają przed nią lokalna spolecznosc,to Waśniewska tez ktos pewnie będzie miał na oku.
-
PrzemoKondratowicz
- Dieta 600 kcal
Karla podobno była wolontariuszka w jakiejś szkole i pracowała z dziećmi dobrze by było gdyby Waśniewskiej to uniemożliwili
W radzie szkoły do której chodziły jej dzieci. Była jeszcze inna typiara,która wraz ze swoim chlopakiem( który uważał się za 300letniego wilkołaka) zamordowała swoja rodzine. Ona miała wtedy 12 albo 14 lat a on 24. On dostał dożywocie,ona wyszła z ośrodka jako 21latka bodajrze a i tak została rozpoznana,mimo zmiany danych. Niby nawet sie nie kryła z tym co zrobiła I od zawsze była walniętaPrzemoKondratowicz pisze: ↑wt paź 21, 2025 3:44 pm Karla podobno była wolontariuszka w jakiejś szkole i pracowała z dziećmi dobrze by było gdyby Waśniewskiej to uniemożliwili
-
Kasiabimbasia
- Gacie z oceanu
sweetpea pisze: ↑ndz paź 19, 2025 1:45 pm Czyli nie będzie drugiej sesji an koniu. Teraz jest cancel culture, więc tabloidy muszą się pilnować. Mnie przeraża to, że ona może pracować wśród zwykłych ludzi, a oni mogą nawet o tym nie wiedzieć. Jak to prawnie wygląda? Bo ona po zmianie nazwiska na rozmowach kwalifikacyjnych może gadać, że np. zajmowała się niedołężną matką albo mąż ją utrzymywał czy sprzątała na czarno. Do pracy w mięsnym czy sklepie raczej nikt nie sprawdza czy potencjalny pracownik był karany. A jeśli zmieniła nazwisko, czy jest ono dalej wpisane w jakichś bazach przestępców, dostępnych dla obywateli? Wiem, że np. jest rejestr przestępców seksualnych.
Na całe szczęście rejestr karny sprawdza obywatela po numerze pesel, a nie naziwsku, w związku z czym na luzie będzie miała wpis za co była skazana. Pytanie tylko, czy ktokolwiek poprosi ją o takie zaświadczenie
A to nie jest tak że po odsiadce wyrok się zaciera i jest jako niekarana? Tak było z tą nauczycielką, która wyszła po zabójstwie i wróciła do pracy w szkoleKasiabimbasia pisze: ↑wt paź 21, 2025 10:02 pm Na całe szczęście rejestr karny sprawdza obywatela po numerze pesel, a nie naziwsku, w związku z czym na luzie będzie miała wpis za co była skazana. Pytanie tylko, czy ktokolwiek poprosi ją o takie zaświadczenie![]()
-
Kasiakowalska1
- BlondDoczep
Moim zdaniem powinien być zakaz zmiany danych dla takich śmieci jak Waśniewska. Wyjdzie i będzie żyć normalnie albo wyjedzie za granicę. Prawo jest dla oprawców, a nie dla ofiar.
~dwa razy duże frytki i jakiegoś burgera tam panu weźmiesz~