Dostalam dwie zle reakcje i nadal nie wiem, za co. Jak ta reklama niby nawiazuje do Magdy? Pokazalam ja nawet znajomemu, ktory pracuje jako rezydent w tym biurze i tez mial takie "Ale o co chodzi?".
Magdalena Żuk
Moderator: verysweetcherry-
Lirilirila
- Tritonotti
Re: Magdalena Żuk
-
gossipgirlxox
Ja Ci dałam serduszko bo też nie rozumiem oburzenia :D Reklama jak reklama, niektórzy są chyba zbyt przewrażliwieni.Lirilirila pisze: ↑wt paź 21, 2025 11:09 pm Dostalam dwie zle reakcje i nadal nie wiem, za co. Jak ta reklama niby nawiazuje do Magdy? Pokazalam ja nawet znajomemu, ktory pracuje jako rezydent w tym biurze i tez mial takie "Ale o co chodzi?".
Pewnie chodzi o ten tekst "z rainbow zawsze wracają"Lirilirila pisze: ↑wt paź 21, 2025 11:09 pm Dostalam dwie zle reakcje i nadal nie wiem, za co. Jak ta reklama niby nawiazuje do Magdy? Pokazalam ja nawet znajomemu, ktory pracuje jako rezydent w tym biurze i tez mial takie "Ale o co chodzi?".
-
Lirilirila
- Tritonotti
Pewnie to można dwojako interpretować, patrząc na tę płaczącą babcię xDLirilirila pisze: ↑śr paź 22, 2025 6:46 pm Ale to chyba chodzi o to, ze wracaja w znaczeniu ponownie wykupuja wakacje, znow podrozuja. Dlatego ten koles potem dodaje "Im wiecej podrozujesz, tym wiecej masz punktow", czy cos takiego.
Ja osobiście uważam, że niestety za śmiercią Magdy stoją osoby trzecie ALE nagłego załamania psychicznego może dostać każdy w najmniej spodziewanym momencie. Moja koleżanka zaczęła się bardzo dziwnie zachowywać, a potem wpadła w ostry epizod depresyjny na kilka dni przed swoim wymarzonym ślubem. Bo slub, tak samo jak niespodziewanie samotny wyjazd to są rzeczy bardzo stresujące, a mózg radzi sobie z tym jak umie. Także nie ma co pietnowac tego, że ktoś twierdzi, że Magda miała problemy psychiczne.
Wy wgl wiecie kim są szejkowie? 

Boroweczka pisze: ↑wt paź 21, 2025 11:06 pm Co do Oli się w 100% zgadzam ale jeśli chodzi o Magdę to wydaje mi się, że nikt nie podejrzewa szejka, a osoby które w jakimś stopniu pośredniczą w biznesie. I porwania chyba też nikt nie podejrzewa.