Start
Mój profil

Zaginięcia w Polsce

Moderator: verysweetcherry
Treflik
Srebrna Kropeczka

Re: Zaginięcia w Polsce

Post autor: Treflik »

zelciaaa pisze: śr paź 15, 2025 7:05 pm Zgłosiłam się do zaginionych sprzed laty, opisałam wszystko i wysłałam sporo zdjęć. Zgadza się jedynie pieprzyk na dekolcie, oczy, uszy, brwi, kolor włosów naturalny, wysokość i proporcje ciała. kobieta jest porobiona bo siedzi w medycynie estetycznej i żyje w Skandynawii i nie w Szwecji. Jeśli mam rację to niedługo będzie przełom w sprawie, ale myślę, że ona nie chce mieć kantaktu z rodziną.
Dzięki za odpowiedź. Ciekawe!
aonb
RoyalBaby

Post autor: aonb »

zelciaaa pisze: śr paź 15, 2025 7:05 pm Zgłosiłam się do zaginionych sprzed laty, opisałam wszystko i wysłałam sporo zdjęć. Zgadza się jedynie pieprzyk na dekolcie, oczy, uszy, brwi, kolor włosów naturalny, wysokość i proporcje ciała. kobieta jest porobiona bo siedzi w medycynie estetycznej i żyje w Skandynawii i nie w Szwecji. Jeśli mam rację to niedługo będzie przełom w sprawie, ale myślę, że ona nie chce mieć kantaktu z rodziną.
To będzie przełom czy nie chce mieć kontaktu z rodziną? xD
Awatar użytkownika
zelciaaa
Naczelny Zapierdalacz

Post autor: zelciaaa »

aonb pisze: śr paź 15, 2025 11:33 pm To będzie przełom czy nie chce mieć kontaktu z rodziną? xD
Jeśli to ona to przełom będzie bo będzie można ludziom powiedzieć, że została odnaleziona. A jeśli kontaktu nie będzie chciała to nic się z tym nie zrobi 🥸
lola!!!
Dieta 600 kcal

Post autor: lola!!! »

Sprawa Asi Brylowskiej od zawsze byla dla mnie bardzo ciekawa ,myślę, ze z tego statku nie skoczyła
Daisy123
ŚpięWRezydencji

Post autor: Daisy123 »

Dzis rano na jakiejs stronie na fb poswieconej zaginieciom, natknelam sie na post o zaginieciu Arkadiusza Breta. Bardzo dziwna sprawa, jakis jego znajomy tez ponoc zaginal (u niego znaleziono dokumenty Arkadiusza), ale nie jest on poszukiwany. Slyszeliscie o tej sprawie? Sprawa z 2004, Siedlce.
jagodzianka214
Gacie z oceanu

Post autor: jagodzianka214 »

Zaginęła młoda kobieta w Międzyrzeczu - niedaleko Bielska-Białej.

https://www.fakt.pl/wydarzenia/polska/s ... ia/vw60xf4