Start
Mój profil

Dieta czarny furiat

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
czorcikakysz
RoyalBaby

Re: Dieta czarny furiat

Post autor: czorcikakysz »

Mojka_moja pisze: czw paź 16, 2025 2:31 pm Napewno nagrane więcej treści jednego dnia a potem dozowane po groszku (bo jest to tylko chwila), żeby było że jest tam codziennie
Widziałam z konta koleżanki, bo ja to jestem zablokowana
No cóż Pan Robert człowiek honoru, kłamstwami sypie jak z rękawa, ale to i tak mało w porównaniu z tym co było a i jest......
Gdybyśmy znali prawdziwą historię.........
Gdybyście znali całą prawdę, to serio przestalibyście wierzyć we wszystko, co widzicie w necie.
Oni nie są już razem i widać różnicę w relacjach. Nie ma spontanicznych nagrań z domu. Już się nie pokazują jak siedzą razem wieczorem i pracują. To niby szczegóły, ale brakuje tej części ich relacji. Ktoś może powiedzieć, że może zmienili styl i nie chcą już tyle pokazywać. Czy koleś, który przez 3 lata nagrywał dosłownie wszystko, łaził całymi dniami za Magdą po domu i ją kręcił, nagle z tego zrezygnował? Nawet się już nie dotykają. Wczoraj Magda szła kilkanaście metrów albo za nim albo przed nim.
Nie są już razem, udają związek żeby zarabiać. Gdybyście wiedzieli o jakie pieniądze jest rozgrywka, to wszystko stałoby się jasne.
dawidszulcc
SushiRoll

Post autor: dawidszulcc »

To jak zrobić aby naiwni się wycofali i nie kupowali. Bk kity to oni umia wciskać mało jednej już klientce oddał pieniądze, bo zarzadala zwrotu, pewnie się zorientowała że dieta nie działa i poszła pewnie na taki układ, lub coś innego wyszło nie wiem, ale przelew jej zrobił, może bał się nagłośnienia,w jaki sposób pracuje,a nie którzy może tego nie dostrzegają .
Awatar użytkownika
Monikamm
Tritonotti

Post autor: Monikamm »

Widać róznicę w nagraniach- to prawda. Nie nagrywają z mieszkania Madzi tylko z wynajętego mieszkania CF lub z zakupów. I może tak być że umawiają się na nagrywanie- on mówi Madziu stań na balkonke bo ładne swiatło, ona się uśmiecha na czas nagrań, w ostatnim mówili że będą relacje z codzienności i to się nie zmieni, tak było od początku i taka jest formuła. Ja myślę że to przeszkadzs Madzi, myślę że jako Matka czuje że Jankowi jest niekomfortowo, chlopak mlody pewnie cche kolegów zapradzac , zyc i bawic sie a nie martwic sie ze jakis typ nagra go i wystawi na widok publiczny. Pamietacie jak jeszcze niedawno wrzucał janka i jego kolegów jak się bawią? I Madzi zdjęcia , takie bardziej prywatne. Pamiętam to dosonale. Okrople komentarze" mały wie co dobre" jak madzia wtedy broniła tych zdjęć " janek wszystko rozumie" " wie czym jest kobiwvosc" " nie wstydzi sie mamy" noo... jednak taki sposob rodzicielstwa nie wychodzi :)
Awatar użytkownika
Monikamm
Tritonotti

Mi się wydaje że oni się rozstają i zchodzą. Przed Egiptem na 100% sie rozstali albo on przrktoczył jakąś granicę. Przecież ona nic z tego Egiptu nie wrzucała, on w tym czasie szukał sobie mieszkania na wynajem, podpisał na wynajem akt. Pożniej ona wróciła do niego, petarda 3 , trzeba kaskę robić, niby przywitanie było, dzikie se*sy po tak długim niewidzeniu się :')
Madzia ma plan aby rozdzielić się z CF w biznesie ale nie wie jak to zrobić bo on trzyma wszystko. A Madzia pewnie chciałaby bez afer, no cóż....
tomasz4999
Srebrna Kropeczka

Post autor: tomasz4999 »

Nie zaden akt na wynajem tylko biuro!!!!!
I nie wynajem tylko kupil!!!!
i nie kupil ot tak tylko od kolegi kupil co na 2 lata wyjechal!
i nie biuro tylko docelowo dla corki!!

oh no, wait....

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Monikamm pisze: pt paź 17, 2025 11:10 am Mi się wydaje że oni się rozstają i zchodzą. Przed Egiptem na 100% sie rozstali albo on przrktoczył jakąś granicę. Przecież ona nic z tego Egiptu nie wrzucała, on w tym czasie szukał sobie mieszkania na wynajem, podpisał na wynajem akt. Pożniej ona wróciła do niego, petarda 3 , trzeba kaskę robić, niby przywitanie było, dzikie se*sy po tak długim niewidzeniu się :')
Madzia ma plan aby rozdzielić się z CF w biznesie ale nie wie jak to zrobić bo on trzyma wszystko. A Madzia pewnie chciałaby bez afer, no cóż....
dawidszulcc
SushiRoll

Rostawanie i powroty tak jak piszesz, to już jest dziecinada myślisz że im by się chciało robić takie sceny? Ale on zaborczy w związkach to coś jest na rzeczy z żoną mu nie wyszło w między czasie jakieś partnerki były bo gdzie on już nie mieszkał, pewnie przelotne romanse i mieszkanie u kochanek, potem Iwa się napatoczyla też z nim przeszła, a teraz Magda która nie wie co ma zrobić aby odejść.
Kwiatomat
Tritonotti

Post autor: Kwiatomat »

Trzeba wcisnąć i wtedy pojawiacie się na liście 🤣🤣🤣
Kwiatomat
Tritonotti

Na mailu nie wiadomo jak się nazywają 🤣🤣🤣
Ja mam wrażenie że jestem w ukrytej kamerze 🤦
Kwiatomat
Tritonotti

W tym sklepie meblowym jaki obciach 🤦🤦🤦
Narcyz który na niczym się nie zna
tomasz4999
Srebrna Kropeczka

O czym ty piszesz, pilas cos??? 😅😅😅😅😅🤣🤣😂😂😂🤣
Kwiatomat pisze: pt paź 17, 2025 2:07 pm Trzeba wcisnąć i wtedy pojawiacie się na liście 🤣🤣🤣
Sylwkap25
Srebrna Kropeczka

Post autor: Sylwkap25 »

Jak zobaczył, że facet tez taki bajkopisarz i gaduła jak i on to szybko uciął nagrywanie go i zaczął meble pokazywać
Mimo, ze facet zaczął coś opowiadać 😂

Ten gość niby ma pieniądze, a zachowuje się jakby nigdzie nie byl i nic nie widział 🫣

Kwiatomat pisze: pt paź 17, 2025 2:33 pm W tym sklepie meblowym jaki obciach 🤦🤦🤦
Narcyz który na niczym się nie zna
Awatar użytkownika
Monikamm
Tritonotti

Dokładnie, własnie czekałam czy da mu się wypowiedzieć. Zwykłymi meblami się podnieca jakby pierwszy raz widział. I dzisiejsza relacja z MAdzia z sypialni. Ciekawe kiedy nagrywana :')
Sylwkap25
Srebrna Kropeczka

Post autor: Sylwkap25 »

"Przepisy na życzenie bo jest np. Sezon dyniowy" 🫣
To się nazywa jadłospis sezonowy Madziu
ML111
SkrzydełkaZhooters

Post autor: ML111 »

Myślę, że coś jest na rzeczy z ich związkiem, jakoś zdecydowanie mniej relacji wspólnych wrzucają. Po mimice twarzy Magdy wnioskuję, że robi dobrą minę do złej gry, nawet widać po niej, kiedy on kłamie jak coś mówi :) Zabawne to. Ja to oglądam w charakterze rozrywki i kabaretu, ale z punktu widzenia psychologicznego, zachowań ludzkich itp. to też ciekawe 😃 Dużo osób daje się na to gadanie nabrać, jak na wiele internetowych ściem. Niestety, niewiele osób jest wyczulonych na takie rzeczy.
tomasz4999
Srebrna Kropeczka

Na 100% nie w ten piatek bo to widac po tym, ze video jest w ramce xD

poza tym ja osobiscie pamietam ta relacje ona byla grana max miesiac temu xD xD do potęgi xD

Monikamm pisze: pt paź 17, 2025 3:57 pm Dokładnie, własnie czekałam czy da mu się wypowiedzieć. Zwykłymi meblami się podnieca jakby pierwszy raz widział. I dzisiejsza relacja z MAdzia z sypialni. Ciekawe kiedy nagrywana :')
Awatar użytkownika
Monikamm
Tritonotti

Właśnie ja sie teochę dziwie tym kobietom które piszą np pod postem gdzie czarny wychwala ich miłość pod niebiosa że zazdroszą związku, taki facet to skarb itp. Ja mam świadomosc ze to intrnet i zwykly zwiazek to stabilnosc i rutyna a jak ktoś pisze pieśni pochwalne i to takie w internecie to robi to dla publiki 😅 madzia tez wie, dletego nawet tego nie komentuje 😁 ale czarny znajdzie jeszcze babkę która leci na to i wtedy powie jej że madzi dawał tyle miłosci a ona nie doceniła 😅
dawidszulcc
SushiRoll

Jak dla mnie gość buja w obłokach, ściemniacz
tomasz4999
Srebrna Kropeczka

Jest nowa fura xD tzn. wiecie u nas nie ma moje twoje, wszystko jest nasze, ale teraz bedziemy miec dwa auta.

xD

lecem po popkorn!
dawidszulcc
SushiRoll

Już tyle oskrobali ludzi z kasy przez te 3 lata że na auto starcza, albo w porzyczenie poszedł. Kiedy niby miałaby kupić to auto, coś tu zalatuje oszustwem, dziwne że Syn nie u ojca albo u babki.
Patkrz4584
RoyalBaby

Post autor: Patkrz4584 »

Gdyby to auto kupili, to nagrywałby każdą sekundę odbioru, a może i nadawałby z fabryki jak przebiega produkcja xD
I co, nawet nie wiedział czy benzyna czy diesel?
dawidszulcc
SushiRoll

W zaporzyczeniu jest i tyle, dodał filmik jak karakan tańczy bajlando i już usunol 🤣co za gość
Awatar użytkownika
AniaW91
BlondDoczep

Post autor: AniaW91 »

Dodaje stare nagrania z sypialni, nie dawno dodał tez jak tanczy🤣🤣🤣samochod bmw kupiony jej a siadł i nw czy to benzyna czy diesel...widac ze nie są razem...ona sie uosabia nawet auto już kupiła...przecież całe te 3 lata jezdzili razem
...no tak na nagrania bd jezdzila do niego, tak to by bylo męczące jeździć ciągle po nia 🤣🤣
dawidszulcc
SushiRoll

Znów wstawił stara przemianę,I podpisał że to z petardy🤦jak zanim powstały te petardy to ta przemiana była już pokazywana wielokrotnie
Kwiatomat
Tritonotti

Tomasz 4999
To był cytat z czarnego
tomasz4999
Srebrna Kropeczka

Ja pier€#^€le xD

zobaczcie sobie komentarz babki Ruda Ruda pod jednym z ostatnich postow i jego odpowiedz xD caly referat, hahahahahhahahhaha ja nie wierze ze ten chlop jest prawdziwy, on musi udawac, no nie wytrzymie xD