Gdybyście znali całą prawdę, to serio przestalibyście wierzyć we wszystko, co widzicie w necie.Mojka_moja pisze: ↑czw paź 16, 2025 2:31 pm Napewno nagrane więcej treści jednego dnia a potem dozowane po groszku (bo jest to tylko chwila), żeby było że jest tam codziennie
Widziałam z konta koleżanki, bo ja to jestem zablokowana
No cóż Pan Robert człowiek honoru, kłamstwami sypie jak z rękawa, ale to i tak mało w porównaniu z tym co było a i jest......
Gdybyśmy znali prawdziwą historię.........
Oni nie są już razem i widać różnicę w relacjach. Nie ma spontanicznych nagrań z domu. Już się nie pokazują jak siedzą razem wieczorem i pracują. To niby szczegóły, ale brakuje tej części ich relacji. Ktoś może powiedzieć, że może zmienili styl i nie chcą już tyle pokazywać. Czy koleś, który przez 3 lata nagrywał dosłownie wszystko, łaził całymi dniami za Magdą po domu i ją kręcił, nagle z tego zrezygnował? Nawet się już nie dotykają. Wczoraj Magda szła kilkanaście metrów albo za nim albo przed nim.
Nie są już razem, udają związek żeby zarabiać. Gdybyście wiedzieli o jakie pieniądze jest rozgrywka, to wszystko stałoby się jasne.