Lewe konta matki Bartka
Zaginięcie Mai Kowalskiej
Moderator: verysweetcherryBo z normalnego konta ja wszędzie blokowali i się nigdzie nie mogła wypowiedzieć, wiew wpadła na ten według niej genialny pomysł i zakłada lewe konta, a że są też blokowane to tych kont jest masa i co chwilę zakłada nowe i podejrzewam że nie działa w tym sama bo ma kilka wariatek za sobą co jej i jego bronią więc pewnie jej pomagają.
-
honiusiabubusia
- Skarpeta Rakieta
Oglądam akurat ten wywiad z jego matką i ona powiedziała, że siedzi w ośrodku wychowawczym, nie w więzieniu.
Szurnięta mamusia opisuje w postach co Maja robiła, jaka była i próbuje usprawiedliwić tym morderstwo.. Ręce opadają na tę obrzydliwą babę i to co ona wyprawia to przechodzi ludzkie pojęcie. Komentarz w punkt co do tej sprawy ale ona i tak nie zrozumie.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Jak ta sprawa się zakończy , będzie już po wyrokach (mam nadzieję , że mamusia również dostanie wyrok ) to relacja - matki i dziecka będzie dobrym materiałem na psychologiczny reportaz o tym jak nie wychować mordercy . Mając taką matkę nie miał szans być normalny .
-
Antoninamagdalena
- Tritonotti
Czy juz wiadomo cos ws oskarżonego?
Niestety nie, sprawdzałam wczoraj i oprócz informacji, że czekają na dowody to nic nie ma.
Dla mnie to kpina.
-
Willmaster
- RóżowePolo
Nagrał ktoś program "Państwo w państwie"?
Wrzucają odcinki na yt na kanale polsatnews.pl, więc powinien za kilka dni być