Start
Mój profil

Avon perfumy

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
fiusiusiusiu
Bransoletka50k

Avon perfumy

Post autor: fiusiusiusiu »

Hejo jakie perfumy z Avonu polecacie tzn. najładniejsze i NAJTRWALSZE zapachy. Wiem że perfumy z Avonu mają dobre opinie ale Pur Blanca już mi się znudzila a nie chce kupić jakiegoś zapachu który się wcale nie utrzymuje :P
EwaKasia
SushiRoll

Post autor: EwaKasia »

fiusiusiusiu pisze: śr wrz 10, 2025 1:34 pm Hejo jakie perfumy z Avonu polecacie tzn. najładniejsze i NAJTRWALSZE zapachy. Wiem że perfumy z Avonu mają dobre opinie ale Pur Blanca już mi się znudzila a nie chce kupić jakiegoś zapachu który się wcale nie utrzymuje :P
Tych obecnych nie znam ale mój ulubiony zapach z Avonu to Incandessence. Today Tomorrow Always wiem, że też są chwalone.
Sidididididfi
RóżowePolo

Post autor: Sidididididfi »

Avon miał niekiedy dobre zapachy, ale niestety dawniej. Nawet te wiekowe zapachy w obecnych formułach to już nie to samo – takie Perceive czy Far Away to już cień dawnej świetności. Osobiście kupuję starsze roczniki z drugiej ręki.
Nikasika
Skarpeta Rakieta

Post autor: Nikasika »

Ja kupiłam te najnowsze - mówię,co mi tam. Uwaga one trzymają się na mnie cały dzień i jak piorę ubrania to po wypraniu nadal je czuję, jestem w pozytywnym szoku bo myślałam że będzie badziew
kamusia99
Gacie z oceanu

Post autor: kamusia99 »

TTA Everlasting i This love
Awatar użytkownika
Papjesz Internetu
MieszkankaPowiśla

Post autor: Papjesz Internetu »

TTA, Premiere Luxe, Attraction
"Tafli czy coś" Kamilla Krawczykelho