Tak wiem, ale z tego co kiedyś wspominali no to on nie jest na wyciągnięcie ręki....a po drugie pamiętam jak byli na wakacjach w ubiegłym roku z Jankiem t9 tak samo go w pokoju zostawiali jak wracali to jeszcze furiat nagrywał jaki to nie mają pokój itd a Janek biedny leżał sam na łóżku i klikał na telefonie...także to daje do myślenia!paolina.zet pisze: ↑pn paź 13, 2025 10:43 pm Janek ma też ojca więc to za daleko idące teorie.
Na stories zaraz po powrocie z wakacji bylo widać że Magda ma dobrą relacje z synem jedynie czarny popsuł małemu humor nagrywając jego talerz z plackami …
Dieta czarny furiat
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherryRe: Dieta czarny furiat
Taaaaa...gadu gadu....a tu duzo miesiwa wjechało i dodatkowo lody...to były ogromne porcję nw jak to zmieścili....no toż dieta ;)
No zobaczymy jak działa furiackie jedzenie i czy Nikola zostanie petardziochą. Jak narazie to kawał baby.
I wiem, brzydko komentować czyjeś ciało, nie wszyscy są idalni, ale ojciec sam zwraca uwagę na jej wagę i wygląd, więc jeśli wszyscy mogą piać z zachwytu to można i krytycznie komentować jak się komuś nie podoba.
Nikolka lubi żreć, i jic w tym złego
jak mieszkała z ojcem to pewnie jej pilnował, albo się bała a teraz teochę się odcieła i odreagowuje organizm. Tqk to jest jak dzieci żyją w reżimie od małego... 
I wiem, brzydko komentować czyjeś ciało, nie wszyscy są idalni, ale ojciec sam zwraca uwagę na jej wagę i wygląd, więc jeśli wszyscy mogą piać z zachwytu to można i krytycznie komentować jak się komuś nie podoba.
Nikolka lubi żreć, i jic w tym złego
-
dawidszulcc
- SushiRoll
Komentowanie samemu sobie to sztos z fikcyjnego konta, pod ostatnim postem. A co do Nikoli to brak słów, już 3 lata temu miała pokazać treningi na pośladki, czarny to chyba nie widział pośladków prawdziwych. Kiedyś napisałem że Natalia Siwiec jest piękna, bo jest i ma mega figurę to za chwilę komentarz był usunięty
aj zazdrość go zeżarła
. Pajacowanie chodzenie pk sklepach i po lesie nic nie wnosi do tematu ich strony, po drugie, wkolko spamuje stare przemiany i po co ? Odchudzone więc do widzenia, przemiany powinny być pokazane dwa razy przed i po i koniec. Jeden wielki śmietnik się robi u oszustów, do piątku muszą oddać hajs na konto ,chyba podopiecznej, bo komentarz który napisała znikł, cwaniaki usunęli bardziej kłamać już nie będą potrafić.
-
tomasz4999
- Srebrna Kropeczka
Nie zobaczysz kolego zadnego komentarza o zwrocie pieniedzy bo uzytkowniczka zostala na bank zablokowana ;) hehe tez widzialem ten komentarz, malo tego - standardowo CF po przeczytaniu tego forum zawsze ma jakis nowy hit z rekawa, ktos napisal o Urzedzie Skarbowym to zaraz zaczal nawijac o swojej ksiegowej- przyjaciolce ktora pracuje dla niego od lat 

ktos pisal ze mialy byc burgery (a nie bylo) to w nastepny weekend sie znalazly xD ktos pisal ze nie trawi psow - od razu piesek go polubil na spacerze xD ktos pisal o Janku ze chlopak zniknal - od razu na relacjach ze janek wiecie... janek u babci...
haha jezus maria jak ten chlop kreci xD
haha jezus maria jak ten chlop kreci xD
dawidszulcc pisze: ↑śr paź 15, 2025 7:43 pm Komentowanie samemu sobie to sztos z fikcyjnego konta, pod ostatnim postem. A co do Nikoli to brak słów, już 3 lata temu miała pokazać treningi na pośladki, czarny to chyba nie widział pośladków prawdziwych. Kiedyś napisałem że Natalia Siwiec jest piękna, bo jest i ma mega figurę to za chwilę komentarz był usuniętyaj zazdrość go zeżarła
. Pajacowanie chodzenie pk sklepach i po lesie nic nie wnosi do tematu ich strony, po drugie, wkolko spamuje stare przemiany i po co ? Odchudzone więc do widzenia, przemiany powinny być pokazane dwa razy przed i po i koniec. Jeden wielki śmietnik się robi u oszustów, do piątku muszą oddać hajs na konto ,chyba podopiecznej, bo komentarz który napisała znikł, cwaniaki usunęli bardziej kłamać już nie będą potrafić.
-
dawidszulcc
- SushiRoll
Kręci i to jak,a komentarz który usunol o hajsie to mam skrin akurat
-
tomasz4999
- Srebrna Kropeczka
Ale widzialem za to ze ten ich caly katering Karuzela smakow tez ma swoj fb - tam chyba nie kasuja komentarzy xD widzialem ze masa ludzi sie skarzyla ale chyba na zaden komentarz nie odpowiedzieli
-
dawidszulcc
- SushiRoll
Myślisz że oni czytają, to co my piszemy? Wiedzą o tym że taka grupka powstała? Ja tu jestem przypadkiem dostałem link do tej grupy ,aby sobie poczytać, więc jestem,też miałem z nimi doczynienia ,a bardziej moja kobieta chociaż ona nie potrzebowała pomocy od nich ,bo figurę ma nie naganną, więc korzystanie, ich diet jest na
. Pisała prawdę to ja zablokowali. No cóż jak się ma coś do ukrycia to już z nie korzyścią dla potencjalnych oszustów.
-
tomasz4999
- Srebrna Kropeczka
Mysle, ze tak, ze czytaja. Komentarze negatywne wisza max 10min, oni non stop siedza w telefonach i nie maja nic innego do roboty niz kopiuj -wklej (co nazywaja praca badz ROBOTA xD). na tym fanpejdzu faktycznie chyba z polowa obserwatorow to stare baby (nie mam nic do starych bab, zaznaczam

) ktore pieja z zachwytu nad przemianami.... ta cala Ewelina (szacun za przemiane ofc) ale byla pokazana juz 3 lata temu, nawet dzisiaj to znalazlem xD matematycznie jesli u niego na profilu 32 osoby w okresie od kwietnia kiedy zaczeli te wieśniackie programy PE-TAR-DA 1,2,3 to byloby to cale 2% ludzi z 1600, o ile 32 osoby sa xD bo wiekszosc to Magdalena, Robert w wieku lat 30 lub przemiany sprzed 158 lat xD
-
dawidszulcc
- SushiRoll
Tak czy tak, kiedyś zakończy się ich działanie na niekorzyść innych . Straszne jest to co robią tym biednym ludziom, nie długo to kredyty będą brać bo ich nie będzie stać, tak ciągle wyrzucać po 400 lub więcej bo więcej też ludzie płacą, kiedyś tam było o tym mówione.
-
dawidszulcc
- SushiRoll
Te jego zdziwienia są tak żałosne ze masakra, udaje że nic nie widział albo widzi ,wszystko maca 
-
czorcikakysz
- RoyalBaby
Oni nie są już razem. Magda była sama w Egipcie, gdzie o tej porze roku dwa poprzednie lata jeździli do Grecji. Poza tym, gdyby byli razem Czarny nigdy by jej samej nie puścił na wyjazd. Spotkają się tylko, żeby nagrać relacje, aby nie stracić klientów. Żeby nie prysł wizerunek idealnej pary. Czarny przeprowadził się do mieszkania na Żoliborzu. Nie spędzają wieczorów razem, nie ma już wspólnych filmików. Jadą na tym kłamstwie, żeby nie stracić stycznia, który jest dla nich najbardziej dochodowy w roku. To co się dzieje teraz to teatr dla klientów.
-
tomasz4999
- Srebrna Kropeczka
Myslisz ze daloby sie az tak klamac? xD
no jednak te relacje sa codziennie, razem robia zakupy, on tez jeszcze jest u niej w mieszkaniu chyba codziennie, jesli mialby to byc teatr to slowo daje powinni dostac oskara (zrobionego z 7miu bialek + 1 zóltko) bo przeciez nie da sie az tak udawac, smiac sie w sklepach itd xD
no jednak te relacje sa codziennie, razem robia zakupy, on tez jeszcze jest u niej w mieszkaniu chyba codziennie, jesli mialby to byc teatr to slowo daje powinni dostac oskara (zrobionego z 7miu bialek + 1 zóltko) bo przeciez nie da sie az tak udawac, smiac sie w sklepach itd xD
czorcikakysz pisze: ↑czw paź 16, 2025 8:21 am Oni nie są już razem. Magda była sama w Egipcie, gdzie o tej porze roku dwa poprzednie lata jeździli do Grecji. Poza tym, gdyby byli razem Czarny nigdy by jej samej nie puścił na wyjazd. Spotkają się tylko, żeby nagrać relacje, aby nie stracić klientów. Żeby nie prysł wizerunek idealnej pary. Czarny przeprowadził się do mieszkania na Żoliborzu. Nie spędzają wieczorów razem, nie ma już wspólnych filmików. Jadą na tym kłamstwie, żeby nie stracić stycznia, który jest dla nich najbardziej dochodowy w roku. To co się dzieje teraz to teatr dla klientów.
-
czorcikakysz
- RoyalBaby
Dla tych, co nie udają na co dzień jest to nie do pomyślenia. Natomiast dla tych, których wysokość zarobków zależy od dobrego, mocnego wizerunku w mediach społecznościowych - to codzienność.tomasz4999 pisze: ↑czw paź 16, 2025 9:50 am Myslisz ze daloby sie az tak klamac? xD
Magda potrafiła po awanturze z Czarnym spiąć poślady, pomalować się i stanąć do kamery. Awantury były takie, że blok trząsł się w posadach - znam sporo mocnych faktów, bo mam kontakt z osobą z bardzo bliskiego otoczenia.
Co za problem spotkać się na 3-4 godziny w ciągu dnia, żeby coś nagrać? Żeby wyglądało?
To świetni aktorzy, którzy żeby nie stracić tego co mają, będą udawać do końca. Będą udawać miłość i będą spijać sobie z dzióbków. Nie wierzcie w to, co tam widzicie.
Z poprzednią partnerką, Iwona było to samo. I wszystko, co ta kobieta powiedziała w mediach, że ją zdradzał i stosował przemoc fizyczna, jest prawdą.
-
Mojka_moja
- Ciastko
Napewno nagrane więcej treści jednego dnia a potem dozowane po groszku (bo jest to tylko chwila), żeby było że jest tam codziennie
Widziałam z konta koleżanki, bo ja to jestem zablokowana
No cóż Pan Robert człowiek honoru, kłamstwami sypie jak z rękawa, ale to i tak mało w porównaniu z tym co było a i jest......
Gdybyśmy znali prawdziwą historię.........
Widziałam z konta koleżanki, bo ja to jestem zablokowana
No cóż Pan Robert człowiek honoru, kłamstwami sypie jak z rękawa, ale to i tak mało w porównaniu z tym co było a i jest......
Gdybyśmy znali prawdziwą historię.........
-
dawidszulcc
- SushiRoll
Wczoraj moja partnerka tak mu pocisla i go zablokowała, mało tego szły z jego ryja bluźnierstwa i nawet głosowki wysłał dwie ublizajace normalnie rynsztok, on jest i ona to samo ,moja partnerka ma wszystkie konwersację z patologią, jakimi są naprawdę. Uszy puchną.
A do telefonu taki milutki ohy I ahy co to ma być.
-
dawidszulcc
- SushiRoll
No na tych kontach to on jest mistrz, chory do potęgi
-
dawidszulcc
- SushiRoll
Serio myślicie ze oni aż tak dobrze grają? Byli by zdolni aż tak udawać? Oglądam te relację i nie wiem co myśleć, ta lazi ten gada do tego telefonu głupoty z 3 lat, bo pamiętam wtedy to samo nawijał, nawet jak z Iwą był, było to samo. Nie wiem co o tym myśleć, po niej też nie widać że coś jest nie tak, chyba że to co wstawiają jest bardzo stare nagrane z pół roku temu, bo nie możliwe że aż tak udają na bieżąco wszystko
dziwna tą sytuacja, nawet nie ma godziny na relacjach a zawsze była jak było nagrywane na bieżąco, a teraz nie ma. Co o tym myślicie?
Mysle, ze nie ma godziny na relacjach, bo fb zmienił ustawienia...
Nie wydaje mi sie, żeby tak dobrze udawali. Wg mnie wszystko jest między nimi ok, bo obojgu sie to kalkuluje, Madzia tez sie najwidoczniej nie chce juz na etacie pracowac, skoro dla tego dzbana zrezygnowała ze stabilnej pozycji na etacie....
Nie wydaje mi sie, żeby tak dobrze udawali. Wg mnie wszystko jest między nimi ok, bo obojgu sie to kalkuluje, Madzia tez sie najwidoczniej nie chce juz na etacie pracowac, skoro dla tego dzbana zrezygnowała ze stabilnej pozycji na etacie....
-
dawidszulcc
- SushiRoll
Właśnie nie wiadomo czy przed nim zrezygnowała czy jak juz zaczął jej moncic w głowie, on ten sam patent prowadzi na zarabianie pieniędzy co z ze swoją żoną potem Iwą teraz z tą odchudza, potem proponuje układ i robią dla niego rozbierają się, na siłę na siłownię bo tak im wmówił że to będzie dobrze i dziewczyny się godziły na to ,
Iwe też ciągnął za nogę na siłownię paradowała dosłownie w stringach i jeszcze robił jej zdjęcia i wstawił to do internetu ,znalazł sobie panie do świecenia tyłkiem kto tak robi żaden trener nie robi że swoich kobiet, prawie dźwięk, które prowadzi wszystkie są ubrane w leginsy lub szorty nigdy nie stringi.A tu to jak do corn sztuczna Maskotka furiata się pręży i co z tego jest, zero prywaty serio. Widać ona to lubi .