Hej!
Czy macie porady jak odnaleźć się w nowej rzeczywistości? Mianowicie przeprowadziłam się do innego miasta. Poza moim chłopakiem, jego rodzina czy znajomymi nie mam nikogo „swojego”
Gdzie mogłabym nawiązać jakąś relację z ludźmi w moim wieku (26lat) lub znacie jakieś takie miejsca w Szczecinie?
Poza pracą nie mam tutaj nic ze swojego życia towarzyskiego i powoli mnie to przygnębia…
Poznać przyjaciółkę/koleżankę w późnym wieku i w nowym miejscu!
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry- Natka_wpadka
- Mokra Włoszka
- Wercia20_20
- LouiBag
Weszłam w ten wątek, bo przeczytałam „w późnym wieku”, a tu mi wyskakuje 26 lat
. Na Facebooku znajdziesz grupę „babski Szczecin”, myślę że masz realne szanse tam kogoś poznać. Poza tym rozważ wolontariat. W twoim wieku byłam wolontariuszką w Tozie i poznałam mnóstwo osób, gdzie parę znajomości przetrwało, a jestem po 40.
Mam to samo ale bez rodziny, tylko chłopak i jego znajomiNatka_wpadka pisze: ↑śr paź 15, 2025 2:05 pm Hej!
Czy macie porady jak odnaleźć się w nowej rzeczywistości? Mianowicie przeprowadziłam się do innego miasta. Poza moim chłopakiem, jego rodzina czy znajomymi nie mam nikogo „swojego”
Gdzie mogłabym nawiązać jakąś relację z ludźmi w moim wieku (26lat) lub znacie jakieś takie miejsca w Szczecinie?
Poza pracą nie mam tutaj nic ze swojego życia towarzyskiego i powoli mnie to przygnębia…
-
FikolMikol
- Currently: planning drama
Spróbuj aplikację Bumble BFF
Taki tinder do szukania kolezanek
Taki tinder do szukania kolezanek
-
Daleko od soszy
- Migocząca Świeczka
Albo 26 lat, albo późny wiek 
no niestety babski szczecin jest super, ale raczej dla kogos w Twoim wiekuWercia20_20 pisze: ↑śr paź 15, 2025 6:49 pm Weszłam w ten wątek, bo przeczytałam „w późnym wieku”, a tu mi wyskakuje 26 lat. Na Facebooku znajdziesz grupę „babski Szczecin”, myślę że masz realne szanse tam kogoś poznać. Poza tym rozważ wolontariat. W twoim wieku byłam wolontariuszką w Tozie i poznałam mnóstwo osób, gdzie parę znajomości przetrwało, a jestem po 40.
Jako 26letnia szczecinianka powiem ze ciezko jest znalezc cos tutaj, bary i kluby sa raczej dla mlodszych a damskie wyjscia organizowane na fb dla starszych babek. Polecam zajęcia sportowa typu tańce, joga, pilates, ale jak nie jesteś otwarta i ekstrawertyczna to i tak nikogo nie poznasz. W takim wieku poznaje się znajomych chyba tylko w pracy