Start
Mój profil

Styl boho

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
Harala
RoyalBaby

Styl boho

Post autor: Harala »

Co sądzicie o stylu boho w salonie – podoba Wam się, czy to trochę zbyt chaotyczne wnętrza?
Awatar użytkownika
Aga236
RóżowePolo

Post autor: Aga236 »

Bardzo mi się podoba styl boho w salonie! ✨ Ma w sobie coś swobodnego, ciepłego i przytulnego. Lubię tę mieszankę kolorów, tkanin, roślin i naturalnych materiałów — wszystko wygląda tak, jakby miało swoją historię. 😊 Może i jest lekki chaos, ale taki "kontrolowany" – dodaje wnętrzu charakteru i duszy. Zdecydowanie jestem na tak! 🧡
Takede
Channelka

Post autor: Takede »

Jak dla mnie ten styl ma wiele wspólnego ze stylem hipsterskim – jest kolorowo, sporo kwiatowych wzorów i dużo się w takich pomieszczeniach dzieje. Z dodatkami w stylu boho rzeczywiście nie powinno się przesadzać, ale kilka pojedynczych elementów, które ze sobą współgrają, jak poduszki ozdobne, pufy, dywan czy fotel, to moim zdaniem całkiem dobre rozwiązanie. Jeśli chcesz zobaczyć, jak stworzyć ciepłą i przytulną przestrzeń w tym klimacie, zerknij tutaj: https://ohme.pl/dom-i-wnetrze/salon-w-s ... rzestrzen/
rockshoot
RoseGold

Post autor: rockshoot »

Problem jest taki, że dla ludzi styl boho to często biel, jakieś roślinki no i drewno xd
zzz
Szarlotta

Post autor: zzz »

Uwielbiam taki styl, jest ciepły i można się bawić w dokupowanie różnych ładnych rzeczy, które pasują