Dieta czarny furiat
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry-
dawidszulcc
- SushiRoll
Re: Dieta czarny furiat
Bym Ci pokazał wiadomości od niej i od niego to szybko zmienił byś zdanie elo. Weź się za pracę.
-
tomasz4999
- Srebrna Kropeczka
To pokaz, w czym problem?
dawidszulcc pisze: ↑ndz paź 12, 2025 10:51 pm Bym Ci pokazał wiadomości od niej i od niego to szybko zmienił byś zdanie elo. Weź się za pracę.
-
dawidszulcc
- SushiRoll
Chyba Cię poniosło, to jest dowod rzeczowy. Dlatego tu się udzielam i piszę, bo mi zaszli za skórę, a ty tu tylko plotkujesz i peplasz jak baba, i to facet ty serio nie masz zajęcia?
-
tomasz4999
- Srebrna Kropeczka
Hahahaah dobry jestes, a wez spier%€#laj, bez odbioru!
dawidszulcc pisze: ↑ndz paź 12, 2025 11:07 pm Chyba Cię poniosło, to jest dowod rzeczowy. Dlatego tu się udzielam i piszę, bo mi zaszli za skórę, a ty tu tylko plotkujesz i peplasz jak baba, i to facet ty serio nie masz zajęcia?
-
dawidszulcc
- SushiRoll
To ty spierdalaj pajacu, lulu bo do roboty nie wstaniesz. No chyba że dwie lewe masz .
Nie ma sie co kłócić;)sa oblesni i tyle
zdzierają kasę z ludzi jak moga , kłamią na same dno do piekła pójdą, a napewno są nie wierzący w Boga bo wgl do kościoła nie chodza ani nic, ale jak bylo poświęcenie baranka to elegencko szli 
niby
-
dawidszulcc
- SushiRoll
Zgadza się, tak jak na głosowaniu byli
i już jest podstawa aby ich znienawidzić, bo oszukali wszystkich. Masakra, a było widać że ledwo z wyra wyszli ale byli na wyborach i tak jak scenę urządzili że w kościele byli, nawet nie pokazali co mają w koszyki.

-
dawidszulcc
- SushiRoll
Już jeden komentarz pod ostatnim zdjęciem Eweliny, jakaś osoba domaga się aby oddali jej pieniądze
nawet na e-maile nie odpisują masakra, kobieta czeka do 17 na zwrot środków, ale jaja
Również uważam, że za daleko posuwa się Pan w swoich komentarzach, wręcz ich obrażając. Zwłaszcza w kwestiach związanych z ich życiem osobistym. Widzę szczególne zainteresowanie sprawami intymnymi. Ma Pan jakieś kompleksy?dawidszulcc pisze: ↑ndz paź 12, 2025 11:07 pm Chyba Cię poniosło, to jest dowod rzeczowy. Dlatego tu się udzielam i piszę, bo mi zaszli za skórę, a ty tu tylko plotkujesz i peplasz jak baba, i to facet ty serio nie masz zajęcia?
Moim zdaniem to nie jest interesowanie sie czyimiś sprawami intymnymi czy życiem, bo przecież to każdy widzi gołym okiem jaka Magda po wypiciu %% jest i wyprawia....przecież oni kłamią i pokazują swoje prywatne zycie to nei jest tak ze ktoś cos wymyślą bo to wszystko jest prawda.Niech Pani sie dobrze przyjrzy bądź zacznie ich dłużej obserwować oczywiście dla śmiechu
-
dawidszulcc
- SushiRoll
Ania W91 zobacz komentarz do ostatniego zdjęcia, przy zdjęciu Pani Eweliny
Ok, rozumiem bo sama zostałam oszukana na niemałą kwotę przy zamówieniu cateringu z karuzeli smaków. Wiem, że codziennie wstawiają dużo informacji z prywatnego życia ale to chyba nie jest powód żeby kogoś wyzywać od [cytuje sprzed kilku stron]: a jebany taki, dajka, pajac, debil itd..AniaW91 pisze: ↑pn paź 13, 2025 1:38 pm Moim zdaniem to nie jest interesowanie sie czyimiś sprawami intymnymi czy życiem, bo przecież to każdy widzi gołym okiem jaka Magda po wypiciu %% jest i wyprawia....przecież oni kłamią i pokazują swoje prywatne zycie to nei jest tak ze ktoś cos wymyślą bo to wszystko jest prawda.Niech Pani sie dobrze przyjrzy bądź zacznie ich dłużej obserwować oczywiście dla śmiechuto bd Pani widziec ich w większości przypadkach zle strony,kłamstwa, obiecywanie cos ludziach nie dotrzymywanie słowa wszystko to robią dla kasy
-
dawidszulcc
- SushiRoll
Poczytaj sobie jak inni wyzywają, a nie czepiłaś się mnie .jakby był taki fer to by negatywnych komentarzy nie usuwał.
- Lostnick888
- PsychoFanka
Też mnie to obrażanie mierzwi... nie lubię Furiata, ale wjeżdżanie na wygląd nie jest na poziomie. Każdy z nas ma jakies defekty w sobie i nigdy nie powinno się komuś wytykać wyglądu jaki by nie byl..tomasz4999 pisze: ↑ndz paź 12, 2025 10:46 pm Ale nie obrazaj kolego, slabe to jest serio.. mozna ich lubic lub nie, miec taki lub inny stosunek do ich "biznesu" ale po co obrazac az tak? jeszcze inne osoby postronne, no prosze Cie..
-
tomasz4999
- Srebrna Kropeczka
No ale co zrobic.... gosc zarzuca mi ze jestem facetem, ktory papla jak baba, mam dwie lewe rece, sugeruje zeby zabrac sie za robote itd itp... przy czym na 3 ostatnie strony tego forum 50% komentarzy jest jego 

taki typ, nie ma co wchodzic w dyskusje, taka agresja internetowa jakich wiele. w realnym zyciu pewnie nie odezwalby sie slowem. Zrobmy mu lepiej jakas zrzutke na slownik ortograficzny, tutaj tez widze spore braki.
pozdrawiam
pozdrawiam
Lostnick888 pisze: ↑pn paź 13, 2025 2:32 pm Też mnie to obrażanie mierzwi... nie lubię Furiata, ale wjeżdżanie na wygląd nie jest na poziomie. Każdy z nas ma jakies defekty w sobie i nigdy nie powinno się komuś wytykać wyglądu jaki by nie byl..
- Lostnick888
- PsychoFanka
tomasz4999 pisze: ↑pn paź 13, 2025 2:37 pm No ale co zrobic.... gosc zarzuca mi ze jestem facetem, ktory papla jak baba, mam dwie lewe rece, sugeruje zeby zabrac sie za robote itd itp... przy czym na 3 ostatnie strony tego forum 50% komentarzy jest jegotaki typ, nie ma co wchodzic w dyskusje, taka agresja internetowa jakich wiele. w realnym zyciu pewnie nie odezwalby sie slowem. Zrobmy mu lepiej jakas zrzutke na slownik ortograficzny, tutaj tez widze spore braki.
pozdrawiam![]()
Tak , zauważyłam...
-
paolina.zet
- RóżowePolo
Może mu biznes nie idzie jak Furiatowi i boli
A tak serio to pośmiać się można bo głupoty nie raz mówią ale bez przesady.
A tak serio to pośmiać się można bo głupoty nie raz mówią ale bez przesady.
Ja tez ich nie lubię obserwuje ich dla śmiechu.Odnosnie poprzednich komentarzy w stosunku do P.Dawida -ja również robie duzo czasem.literowek bo szybko pisze:)nie skupiam sie jakoś na tym tak mega dka mnie to logiczne:)
Po drugie nie ma nikt co furiatowo zazdrościć bo normalny człowiek nie cwaniakuje tak i nie okłamuje ludzi i odprowadza podatki...można im zazdrości tylko tego ze za niedługo skarbówka sie nimi tak mega zainteresuje tymi ich akcjami i moga z więzienia nie wyjść za okradanie panstwa:)
Po drugie nie ma nikt co furiatowo zazdrościć bo normalny człowiek nie cwaniakuje tak i nie okłamuje ludzi i odprowadza podatki...można im zazdrości tylko tego ze za niedługo skarbówka sie nimi tak mega zainteresuje tymi ich akcjami i moga z więzienia nie wyjść za okradanie panstwa:)
Nie widzę tego teraz komentarza zapewne Państwo sie obudziło i usunęło od razu...dawidszulcc pisze: ↑pn paź 13, 2025 1:56 pm Ania W91 zobacz komentarz do ostatniego zdjęcia, przy zdjęciu Pani Eweliny
Tak teraz mysle...
Jak oni wstawaja w nowym.mieszkaniu a Janek biedny sam w mieszkaniu starym...to co to za matka ? Przecież Janek w takim okresie potrzebuje najbardziej rodziców...a po drugie strach żeby taki mlody chłopczyk sam na mieszkaniu spal i rano do szkoły szedł....przecież on potrzebuje wsparcia itd.
Matka woli sie łajdaczyc z furiatem w innej dzielnicy na innym.mieszkaniu...cos starsznego
Jak oni wstawaja w nowym.mieszkaniu a Janek biedny sam w mieszkaniu starym...to co to za matka ? Przecież Janek w takim okresie potrzebuje najbardziej rodziców...a po drugie strach żeby taki mlody chłopczyk sam na mieszkaniu spal i rano do szkoły szedł....przecież on potrzebuje wsparcia itd.
Matka woli sie łajdaczyc z furiatem w innej dzielnicy na innym.mieszkaniu...cos starsznego
-
paolina.zet
- RóżowePolo
Janek ma też ojca więc to za daleko idące teorie.
Na stories zaraz po powrocie z wakacji bylo widać że Magda ma dobrą relacje z synem jedynie czarny popsuł małemu humor nagrywając jego talerz z plackami …
Na stories zaraz po powrocie z wakacji bylo widać że Magda ma dobrą relacje z synem jedynie czarny popsuł małemu humor nagrywając jego talerz z plackami …