Start
Mój profil

Prezent dla rodziców chłopaka

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
Takede
Channelka

Prezent dla rodziców chłopaka

Post autor: Takede »

Szukam czegoś na pierwsze odwiedziny. Zastanawialam się nad dobrym alkoholem. Co o tym sądzicie?
rockshoot
RoseGold

Post autor: rockshoot »

Nie wiem czy alkohol to dobry pomysł. Próbuje się postawić w roli rodziców i chyba nie chciałabym dostać alkoholu od dziewczyny syna, którą mam poznać i spotkać pierwszy raz.
Awatar użytkownika
jiggly1puff
PsychoFanka

Post autor: jiggly1puff »

rockshoot pisze: pn paź 13, 2025 11:10 am Nie wiem czy alkohol to dobry pomysł. Próbuje się postawić w roli rodziców i chyba nie chciałabym dostać alkoholu od dziewczyny syna, którą mam poznać i spotkać pierwszy raz.
zgadzam się.
Raczej jakieś czekoladki, kawałek ciasta, może kwiaty dla mamy albo kawa.
Ja się tak stresowałam przed pierwszym spotkaniem z teściami (zupełnie niepotrzebnie), że i tak prezent został w samochodzie i zorientowałam się dopiero po powrocie do domu :') :') :')
ghama
RóżowePolo

Post autor: ghama »

Zapytaj chłopaka czy jego ojciec pije alkohol i jaki. Jeśli tak (i nie jest alkoholikiem) to taki prezent nie jest niczym złym - w końcu w prezencie chodzi o to, by kogoś ucieszyć a nie wychować.
Sama wolałabym dostać dobre wino (które okazjonalnie piję) niż oliwę, której nie używam.

Moze lepiej jest podarować coś bezpieczniejszego? Jak chociażby ceramikę z Bolesławca https://andyceramika.pl/ Jak tutaj.
Obrazek
rockshoot
RoseGold

Post autor: rockshoot »

Weź coś upiecz i przynieś, moim zdaniem to extra pomysł!
OlgaM
WążNaTshircie

Post autor: OlgaM »

ghama pisze: pn paź 13, 2025 12:03 pm Zapytaj chłopaka czy jego ojciec pije alkohol i jaki. Jeśli tak (i nie jest alkoholikiem) to taki prezent nie jest niczym złym - w końcu w prezencie chodzi o to, by kogoś ucieszyć a nie wychować.
Sama wolałabym dostać dobre wino (które okazjonalnie piję) niż oliwę, której nie używam.

Moze lepiej jest podarować coś bezpieczniejszego? Jak chociażby ceramikę z Bolesławca https://andyceramika.pl/ Jak tutaj.
Obrazek
Tylko to nie wiadomo w jakim stylu ma ktoś mieszkanie, jakie rzeczy lubi, bo mizesz kogoś obdarować rzeczą, której nie ptrzebuje i będzie to tylko zawalać. Lepiej właśnie przynieść ciasto czy czekoladki wtedy zostanie zjedzone i nie ma problemu