Z jakimi najbardziej zaskakującymi kinkami spotkaliście się albo słyszeliście o nich z pierwszej reki? Ja niestety nie dołożę nic ciekawego od siebie, bo u mnie w drugą stronę raczej była nuda w lozku. Natomiast najbardziej mnie zaszokowało jak się dowiedziałam, że partner mojej koleżanki oczekuje pissingu (ona na niego, on na nią nie). Zawsze miałam jakoś tak w głowie, ze takich rzeczy nie robią "zwykle pary", a jednak. Nie oceniam jak cos, was też proszę o nieocenianie.
Zaskakujące kinki
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherryZaskakujące kinki
Natchnęła mnie rozmowa z koleżankami do tej perwersji na Wandzie.
Z jakimi najbardziej zaskakującymi kinkami spotkaliście się albo słyszeliście o nich z pierwszej reki? Ja niestety nie dołożę nic ciekawego od siebie, bo u mnie w drugą stronę raczej była nuda w lozku. Natomiast najbardziej mnie zaszokowało jak się dowiedziałam, że partner mojej koleżanki oczekuje pissingu (ona na niego, on na nią nie). Zawsze miałam jakoś tak w głowie, ze takich rzeczy nie robią "zwykle pary", a jednak. Nie oceniam jak cos, was też proszę o nieocenianie.
- odpalskreta
- ZdalnaFanka
Raz gość z którym miałam ons zapytał się czy może nasikać mi na nogilalisa pisze: ↑śr paź 08, 2025 4:07 pm Natchnęła mnie rozmowa z koleżankami do tej perwersji na Wandzie.![]()
- Oliwkowa888
- Mokra Włoszka
Ludzie lubią różne rzeczy i myślę, że jest tego sporo, tylko się nie przyznają, bo to nadal tabu. Mój partner np. lubi jak jestem ubrana na sportowo i spocona. Jak przyjdę z biegania, to ma oczy jak tygrys, który zobaczył ofiarę
On po prostu kocha spocone pachy, skarpetki, ubranie i ciało.
-
suspeoplearoundus
- Skarpeta Rakieta
Noszenie pieluch. Na aplikacjach randkowych trafiło mi się dwóch takich facetów, z pozoru normalnych, a po paru godzinach pisania pytali, czy mogłabym chodzić przy nich w pielusze.
Fetysz stóp to już klasyk, mam wrażenie, że co drugi facet ma na tym punkcie fioła i to przestało być dziwne.
Kilka lat temu poznałam na aplikacji kolesia, który chciał odgrywać pisany roleplay, ja - ofiara, on - porywacz. Był z drugiego końca kraju, chciał się spotkać i odegrać te role na żywo. To chyba też kink.
Fetysz stóp to już klasyk, mam wrażenie, że co drugi facet ma na tym punkcie fioła i to przestało być dziwne.
Kilka lat temu poznałam na aplikacji kolesia, który chciał odgrywać pisany roleplay, ja - ofiara, on - porywacz. Był z drugiego końca kraju, chciał się spotkać i odegrać te role na żywo. To chyba też kink.
Ale po co ta pielucha? Tak po prostu, czy żeby się załatwiać w nią?suspeoplearoundus pisze: ↑pt paź 10, 2025 2:19 pm Noszenie pieluch. Na aplikacjach randkowych trafiło mi się dwóch takich facetów, z pozoru normalnych, a po paru godzinach pisania pytali, czy mogłabym chodzić przy nich w pielusze.
-
suspeoplearoundus
- Skarpeta Rakieta
Jednego z panów kręcił sam fakt noszenia pieluchy, a drugiego kręciła pielucha obsikana, którą chciałby później wąchać, czyli dochodził tu jakiś motyw pissingu (?)
No właśnie sam aspekt dziecięcy nie, a fakt bycia na tyle zdominowanym w relacji starszy-młodszy. Chodzenie w niej jako forma dominacji, z tego co pamiętam
-
Rzeka.chaosu
- Currently:Vienna
Bardzo specyficzne. Ja takich fetyszystów nie znam. Oczywiście w sieci trafiałam na komentarze panów typu "pokaż stópki".
Miałam znajomego, który lubił ból. Do tego stopnia, że zrobił sobie kolczyk w sprzęcie. Nie pamiętam szczegółów, ale lubił bolesne zabawy. Nie widziałam tego kolczyka, ale przez ubranie się odznaczał.
Inny znajomy lubił grube z wielkimi piersiami. Zmienił szczupłą, wieloletnią partnerkę na typ Fiony. Po % opowiadał swoje fantazje. Mój były lubił starsze (sporo). Byłam jedyną jego kobietą młodszą od niego.
Jedną z moich koleżanek z czasów liceum (nie była pełnoletnia) kręciło posiadanie wielu chłopaków, wielu relacji intymnych, zdobywanie. Zbierała podrywy, jak kapsle z Tymbarka. Na wyjeździe w góry zaliczyła syna gospodarzy, na rodzinnych wakacjach też zaliczała chłopaków. W szkole grzecznie. To była taka kościelna dziewczyna z dobrą opinią. Za mąż wyszła w wieku 21 lat, od razu posypały się dzieci. Myślę, że miała jakiś silny instynkt w kierunku prokreacji. :D
-
Pejczyk Pandory
- ZdalnaFanka
Kiedyś zostałam poproszona o przywiązanie butelki Pepsi 0,5 do jąder.
-
majsterklepka2025
- BlondDoczep
I przywiązałaś?Pejczyk Pandory pisze: ↑pt paź 17, 2025 9:16 pm Kiedyś zostałam poproszona o przywiązanie butelki Pepsi 0,5 do jąder.
-
Pejczyk Pandory
- ZdalnaFanka
Nie. Nie mam jąder, ale i tak mnie boli na samą myśl
-
Pejczyk Pandory
- ZdalnaFanka
Jeszcze przypomniało mi się, że koleżanka ze stancji kiedyś zwierzyła mi się na pijackim wieczorze, że kręcą ją draq queens i transwestyci, chociaż jest heteroseksualna.