Start
Mój profil

Umawianie się na keks

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
rockshoot
RoseGold

Umawianie się na keks

Post autor: rockshoot »

Temat taki kontrowersyjny, ale kompletnie taki nie jest 😅
Pytanie skierowane do osób z dłuższym stażem w związku. Jak umawiacie się z Waszymi partnerami na zbliżenie? W sensie, czy zazwyczaj jest to spontan, jakieś podchody, czy głównie po prostu pytacie się - “ej, jakiś s*ks dzisiaj?” 🤪
Lillak
MoetGlass

Post autor: Lillak »

Po prostu pytamy siebie nawzajem, nie planujemy.
rockshoot
RoseGold

Post autor: rockshoot »

Lillak pisze: śr paź 08, 2025 2:38 pm Po prostu pytamy siebie nawzajem, nie planujemy.
Pytam się, bo zastanawiam się czy w tych długich związkach ludzie tak ją na początku wiesz, inicjują, nakręcają się pół dnia, jakieś fotki itd :D
Awatar użytkownika
odpalskreta
ZdalnaFanka

Post autor: odpalskreta »

rockshoot pisze: śr paź 08, 2025 2:01 pm Temat taki kontrowersyjny, ale kompletnie taki nie jest 😅
Pytanie skierowane do osób z dłuższym stażem w związku. Jak umawiacie się z Waszymi partnerami na zbliżenie? W sensie, czy zazwyczaj jest to spontan, jakieś podchody, czy głównie po prostu pytacie się - “ej, jakiś keks dzisiaj?” 🤪
Różnie xd czasami żartem “ej ruchsz się czy trzeba z tobą chodzić”, czasami nakręcamy, czasami pada pytanie typu chcesz coś poswirowac a czasami po prostu mówię mu np żeby zrobił mi to czy tamto xd
Awatar użytkownika
Oliwkowa888
Mokra Włoszka

Post autor: Oliwkowa888 »

Różnie. Czasami pytamy albo mówimy wprost, a bywa, że potrafimy się pół dnia nakręcać. Na dobrą sprawę nie wiem, czy od czegoś konkretnego zależy. Chyba nie. Po prostu, jest tak, jak akurat wyjdzie.
Mój facet czasami żartuje, jak rozmawiamy i mówi "co tak będziemy siedzieć i gadać, choć się ru...ć" :) i to też działa :)
Pejczyk Pandory
ZdalnaFanka

Post autor: Pejczyk Pandory »

Mój się nie umawia. Przychodzi od razu z odpalonym sprzętem, to już szkoda go odsyłać.