Pytanie skierowane do osób z dłuższym stażem w związku. Jak umawiacie się z Waszymi partnerami na zbliżenie? W sensie, czy zazwyczaj jest to spontan, jakieś podchody, czy głównie po prostu pytacie się - “ej, jakiś s*ks dzisiaj?”
Umawianie się na keks
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherryUmawianie się na keks
Temat taki kontrowersyjny, ale kompletnie taki nie jest 
Pytanie skierowane do osób z dłuższym stażem w związku. Jak umawiacie się z Waszymi partnerami na zbliżenie? W sensie, czy zazwyczaj jest to spontan, jakieś podchody, czy głównie po prostu pytacie się - “ej, jakiś s*ks dzisiaj?”
- odpalskreta
- ZdalnaFanka
Różnie xd czasami żartem “ej ruchsz się czy trzeba z tobą chodzić”, czasami nakręcamy, czasami pada pytanie typu chcesz coś poswirowac a czasami po prostu mówię mu np żeby zrobił mi to czy tamto xdrockshoot pisze: ↑śr paź 08, 2025 2:01 pm Temat taki kontrowersyjny, ale kompletnie taki nie jest
Pytanie skierowane do osób z dłuższym stażem w związku. Jak umawiacie się z Waszymi partnerami na zbliżenie? W sensie, czy zazwyczaj jest to spontan, jakieś podchody, czy głównie po prostu pytacie się - “ej, jakiś keks dzisiaj?”![]()
- Oliwkowa888
- Mokra Włoszka
Różnie. Czasami pytamy albo mówimy wprost, a bywa, że potrafimy się pół dnia nakręcać. Na dobrą sprawę nie wiem, czy od czegoś konkretnego zależy. Chyba nie. Po prostu, jest tak, jak akurat wyjdzie.
Mój facet czasami żartuje, jak rozmawiamy i mówi "co tak będziemy siedzieć i gadać, choć się ru...ć"
i to też działa 
Mój facet czasami żartuje, jak rozmawiamy i mówi "co tak będziemy siedzieć i gadać, choć się ru...ć"
-
Pejczyk Pandory
- ZdalnaFanka
Mój się nie umawia. Przychodzi od razu z odpalonym sprzętem, to już szkoda go odsyłać.