Start
Mój profil

Dieta czarny furiat

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
tomasz4999
Srebrna Kropeczka

Re: Dieta czarny furiat

Post autor: tomasz4999 »

nie przesadzajcie, nikt nic nie bierze, wpadlo im z 30k PLNow pewnie bez podatku wiec zajarani na maksa. kazdy by sie cieszyl za taka dniowke wiec nie ma sie co dziwic ze skacza tyl-przod

xDDDDDDDDD
Kwiatomat
Tritonotti

Post autor: Kwiatomat »

Ta i z radości ma takie małe źrenice 😂
Kristina
Zdalna zemsta

Post autor: Kristina »

Jak dla mnie to spojrzenie jest po prostu polglupie
Raczej mi nie przyszlo do glowy ze jest pod wplywem czegos
Jak to sie mowi oczy zwierciadlem duszy :)
dawidszulcc
SushiRoll

Post autor: dawidszulcc »

Te Tomaszku ,widać się nie znasz, on wyjebane oczy jakby go byk jebnol ona oczy małe jakby trawy się na jarała, kiedyś mówił że lubi czasem zapalić zioło więc mało wiesz. A jebany taki dziś spocony pod pachami i tak nagrywał na tym słynnym balkonie.
Kingazxxxxxxx
Ciastko

Post autor: Kingazxxxxxxx »

Czekam aż wypłynie ten " super jadłospis ". Wcześniejsze niczym przeklejone z notatnika albo chata gpt
Sara345
Channelka

Post autor: Sara345 »

Wiecie co, byłam zdziwiona, że on sobie sam pisze te komentarze z konta rap życie coś tam, ale teraz patrzę i komentarz pod ostatnim postem gdzie M. się wygina w stroju kąpielowym, nie dość, że znowu komentarz od rap, życie ... to jeszcze np. "Wielu ludzi ma niesamowite sylwetki, ale wasza dieta odżywia ciało,skórę, odmładza, to jest fenomen waszych metamorfoz, że robicie to w sposób zdrowy i świadomy." - z konta Karolina Mała, klikam w to, a ti chyba też fejkowe konto, bo ma 7 znajomych...

Aż mi teraz głupio, że kiedyś od niego coś kupiłam....
dawidszulcc
SushiRoll

Ręce opadają na nich ,nie zapomnę tego jak oszukali ze byli w kościele że święconką 🤣🤣🤣🤣,albo na wybory że chodzą no z tym to mnie rozwalili, widać było że oczy zaspane ropy w nich a on że wrócił z głosowania 🤣🤣🤣💪a maskotka spała, tyle jest u nich niejasności że masakra, tylko kłamią tych wszystkich ludzi, my tylko to wyłapujemy, co pajace robią.
dawidszulcc
SushiRoll

Najlepsze jest to że połączyli petarde 1i2 i zrobili 3 i ponownie te same pieniądze biorą, ciekawe kiedy pomysły się skończą bo w nieskończoność nie mogą kraść od kogoś wiedzy i ja modyfikować, na grubaszą metę to się nie sprawdzi. Nie można w nieskończoność oszukiwać.
Awatar użytkownika
Monikamm
Tritonotti

Post autor: Monikamm »

Ale plamy pod pachami :covid: :covid: :covid:
Sylwkap25
Srebrna Kropeczka

Post autor: Sylwkap25 »

Madzia i godz. 10 obudziła jaśnie pana. Wytłumaczcie mi w takim razie jaki jest sens tego siedzenia do 4 czy 5 nad ranem, skoro pozniej odsypia ch.. wie ile?
Czyli on wcale nie pracuje jakoś wybitnie duzo godzinie tyle tylko, ze mu się godziny urzędowania przesunęły...
No i zastanawia mnie jeszcze jedno- skoro mają tak bardzo duzo klientów to dlaczego nie stworzą sobie chociażby aplikacji, zeby pewne rzeczy zautomatyzować jak chociażby ankiety?
Jak to możliwe, że w tak prężnie działającym przedsiębiorstwie messenger jest głównym środkiem porozumiewania się?!
dawidszulcc
SushiRoll

Jeszcze jest droga mailowa, dziś znów sam sobie komentował stara przemianę 🤣🤣sport rap pasja życia, wiecznie spamy, to nie są ich przemiany, nawet nie są oznaczani w tych postach. Oszuści
dawidszulcc
SushiRoll

Dziś powiedzieli ze ich diety już ma całym świecie są znane 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣i każdy kupuje, no chyba że jednostki są na całym świecie które wiedzą że oszuści wciskają kity. I zdzierają kasę.
Kristina
Zdalna zemsta

Post autor: Kristina »

Ona wypita chyba na najnowszym stories
tomasz4999
Srebrna Kropeczka

Naszly mnie 2 pytania odnosnie ostatnich relacji mianowicie czemu nie uzywa pan Robert suplementow swojej AUTORSKIEJ marki True Life (sa dostepne dobkupienia online wraz ze znakkem jakosci "Poleca Trener Robert" xD tylko kupuje inna marke w sklepie z suplami czyzby te jego suple nie dzialaly?? nie rozumiem, pamietam swojego czasu staly u Madzi w kuchni dzisiatki pudelek z suplami na blacie i non stop o tym nawijal jaka to jego autorska marka... dziwne xD

druga sprawa, jak moze nie wiedziec co to za doniczka na balkonie ani do czego sluzy, przeciez sam musial ja kupic bo mieszkanie zakupione (domyslam sie) powinno raczej stac puste? Az go Magda zawinela na kawe z balkonu zeby sie czasem nie wygadal dam se reke uciac hahaha
Awatar użytkownika
Monikamm
Tritonotti

Suple i białko. Białka też jakoś nie reklamuje. Nie rozumiem tego , jak można nie mówić nic o swoich autorskich produktach 😆
dawidszulcc
SushiRoll

To wszystko śmierdzi na kilometr, dwa pojebana się zebrały. Oni jak coś im nie wypala to o tym nie mówią, nie próbują nic wytłumaczyć obserwatorom, tylko zamiatają pod dywan. Oszuści padkudni Magda taka sama jak on.
Awatar użytkownika
AniaW91
BlondDoczep

Post autor: AniaW91 »

tomasz4999 pisze: sob paź 11, 2025 7:47 am Naszly mnie 2 pytania odnosnie ostatnich relacji mianowicie czemu nie uzywa pan Robert suplementow swojej AUTORSKIEJ marki True Life (sa dostepne dobkupienia online wraz ze znakkem jakosci "Poleca Trener Robert" xD tylko kupuje inna marke w sklepie z suplami czyzby te jego suple nie dzialaly?? nie rozumiem, pamietam swojego czasu staly u Madzi w kuchni dzisiatki pudelek z suplami na blacie i non stop o tym nawijal jaka to jego autorska marka... dziwne xD

druga sprawa, jak moze nie wiedziec co to za doniczka na balkonie ani do czego sluzy, przeciez sam musial ja kupic bo mieszkanie zakupione (domyslam sie) powinno raczej stac puste? Az go Magda zawinela na kawe z balkonu zeby sie czasem nie wygadal dam se reke uciac hahaha
Właśnie tez jak pokazywali ostatnio w tym nowym mieszkaniu to aż sie zdziwiłam wgl inna firma aż dziwne naprawdę.Pewno nei legalne były jego i jiz zostały wycofane z rynku
dawidszulcc
SushiRoll

Magda brała kompie na tym nowym mieszkaniu, jakie ona ma męskie kopyta mowa o nogach grube zero smuklości, krótkie i grube jak kaczka 🤮
dawidszulcc
SushiRoll

Nie długo wszystko im padnie, cały ten syf zafiksowany, który prowadzą i naciągają ludzi .za petarde 1 wzięli chaos za 2 też teraz polonczyli je razem i ponownie biorą pieniądze za to samo🤦a ludzie ślepi i tego nie widzą.
Awatar użytkownika
AniaW91
BlondDoczep

Post autor: AniaW91 »

CATERING wycofany, miały być w całej Pl jego makarony, teraz suplementy pewno wycofane znów z obrotu...za chwilę oni moga zostać zamknięci za to co robią bez wykształcenia w tym kierunku i zostaną całkowicie wycofani z rynku
Skończą sie kłamstwa raz na zawsze i czerpanie korzyści z biednych ludzi którzy durnia wierzą
Kwiatomat
Tritonotti

furiat już mieszka w swoim biurze a nie że pojechał do niego wcześniej przed madzią. A jak gubi sie w zeznaniach. Jak można nie wiedzieć co stoi w mieszkaniu które się kupiło.
Co wyślą 30-40 sztuk to dochodzi następne 50 zamówień 🤦😂
Te suple rzeczywiście zastanawiają
Przecież TrueLife to jego autorska firma 😂😂😂
Awatar użytkownika
Monikamm
Tritonotti

Zaraz Janek wraca od taty, furiat już będzie siedział w firmie 😁
Kwiatomat
Tritonotti

Światła nie lubi w dzień palić w "biurze" a u madzi lubi jak każda lampa zapalona 🤔
Madzia nie wiedziała jak najprostszy pochłaniacz działa 😂😂😂
Co za głupek, gada trzy po trzy i oczywiście znowu o okresie i o ojczymie grzybiarzu, on wie że 30 -40 km od miasta są knieje w których są grzyby, no głupek . A tak poza tym ( niech mnie ktoś poprawi) czy w PKS- ach nie płaciło się u kierowcy przy wsiadaniu? Więc po co tam kontroler,?
I ojczym do niego: stary....
On te wszystkie historyjki wymyśla na poczekaniu i sam się w nich gubi bo tak jest gdy nie mówi się prawdy. Tak jak było u tego optyka, no wtedy to chyba nawet on był pod wrażeniem jak go poniosło
tomasz4999
Srebrna Kropeczka

hehe... az wzialem i sprawdzilem... na jego scianie jest wciaz post z grudnia 2024 ze to jego autorska marka, Truelife, opis jego dzialalnosci i zdj. facjaty i opakowan no i milion komentarzy... jest tez link do sklepu online.

I teraz tak, jak sprawdzalem ten link kilka tyg./miesiecy temu to faktycznie zabieralo nas do sklepu gdzie byla zakladka nawet o nim jako o zalozycielu marki - teraz link dziala nadal ale nie ma nic wspomniane na sklepie o nim jako o tworcy marki, ani slowa. Chociaz link oczywiscie dziala nadal, wyglada na to ze wspolpraca nie wypalila a on po prostu (jak to zwykle bywa np. z cateringiem) zapomnial usunac posta ze sciany hahaha niech mu ktos powie zeby to usunal bo siara.
Awatar użytkownika
Monikamm
Tritonotti

Nie możemy mu nic powiedzieć bo nas zablokuje 😬😬😬