Dieta czarny furiat
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherryRe: Dieta czarny furiat
Mieszkanie kupił Nikoli ale rzekomo mają plany i teraz tam bd biuro 

a 2026 rok przyniesie zmiany...mało naciągania z dietami to znów butik to dopiero bd ceny kosmiczne ubrań...przecież skąd weźmie ten czas na prowadzenie szmateksu jak mówi cały czas ze pracują przy kompie caly czas na mic czasu

a codzień tylko szlajają sie po sklepach....
-
dawidszulcc
- SushiRoll
Nawet nie będzie tego sklepu ,tak jak inne inwestycje miały być albo były na chwilę i zamknom, znów pracowników zatrudnią i na oszukują, potem znów będzie że pracownica dostała zawału serca, tak jak z tym kucharzem od cateringu 
a tu wyszło że się wycofał bo oszukiwanie wyszło na jaw, a on że kucharz miał zawał i nie da rady górować, ludzkie pojęcie co on wygadywała wtedy.
-
dawidszulcc
- SushiRoll
Nie komentują bo mają klapki na oczach i widzą tylko diety i ich mizdzezacych się wkolko, a sami płacą im za oszustwa.
Dzień dobry. Jeden wielki cyrk i mydlenie oczu obserwatorom. Mieszkanie jest wynajmowane od kolegi, i na nie był akt notarialny
gada w komentarzach ze to nie kawalwerka a oczywiście to jest kawalerka!!! Kuchnia taka zapyziała, blatu do gotowania prawie nie ma.
Niby to biuro

jasne, bo malo miejsca w mieszkaniu MADZI bylo na komputer 
mieszkanie jest wynajmowane bo Madzia i Jaanek już z głąbem nie wytrzymywali. Nic dziwnego, kto by z nim wytrzymał. Sam mówił ze wynajmie mieszkanie bo Janek. Będzie książki przewoził swoje. Do biura ?
chwilowego biura bo to docelowo dla Nikoli??
Zakończy sie to tak że czarny będzie mieszkał z Nikola
mała ma za malo siły żeby obronić się przed toksycznym ojcem.
A swoją drogą. Wczoraj Niki wróciła i cos jej nie było na relacjach? Jak to?
czekamy teraz na obiecane treningi z Nikusią 

No i oczywiście na sklep Madzi ze szmatami

Niby to biuro
mieszkanie jest wynajmowane bo Madzia i Jaanek już z głąbem nie wytrzymywali. Nic dziwnego, kto by z nim wytrzymał. Sam mówił ze wynajmie mieszkanie bo Janek. Będzie książki przewoził swoje. Do biura ?
Zakończy sie to tak że czarny będzie mieszkał z Nikola
A swoją drogą. Wczoraj Niki wróciła i cos jej nie było na relacjach? Jak to?
No i oczywiście na sklep Madzi ze szmatami
-
dawidszulcc
- SushiRoll
Skoro tak jest źle niby to czemu ciągle się pokazują razem,I że wszystko jest pięknie?
Do 4-5 nad ranem pracują i co, będą z BIURA do DOMU się przemieszczać w nocy/nad ranem? Przecież to się kupy nie trzyma.
Poza tym skoro spędzają tyyyle czasu przy komputerach to nie bylo by bardziej ergonomicznie postawić sobie normalne biurka i fotele biurowe?
Chyba by mi kregoalup po tygodniu siedzenia przy okrągłym stole na krześle bez podparcia karku i głowy strzelił, a przecież oni pracują wiecej niż przeciętny etatowiec
Poza tym skoro spędzają tyyyle czasu przy komputerach to nie bylo by bardziej ergonomicznie postawić sobie normalne biurka i fotele biurowe?
Chyba by mi kregoalup po tygodniu siedzenia przy okrągłym stole na krześle bez podparcia karku i głowy strzelił, a przecież oni pracują wiecej niż przeciętny etatowiec
-
dawidszulcc
- SushiRoll
Za oszustami nie nadążysz, kręcą chachmeca, nawijają makaron na uszy i skubią z kasy.
Bo Madzia chce powoli pozbyć sie dziada. A trzeba zrobić to bardzo umiejętnie bo to mściwy typek, na początek wynająć mu mieszkanie, książki już ma spakowane, zabrane z parapetu
powoli rozluźniać więzy, bo nie wiadomo jakie haki ma na nią.
Kawalerka aby odpocząć od Janka i życia z rodziną
a Madzia niech wpada do mieszkanka, popracować , s*** I do synka wracać.
Wraca życie kawalerskie , juuuhuuu
A jak z Madzią nie wyjdzie, to mieszkanko dla Nikusi i wożenie się na jej plecach
Wraca życie kawalerskie , juuuhuuu
A jak z Madzią nie wyjdzie, to mieszkanko dla Nikusi i wożenie się na jej plecach
-
dawidszulcc
- SushiRoll
Jakby tak było to nie sypialaby z nim i nie mizdzyła do telefonu ,ile można udawać, że wszystko jest ok i na dodatek dupy mu daje ,obleśny tym i zaborczy. Bez guście totalne.
-
tomasz4999
- Srebrna Kropeczka
kiedys Iwa wspominala cos o Kasi, mianowicie ze tamta byla wspoluzalezniona od niego finansowo... nie wiem jak to dziala ale mozna sie domyslec - zarowno Iwa jak i Kasia mega ciezko to zniosly. Iwa 2 lata w depresji a Kasia teraz odciecie calkowite, tak prywatnie jak i biznesowo, nowy partner itd... no i wiele postow nt. bycia w zwiazku toksycznym zarowno jedna jak i druga. Uwazam ze Magda wie w co wdepnela ale z racji tego ze pewnie tez jest w jakis sposob uzalezniona to nie moze pozwolic sobie na to zeby wywalic go z zycia ot tak, stad wlasnie oboje graja i klamia jak to wszystko jest fajnie i jaki to renesans... 48letni facet nie wyprowadza sie od kobiety o ktorej trabi 24h na lewo i prawo. Sluchac sie tego nie da, raz lokal uzytkowy, raz mieszkanie od znajomego ktory na 2 lata wyjezdza na kontrakt, raz biuro, raz ze dla Nikoli o jezu on sam sie pogubil w tej sciemie....
-
dawidszulcc
- SushiRoll
Mi Iwą wysłała kiedyś konwersację Kasi z Magdą i tam jasno pisze że on bije swoje damy z charemu ,nawet kasie tak uderzył że rombla głową o łóżko, co za typ,to ja swojej kobiety nigdy nie udarzylem ani nie krzyklem.
-
tomasz4999
- Srebrna Kropeczka
W to to akurat nie uwierze, chociaz w sumie cholera wie co sie dzieje jak kamer nie ma... niemniej jednak obstawiam ze to raczej jest psychiczne i finansowe rycie beretu niz jakakolwiek przemoc.
-
dawidszulcc
- SushiRoll
Znów wstawił stara przemianę, I sobie sam komentuje z konta sport rap pasja życia 

co za debil i pajac ja nie mogę, zjeb genetyczny
-
tomasz4999
- Srebrna Kropeczka
Teraz dopiero obczailem ten profil.....
Pod jednym z postow z wakacji sam dodal komentarz i calutkie dwa lajki... 1 z profilu CF a drugi z... Robert Jablonowski xD
hahahaahahahaahahahahahah
Pod jednym z postow z wakacji sam dodal komentarz i calutkie dwa lajki... 1 z profilu CF a drugi z... Robert Jablonowski xD
hahahaahahahaahahahahahah
dawidszulcc pisze: ↑ndz paź 05, 2025 4:21 pm Znów wstawił stara przemianę, I sobie sam komentuje z konta sport rap pasja życiaco za debil i pajac ja nie mogę, zjeb genetyczny
-
tomasz4999
- Srebrna Kropeczka
Dzis premiera Petardy 3, jest mega smacznie, kolorowo, czego tam nie ma..... jagodzianki, babeczki, orzeszki.....
dlatego sam zajadam sie kurczakiem z keczupem, ewentualnie 150g lososia (przed zwazeniem)
xD do potegi xD
dlatego sam zajadam sie kurczakiem z keczupem, ewentualnie 150g lososia (przed zwazeniem)
xD do potegi xD
-
dawidszulcc
- SushiRoll
Jakbym się z nim spotkał to tak bym mu ząbki postawił ze od razu, by przestał pierdolic głupoty i kaszleć od tej chorej ściemy, gościu najwyraźniej ma coś z płucami nikt od tak nie kaszle, nawet ryja nie zakrywać tylko pluje . Petardy są takie same jak 1czy 2 dodadzą szajs i zrobią z tego 3 aby skosić kolejne siano od naiwnych ludzi
- Lostnick888
- PsychoFanka
Nie wiem, czy tylko ja zauważyłam twarz żenady Magdaleny, na ich romantycznej randce, kiedy to kwiatek zamiast się zająć czasem z UKOCHANĄ, to pier... 3 po 3... coś czuję, ze Magdalena ma już plan 
Pewnie dostali zaproszenie w Zamian za reklame ale mogl chwile nagrac pokazac ,badz zdjecie na stories i tyle ,a on peplal i caly wieczor popsul zamiast cieszyc sie chwila …Lostnick888 pisze: ↑ndz paź 05, 2025 5:56 pm Nie wiem, czy tylko ja zauważyłam twarz żenady Magdaleny, na ich romantycznej randce, kiedy to kwiatek zamiast się zająć czasem z UKOCHANĄ, to pier... 3 po 3... coś czuję, ze Magdalena ma już plan![]()
Podejrzewam ,ze pozostali klienci tez paplaniny nie mieli ochoty sluchac xd