Start
Mój profil

Dieta czarny furiat

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
Kwiatomat
Tritonotti

Re: Dieta czarny furiat

Post autor: Kwiatomat »

Sumatra to jest wyspa imbecylu 🤦
dawidszulcc
SushiRoll

Post autor: dawidszulcc »

Wstawił stara przemianę, kobiety w ciąży, już 2 lata temu też Wstawił to samo zdjęcie, ciekawe jak naprawdę wygląda teraz ta osoba. No chyba że to jest skradzione komuś. Ja mam pamięć do zdjęć no nie stety mnie nie oszuka tak jak tych z których zdzierają pieniądze.
Awatar użytkownika
AniaW91
BlondDoczep

Post autor: AniaW91 »

dawidszulcc pisze: pt paź 03, 2025 8:12 pm Wstawił stara przemianę, kobiety w ciąży, już 2 lata temu też Wstawił to samo zdjęcie, ciekawe jak naprawdę wygląda teraz ta osoba. No chyba że to jest skradzione komuś. Ja mam pamięć do zdjęć no nie stety mnie nie oszuka tak jak tych z których zdzierają pieniądze.
Wstawił i już szybko usunął...ciagle tak robi oszustwo nie zle...a często jak dodaje jakieś przemiany a patzre na pole tych osób przecież patrząc na galerie wstecz kilka lat nigdy nie byli grubi tak...co za przeróbki robia z tymi zdjęciami...
Awatar użytkownika
AniaW91
BlondDoczep

Albo popatrzcie na jego lewe konto :Sport Rap pasja życia to jest jego konto popatrzcie co na tym profilu pisze a on daje komentarze do swojego prawdziwego konta jaki to nie jest co robi z ludźmi itd jp trzeba być tepym żeby samemu sobie komentarze dawać 🤣
dawidszulcc
SushiRoll

Wiem o tym lewym koncie🤣on jest jebniety, co on wyprawia frajerzyna ,psychiatra mu się kłania oszołomowi i oszustowi🤮
Awatar użytkownika
AniaW91
BlondDoczep

dawidszulcc pisze: pt paź 03, 2025 8:45 pm Wiem o tym lewym koncie🤣on jest jebniety, co on wyprawia frajerzyna ,psychiatra mu się kłania oszołomowi i oszustowi🤮
Ale on myśli ze ktoś jest tak temperatury na tym lewym koncie pisze mu na profilu w informacjach chcesz diety pisz itd itd ta wiązanka jego a on sobie daje do prawdziwego co post t9 komentarz robicie dobra robotę super wyglądacie haha no ja nie mogę 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
dawidszulcc
SushiRoll

Zgadza się też mam z tego polewę 🤣🤣🤣🤣jakim trzeba być frajerem aby coś takiego robić, samemu sobie komentarze pisać, tak jak mają ta ukrytą panią dietetyk której nigdy nie pokazali 🤣a mieli ja przedstawić Asię ale sobie wymyślili, chyba Sztuczna Magda jest ta Asią, kiedyś chciałem wyszukać tej całej Asi ale nikt taki z nim nie współpracuje, nawet nie ma na swojej tablicy na fb że jest owa pani dietetyk 🤣 bo tak naprawdę nie ma takiej osoby, to Magda odpisuje na czatach niby ta Asia ja już man taką zwalę z nich że baśnie Andersena się chowają.
Awatar użytkownika
Monikamm
Tritonotti

Post autor: Monikamm »

Pięknie brat Madzi olał głąba. Schował się żeby go nie nagrywał a ten dalej swoje. Może macie racje ze na wakacjach było postanowione żeby czarny sie wyprowadził.
Kwiatomat
Tritonotti

Na pewno mamy rację 😉
Oglądam wczorajsze rewelacje 😂
Teraz jednak nie kilkaset tylko kilkadziesiąt sprzedanych
Kwiatomat
Tritonotti

Przy takich zarobkach mógłby zainwestować w manicure a nie te obrzydłe paluchy pokazuje
Kwiatomat
Tritonotti

No pięknie go brat zlał, zresztą jak wszyscy mieli go gdzieś. Na koniec brat zachował się z klasą, myślę że to była ostatnia piona i ostatnie pożegnanie z debilem
Jak wrzód na dupie tam siedzi
Awatar użytkownika
Monikamm
Tritonotti

Też mam takie wrażenie, sluchać głąba nie zamierzał. ładnie podszedł i się pożegnał. A ten leży na kanapie wywalony.
Co on tam gadał? Że teraz będzie duzo miejsca do nocowania? Jo co? Mieszkanie wynajal? Rownie dobrze mozna w gotelu nocować 😁🙄
brat napewno chce dobrze dla madzi i janka. Nie może patrzeć jak on manipuluje
Awatar użytkownika
Monikamm
Tritonotti

Ejjj a jak komentarze od 'rap, sport, pasa" pod zdjęciami, też zniknely? Czy tylko ja nie mogę znaleźć?
Kwiatomat
Tritonotti

Ten rapsportpasja mnie zaskoczył 😱
Ja nie wiedziałam że ten debil sam to pisze 🤦
Kwiatomat
Tritonotti

A ile on ma tekstów w szufladzie
Mógłby kilka płyt wydać gdyby chciał 😂
Z przyjaciółmi 🤣🤣🤣
Kwiatomat
Tritonotti

3 razy 2000 to jemu wychodzi ponad 7000🤦🤣
dawidszulcc
SushiRoll

To mieszkanie to jest Nikoli bo dziwne że akurat w tym samym blokowisku wynajoł, masakra z tym wariatem.
dawidszulcc
SushiRoll

Będzie mieszkał z Nikola tak jak mieszkał wcześniej pajac pojebany. Sport rap pasja życia 🤣🤣🤣🤣🤣
Kwiatomat
Tritonotti

A jeszcze jak drwiąco po cichu z kanapy: rodzinka pl
A oni mają go w dupie, całkowita ignorancja, rozmawiają o swoich sprawach, traktują go jak powietrze, Janek się nie pożegnał, słowa nie powiedział do debila
Jak najboleśniejszy wrzód na dupie
Renesans przeżywa 🤦
Ciekawe jak się ubierze na dzisiejszą randkę, pajac
Awatar użytkownika
AniaW91
BlondDoczep

No widac ze Magdy rodzina go nie toreuje jak sie przywitał z bratem to on ani na niego nie popatrzył masakra ....aż dziwne ze brat po Janka przyjechał.On chyba ma całkowity zakaz do nich przyjazdu...bo wcześniej to Magda sama go odwoziła a dziś brat aż przyjechał ech śmieszne...no i pozbyli sie dziecka i teraz weekendowe łajdactwo...Boże ty Magda taka ślepa jestes nie widzisz dalej co on z tobą robi....poniża cie na każdym kroku a ty nie reagujesz niewolnico.
Możliwe ze to jest mieszkanie Nikoli,bo nawet sie wygadał ze ten durszlak mu sie podoba kupi Nikoli bo pewno w mieszkaniu nie ma....
Kwiatomat
Tritonotti

Trzy lata i nigdy nie było rodzinnego spotkania u Madzi. Oczywiście że nikt go nie toleruje.
Ja chyba padnę jeśli naprawdę okaże się że to mieszaniec Nikoli 🤦🤦🤦
Ale ten durszlak daje do myślenia
No i zakupy robią na dwa domy a nie na trzy?🤔😂
Patkrz4584
RoyalBaby

Post autor: Patkrz4584 »

Boże, co za prostaczysko.
Brat Magdy się odwrócił i schował bo sobie nie życzy nagrywania, a ten dalej te swoje wiejskie teksty i zaczepki.
Wywaliłabym tego chłopa z domu pierwszego dnia :puke:
Awatar użytkownika
AniaW91
BlondDoczep

Kwiatomat pisze: sob paź 04, 2025 1:06 pm Trzy lata i nigdy nie było rodzinnego spotkania u Madzi. Oczywiście że nikt go nie toleruje.
Ja chyba padnę jeśli naprawdę okaże się że to mieszaniec Nikoli 🤦🤦🤦
Ale ten durszlak daje do myślenia
No i zakupy robią na dwa domy a nie na trzy?🤔😂
No moim zdaniem wygadał sie odnośnie tego durszlaka to pewno u Nikoli będzie mieszkal....tam to musi być grubo

....
ML111
SkrzydełkaZhooters

Post autor: ML111 »

On faktycznie pisze sam sobie komentarze 😂😂😂
dawidszulcc
SushiRoll

Albo tak dobrze udają albo i nie ,znów planują jakiś sklep z lumpami sztucznej zdziry, I znów będzie nie wypal. Brak słów na tą patologię. Córka niby taka dorosła a nawet za mieszkanie nie płaci i wiecznie sponsoring ma. Wstyd