Start
Mój profil

Dieta czarny furiat

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
Kwiatomat
Tritonotti

Re: Dieta czarny furiat

Post autor: Kwiatomat »

Dlatego ja nie wierzę w takie ilości sprzedanych petard i zgadzam się w 100%, tam wszystko jest kłamstwem i naciąganiem ludzi, jak się pomylą to powiedzą prawdę
Jakby na prawdę było tyle petard to czy robiliby z siebie takich debili w Internecie i jeszcze prostowali to co my tu piszemy. Nie mieliby na to czasu i potrzeby, a tak madzia skacze jak wariatka i piepszy trzy po trzy bo czasami to zadania nie umie złożyć i używa słów od czapy ( nie wspomnę o nim, ten to dopiero jest mistrz wypowiedzi 🤦).
dawidszulcc
SushiRoll

Post autor: dawidszulcc »

Oboje są mistrzami tej ceremoni naciągania, I kitowania brzydzę się takimi osobami.
dawidszulcc
SushiRoll

A na live :') :') :') :') ledwo 200 osób :')
Kwiatomat
Tritonotti

No tak
Gdzie te petardziochy?😂😂😂
dawidszulcc
SushiRoll

1600 petard z tego nie całe 200 na live ,nie licząc w tym nie całym 200 osoby które się pytają o co chodzi z petardami :') bo są nowi :') :bad: dla mnie unfallow :bad:
Kwiatomat
Tritonotti

Wy jesteście zweryfikowane te co wpłaciły i obok was jest gwiazdka, ale przypomnijcie się w niedzielę tak dla przypomnienia bo pewnie będzie was z 500 i pewnie do wszystkich nie dotrzemy także cierpliwości
dawidszulcc
SushiRoll

To jest najlepsze te jego piepszenie 🤮🤦
Kwiatomat
Tritonotti

Kima Gori następna stara przemiana
Awatar użytkownika
AniaW91
BlondDoczep

Post autor: AniaW91 »

Jednak kupił mieszkanie a nie jakis tam lokal usługowy czy jak oni to mowil pod wynajem znów kłamstwo....no tak jak znów ja zgnoil w wypowiedzi ze Magda wybiera a on płaci...to tak jakby ona nic nie zarabiała tylko korzystała...a ona na to glupi uśmiech tak jakby nigdy nic wstyd kobieto
Awatar użytkownika
Monikamm
Tritonotti

Post autor: Monikamm »

Lokalu nie ma to jestem na bank pewna !!! A mieszkanie może kupił, a może to te znajomego. A to jest to osiedle gdzie mieszka Nikola?
Mieszkanie na dziki s*** I rozpustę. Tylko czyją 🤔🤔🤔 oj Madzia, Madzia. Dobre prześcieradła pokupowałaś? Aż lezka na balkonie się zakręciła z tej radości. No cóż....
Kwiatomat
Tritonotti

Mieszkania nie kupił bo trąbiłby o tym na wszystkie strony świata, on nie ma na mieszkanie.
U notariusza podpisał umowę najmu na tą kawalerkę a nie umowę kupna.
Ja myślę że tam było postawione ultimatum : albo czarny się wyprowadza albo Janek
Sara345
Channelka

Post autor: Sara345 »

Aaaaa macie rację. U notariusza można też podpisać najem okazjonalny. O nie 😔 myślałam, że będą relacje z nowego biznesu😜
Kwiatomat
Tritonotti

No oczywiście. Teraz każdy rozsądny człowiek który chce wynająć swoje mieszkanie, idzie do notariusza, po to żeby spać spokojnie.
I to na pewno było to
tomasz4999
Srebrna Kropeczka

Post autor: tomasz4999 »

Wspomniane bylo na relacji ze jest w nim klimatyzacja ...cytuje podobnie jak w naszym drugim mieszkaniu... hmmm madzia klimy nie ma wiec co, maja jeszcze jakies inne? xD

jezus maria co to jest za sciemniacz xD
Kwiatomat
Tritonotti

Może się mylę ale ja myślę że u madzi jest klima i on mówił o tym mieszkaniu
Awatar użytkownika
Monikamm
Tritonotti

Jest klima u Madzi. W ICH drugim mieszkaniu 😁
Awatar użytkownika
Monikamm
Tritonotti

Rozumiecie po co on wrzuca te posty miłosne wieczorem a potem zawsze to kasuje po kilku minutach?
Kwiatomat
Tritonotti

Renesans miłości po 3 latach 🤣🤣🤣 i dlatego muszę się wyprowadzić
Awatar użytkownika
Lostnick888
PsychoFanka

Post autor: Lostnick888 »

Magdo, jeśli ti jesteś- nie idz tą drogą.. Wyniszczasz się z dnia na dzień będąc przy tej osobie. Jeszcze rok temu wyglądałaś na prawdę super, odzyskałaś pewność siebie i o to Ci też między innymi chodziło, jesteś inteligentną kobietą, ale kurz tej miłostki już opada, uciekaj póki nue jest gorzej! Nie wiem co on w Ciebie ładuje, ale widać i słychać po głosie, że są to wspomagacze.. Nie trać siebie i przy okazji dziecka przez tego oszusta.
Awatar użytkownika
AniaW91
BlondDoczep

Post autor: AniaW91 »

Kwiatomat pisze: pt paź 03, 2025 3:40 pm Mieszkania nie kupił bo trąbiłby o tym na wszystkie strony świata, on nie ma na mieszkanie.
U notariusza podpisał umowę najmu na tą kawalerkę a nie umowę kupna.
Ja myślę że tam było postawione ultimatum : albo czarny się wyprowadza albo Janek
MYsle ze kasy to oni mają mega dużo jak w parę msc zarobili przeliczając ponad 600 tys to na jeden rok lekko ponad milion zgarniają także no...udawaj tylko głupich,..
Kwiatomat
Tritonotti

Oni nie sprzedają tyle tych diet i dlatego cały czas Madzia robi z siebie głupią, a on to nie musi nawet robić bo po prostu jest głupi
Awatar użytkownika
Lostnick888
PsychoFanka

Post autor: Lostnick888 »

Kwiatomat pisze: pt paź 03, 2025 5:10 pm Oni nie sprzedają tyle tych diet i dlatego cały czas Madzia robi z siebie głupią, a on to nie musi nawet robić bo po prostu jest głupi
Każdy zdrowo myślący człowiek, słuchając jego wyuczonego słowotoku, wie, że to zwykły chosztapler, naciągacz i narcyz w czystej postaci! W dobie czata gpt napisze wam każdą 'diete'. Wstawiane zdjęcia- 90 procet nie są jego podopiecznych nawet, po paru minutach usuwa myśląc, że część społeczności się nie skapnie i za miesiąc znowu to wstawi :) Całe szczęście, ze jego była żona sie od niego odcięła, to super wrażliwa, uczona kobieta! Przykre jest to, że ma jakies grono zaślepionych tą jego prostą gadką odbiorców...
dawidszulcc
SushiRoll

Wynajem mieszkanie bo ma zamiar, marionetkę w chuja zrobić, dlatego już się zabezpieczył, debilka kupije mu gadżety bo on sam nie ma pojęcia o tych sprawach, na dodatek zarucha porządnie i puści kantem, niewolnice. Sztuczna do potęgi.
dawidszulcc
SushiRoll

Ona lubi być tak traktowana, nie wiemy co dzieje się jak ich nie widać, może ja szantażuje czymś i ona robi tak jak on chce, dziwna sprawa z tym wszystkim, ludzie kochający się nie mieszkają osobno, ale ona musi się lajdaczyc lepiej niech synem się zajmie, bo od kiedy jest z tym bucem to syn zszedł na drugi plan, a relacje i fotki wstawiane raz na jakiś czas nie mówią że jest dobra matką, bo dla mnie nie jest ,a dziecko zawsze będzie przytakiwać jak coś mu będą wpierac i kazać mówić, on musi sam mówić a nie kazać odpowiadać na siłę, on ten dzieciak czasem nie wie co ma powiedzieć takie głupoty się go pytają masakra. Trzeba zgłosić gdzie trzeba najlepiej do mops.
Kwiatomat
Tritonotti

Ej, trzycyfrowka to już była bo było kilka set