Zabieg pod oczy
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherryZabieg pod oczy
Hej dziewczyny chciałabym zrobić sobie pierwszy zabieg pod oczy ale przeczytałam sporo różnych opinii i nie mam pojęcia na co się zdecydować. Lekkie zmarszczki pod oczami + jak się uśmiecham worki ale nie są to takie typowe worki wypełnione. Kwas hialuronowy wiem, że odpada , polimlrekowy się trochę boję na 1 raz a o stymulatorach / tropokolagenie i laserze są różne opinie. Czy możecie podzielić się swoimi opiniami co miałyście zrobione pod okiem i czy jesteście zadowolone? Będę wdzięczna 
-
sugarbaby
Jak chcesz sobie zrobić zabieg pod oczy, to idź do lekarza medycyny estetycznej na konsultację. Każda skóra jest inna, styl życia, dieta - to wpływa na dobranie zabiegu. Jaki sens ma to, żeby inni polecali Ci zabiegi? To jest indywidualna kwestia - stymulatory, polinukleotydy i inne - a nie jak kwas i toksyna, które są, powiedzmy; „optymalne”. Lekarz Ci doradzi widząc Twój problem na żywo.Magia1245 pisze: ↑czw paź 02, 2025 8:37 am Hej dziewczyny chciałabym zrobić sobie pierwszy zabieg pod oczy ale przeczytałam sporo różnych opinii i nie mam pojęcia na co się zdecydować. Lekkie zmarszczki pod oczami + jak się uśmiecham worki ale nie są to takie typowe worki wypełnione. Kwas hialuronowy wiem, że odpada , polimlrekowy się trochę boję na 1 raz a o stymulatorach / tropokolagenie i laserze są różne opinie. Czy możecie podzielić się swoimi opiniami co miałyście zrobione pod okiem i czy jesteście zadowolone? Będę wdzięczna![]()
Dzięki umówiłam się na konsultację chciałam jedynie dowiedzieć się bo jestem w tym temacie nowa jakie inne dziewczyny mają doświadczenia po prostu, ale jak najbardziej zgadzam się żeby nie kierować się 100% czyjąś opiniąsugarbaby pisze: ↑czw paź 02, 2025 4:45 pm Jak chcesz sobie zrobić zabieg pod oczy, to idź do lekarza medycyny estetycznej na konsultację. Każda skóra jest inna, styl życia, dieta - to wpływa na dobranie zabiegu. Jaki sens ma to, żeby inni polecali Ci zabiegi? To jest indywidualna kwestia - stymulatory, polinukleotydy i inne - a nie jak kwas i toksyna, które są, powiedzmy; „optymalne”. Lekarz Ci doradzi widząc Twój problem na żywo.
-
sugarbaby
Super decyzja, na pewno lekarz dobierze odpowiednie zabiegi dla Ciebie.