Start
Mój profil

Dieta czarny furiat

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
tomasz4999
Srebrna Kropeczka

Re: Dieta czarny furiat

Post autor: tomasz4999 »

Tez to wychwycilem i od dawna mnie to nurtuje :) Ja to tak ogolnie nie rozumiem tej idei "czekania w kolejce" xD

tzn. ze co?? Jest tam PRAWIE 1600 osob, plus 50 CZEKA. tzn. co dokladnie robi? hahaha przeciez skoro 50 osob czeka tzn. rozumiem ze on siada, klika "Akceptuj" i cyk leci kolejne 50 osob do grupy, a tu ledwo ledwo...

w sensie kase oczywiscie trzepie na tym nieziemska (okolo 1600 os. x 399zl to ladna sumka miesiecznie) ale niech on juz tak tego nie wyolbrzymia ze tyle a tyle osob, ze nawalnica... mysle ze z tych 375k czy ilu tam jest obserwujacych zdecydowana wiekszosc to tacy jak ja- obserwuja od dawna, niektorzy pewnie sprobowali i mieli jakies tam wyniki, wieeeeelu z nich to pewnie osoby zablokowane (watpie zeby po bloku fb wyrzucal tez obserwujacych bo jednak zablokowanych tam jest w cholere, od dawna juz tylko slodzenie w komentarzach a pamietam ze kiedys bylo tego sporo, jednak ma chlop wprawe w usuwaniu i na pewno kogos do pomocy ;))) no i grupa ostatnia - obserwujacy dla beki xD
AniaW91 pisze: ndz wrz 28, 2025 7:53 am Oszust niesamowity...wczoraj napisał pod czymś komentarzem ze zaprasza na priv ze w gr jest już 1600 osób😄ktos pisała ze w gr brakuje do 1600 jeszcxe ...a on na to w kolejce jest kolejne 50 osób do zaakceptowania teraz rano wchodzę z ciekawości czy dobili w końcu do tego co piszą i mowia ze trzeba bylo tylko zaakceptować....a gdzie tam!!!dalej nie ma ...Boże ze sie mu tak chce kłamać...I naciagac...no ale za taką kasę czemu nie
tomasz4999
Srebrna Kropeczka

Aha i jeszcze jedna perelka z dzisiaj - ON kocha straczkowe i fasole wszelkiego rodzaju a jako ze fasola ma tyle a tyle gram bialka, wegli itd. to dla kobiety puszka fasoli w sosie wlasnym w zasadzie moze zastapic posilek xD nie no k@%€# super dieta - puszka fasoli xD

aha i diety sa proste, szybkie w przygotowaniu, prostota to podstawa, panowie lubia prosto, panie z reszta tez.... ale wiecie, latam od 2 dni za zakupami dla Madzi bo lista dluuuuuga bo bedzie gotowac dwa przykladowe posilki....

chlop lata 2 dni za zakupami... nie zeby ugotowac garnek zupy dla pielgrzymki z Czestochowy tylko 2 przykladowe dania z diety... no PETARDA XD

mnie zachęcil.

xD
Kwiatomat
Tritonotti

Post autor: Kwiatomat »

A ile sklepów objechał żeby te zakupy zrobić 😅
I nie wierzę w to że on sprzedał 1600 petard po 399 za jedną
Nie wiem na jakich zasadach on dołącza te kobiety i skąd ta liczba, może sam tworzy fikcyjne konta
I dlaczego grupa zamknięta? No bo inaczej nie zapanowałby nad negatywnymi wpisami
Zresztą tak samo z team kleopatra, też tylko oni mogą wrzucać posty a Ty możesz tylko lajkować albo serduszkować
dawidszulcc
SushiRoll

Post autor: dawidszulcc »

A mi się wydaje ,I mogę na 100 % udowodnić ze te filmiki to są stare filmiki jak Magda była tam gdzieś z kolezaneczka po fachu i wstawia stare filmiki ,że to niby są gdzieś oni są na wsi u jej matki, dziwne że Janek do szkoły nie chodzi przez tydzień ehe napewno a ta fota z Jankiem to jest zrobiona jak byli z furiatem razem i z Jankiem i on im robił zdjęcia. A teraz pokazuje że syn jest z nią 🤦ani pokoju hotelu nie pokazują na bieżąco dosłownie niczego, a to dlatego żeby ludzie uwiezyli że ona tam jest ,no sory ja tego nie kupuję.
Kwiatomat
Tritonotti

No to już gruba teoria, ale już nic mnie nie zaskoczy
Awatar użytkownika
AniaW91
BlondDoczep

Post autor: AniaW91 »

Też mi te wakacje nie pasują od początku...jak jakis filmik to tylko z jednego miejsca bardzo mało cokolwiek pokazywała...a Janek to raz na sek i pptem to zdj tylko....cos kombinują ale co tego nikt niewie ....ale.mozna sie domyślić....będąc na wczasach miała tak mało czasu i wgl ...
Kwiatomat
Tritonotti

Też oczekiwałam jakiejś relacji z tego koszmarnego śniadania bo przecież zawsze tak robią
Kwiatomat
Tritonotti

I cały czas stare przemiany
Nastka sprzed 15 minut
Gdzie te 1600 petard
tomasz4999
Srebrna Kropeczka

I po co te uszczypliwosci? jakbys uwaznie sluchala to wiedzialabys ze czesc z ich klientow to osoby publiczne, lekarze, policjanci, sedziowie etc.etc. i nie kazdy zyczy sobie byc w galerii xD

serio tak kiedys gadali xD
Kwiatomat pisze: ndz wrz 28, 2025 6:28 pm I cały czas stare przemiany
Nastka sprzed 15 minut
Gdzie te 1600 petard
dawidszulcc
SushiRoll

Gadać to on sobie może, ona tak samo ,szkoda że żaden celebryta nie korzysta z ich usług, tylko osoby nie publiczne. I nie pisz bzdur, nie maja nikogo takiego .
tomasz4999
Srebrna Kropeczka

Wiesz co to jest sarkazm?
dawidszulcc pisze: ndz wrz 28, 2025 6:37 pm Gadać to on sobie może, ona tak samo ,szkoda że żaden celebryta nie korzysta z ich usług, tylko osoby nie publiczne. I nie pisz bzdur, nie maja nikogo takiego .
dawidszulcc
SushiRoll

Wiem ,tak samo sarkazm mógł być że strony osoby ,której odpowiedziałeś, więc to działa w obie strony.
Awatar użytkownika
AniaW91
BlondDoczep

Kwiatomat pisze: ndz wrz 28, 2025 6:28 pm I cały czas stare przemiany
Nastka sprzed 15 minut
Gdzie te 1600 petard
No tez niewiem gdzie w miejscu stoi od wczoraj liczba a w kolece do zaakceptowania bylo 50 osób 🤣🤣on sobie z tego nic nie robi ze ludzi robi w hu..trzeba być typem ...
dawidszulcc
SushiRoll

A widzicie ta rzepę na jego przedramieniu, jakby się nie mył,ale słodzi tym naiwnym odbiorcą, dziś słyszałem jak ktoś tak gada i ciągle zachwala to chce wciskać bubel do obrotu ,czyli te jego dietki .A dziś yo nawet lekarzem się stał, wszystko wie o organizmie i przede wszystkim o jelitach. Magda ma problemy z kałdunem, ma nadal wysadzony brzuch, I wiecznie mowa że ma okres 🤣
Awatar użytkownika
AniaW91
BlondDoczep

Wciskaja te diety .

A dalej nie ma 16000 haha😁😀😀🤣🤣🤣a najlepiej jak Magda wrocila i non stop siebie przed nia chwalił
..ze zakupy zrobił ze to tamto ze posprzątał..
a Jankowi te racuchy widac bylo jakoe tłuste jeszcze nagrywają i szczycą sie bo sami nie potrafią nawet racuchów zrobic...ostatnio jak zakupy robil i Magda tez mówiła ze będą dwa dania aw niedziele ze tyle zakupów musi zrobić a tu zaledwie cynamonki 🤣🤣🤣
dawidszulcc
SushiRoll

To koło cynamonek nie stało, co ona wymysla pogubiła się w tym co robiła. Nawet nie wiedziała jak co zrobić, Oj ta modyfikacja z cudzych stron i kradzież przepisów i podawanie jako ich.
Sylwkap25
Srebrna Kropeczka

Post autor: Sylwkap25 »

Oj przecież powiedział, że Jankowi aż się uszy trzęsą od tych racuchów
Takie pyszne mu kupił 🤣
Awatar użytkownika
AniaW91
BlondDoczep

Cały czas mowil ze dzieci tez priwadza ktoś zadal pytanie dieta dla dzieci itd a on ze nie ze to dodawaj jadłospis dla dzieci w tej kwocie i Że maga ten jadłospis nazwała "mlody wojownika widac bylo ze Magda o tej nawie nic nieiwe ze to na poczekaniu sobie wymyślił 🤣🤣i potem Magda przytakuje...znów petarda 3 wchodzi ile tak ciągnąć bd jeszcze a ludzie ciemni nimi dalej połykają ich bajki pewno minimalnie sie gramatura zmieni i moze jakoś posiłek zapożyczony z innej grupy 🤣😅😂😂😂
Kin nnn
ŚpioszkiKenzo

Post autor: Kin nnn »

A jego była żona po raz kolejny przekłada live, na którym miała odnieść się do plotek czy jest alkoholiczką 🙈
Awatar użytkownika
AniaW91
BlondDoczep

Kin nnn pisze: wt wrz 30, 2025 3:33 pm A jego była żona po raz kolejny przekłada live, na którym miała odnieść się do plotek czy jest alkoholiczką 🙈
Za chwile pewno już ucichnie temat tak jak to bywa...
Sara345
Channelka

Post autor: Sara345 »

Live nie ma, ale za to Iwcia się odpaliła 😁
Awatar użytkownika
AniaW91
BlondDoczep

Sara345 pisze: wt wrz 30, 2025 9:02 pm Live nie ma, ale za to Iwcia się odpaliła 😁
Dlaczego ?mnie ma zablokowana bo kiedyś tez jej napisałam prawdę bo dodawała stare zdj a pisala ze z teraz nie lubię kłamstwa i od razu dostałam bloka....już ją chyba 2 lata nie mogę podglądnąć dlatego jestem ciekawska 😄
Sara345
Channelka

Post autor: Sara345 »

Na IG i na Tik toku też jest filmik 🙂 o narcystycznej osobowości mówi. Że była ofiarą przez 6 lat.
Awatar użytkownika
AniaW91
BlondDoczep

Sara345 pisze: wt wrz 30, 2025 9:26 pm Na IG i na Tik toku też jest filmik 🙂 o narcystycznej osobowości mówi. Że była ofiarą przez 6 lat.
A to ciekawe zapewne ...a czy moglaby Pani podesłać link do jej profilu na instagramie ;)bo szukałam.ale ciężko mi znajsc ;)
dawidszulcc
SushiRoll

Nie zobaczy pani żadnego profilu ,jak jest pani zablokowana