Polskie góry
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry-
Wyszomira
Polskie góry
Dziewczyny, mam ochote odwiedzić polskie góry. Dawno nie byłam na żadnym trekkingu. Jestem ciekawa waszych polecajek gdzie warto sie wybrac na poczatek wlasnie jako mozna powiedziec osoba poczatkujaca
-
canis_rufus1
- Koczkodan
Wdżar, Sokolica, Czertezik w Pieninach. Jeśli Tatry to Rusinowa Polana, Nosal, wiadomo Morskie Oko, ale bardzo wcześnie rano, przed wszystkimi 
- Oliwkowa888
- Mokra Włoszka
Cały Beskid Śląski jest piękny i spokojnie bez doświadczenia można sobie fajnie pochodzić.
Wszystko zależy jak u Ciebie z kondycją i jak długie trasy chcesz robić, czy chcesz przy okazji też coś pozwiedzać czy interesuje Cię sam trekking.
W pieninach super widok jest z Wysokiego Wierchu i chyba mniej ludzi niż na trzech koronach i sokolicy.
Jeśli dodatkowo zwiedzanie i lubisz historie ro super są góry Sowie i poniemieckie sztolnie.
Piękne widokowo są Gorce.
Jeśli dłuzsze trasy i przestrzenie to super są też Bieszczady (Mała i Wielka Rawka np).
Mniej wymagające są wycieczki np w okolicach Karpacza - Rudawy Janowickie, Góry Kaczawskie,
Góry Świętokrzyskie spoko, ale większość szczytów wcale albo niezbyt widokowa, za to sporo do zwiedzania wokół, latem też warto w okolicach wybrać się na kajaki.
Jeśli tatry imo czarny staw gasienicowy 1000x piękniejszy niż Morskie Oko. Fajny ale dość długi trekking na ciemniaka przez Dolinę Tomanowa.
W pieninach super widok jest z Wysokiego Wierchu i chyba mniej ludzi niż na trzech koronach i sokolicy.
Jeśli dodatkowo zwiedzanie i lubisz historie ro super są góry Sowie i poniemieckie sztolnie.
Piękne widokowo są Gorce.
Jeśli dłuzsze trasy i przestrzenie to super są też Bieszczady (Mała i Wielka Rawka np).
Mniej wymagające są wycieczki np w okolicach Karpacza - Rudawy Janowickie, Góry Kaczawskie,
Góry Świętokrzyskie spoko, ale większość szczytów wcale albo niezbyt widokowa, za to sporo do zwiedzania wokół, latem też warto w okolicach wybrać się na kajaki.
Jeśli tatry imo czarny staw gasienicowy 1000x piękniejszy niż Morskie Oko. Fajny ale dość długi trekking na ciemniaka przez Dolinę Tomanowa.