Start
Mój profil

Dieta czarny furiat

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
dawidszulcc
SushiRoll

Re: Dieta czarny furiat

Post autor: dawidszulcc »

:')
Sara345
Channelka

Post autor: Sara345 »

Ja z branży i wierzcie mi, że do notariusza nikt nie ubiera się odświętnie 🤣 to tylko podpisanie umowy, nie przesadzajcie. Szkoda, że nie pokazał tego lokalu, ciekawi mnie 😜 Teraz będzie rentierem 😁
Sylwkap25
Srebrna Kropeczka

Post autor: Sylwkap25 »

Przecież on kupił lokal usługowy, a nie to mieszkanie od kolegi o którym mówił w ubiegłym tygodniu (btw. wtedy jak o nim mówił, to jeszcze go nawet nie widział, zatem to by bylo szaleństwo). Ale to przecież normalny człowiek nie jest🫣
dawidszulcc
SushiRoll

Ta w w usługowym lokalu będzie spał, jasne kupił pod wynajem mieszkanie aby Magda i Janek przedewsxystkim Janek miał przestrzeń, bo gdzie oni by się łajdaczyli niby. On jebca ona dajka
Sara345
Channelka

Post autor: Sara345 »

Dawid uspokój się 😂 nieładnie tak wyzywać ludzi.

No usługowy usługowy. Myślałam, że się pochwali i pokaże nowe włości. I pomysł na biznes. I będzie mógł nadal kontynuować opowieść o sobie, swoim życiu od "kawalerki do deweloperki" hahaha. 😁

Teraz będzie profil o tematyce inwestycyjno - gospodarczej, plus przechwałki o możliwości odniesienia sukcesu mimo pochodzenia z nizin społecznych, jak on to określał już milion razy. Przeplatane opowieścią ile on je posiłków i na jakim etapie redukcji masy jest i ile kalorii ma i jak to się przez lata zmieniało. No i co chwilę parę fotek i gadania, że niedługo może ślub a może wyprowadzka w sumie nie wiadomo.

A wracając do początku tej dyskusji to niestety przykładowych przepisów, przedstawienia diety i jej założeń nadal brak. To na czym się zawszę twórcy diet i takich stron skupiają, tu jest na marginesie. Głównie jest to profil o życiu Roberta J. i jego trzech żon i prawie żon, przechwałki, gadanie o dup... maryni..., opowieści o wielkiej nieskończonej miłości głównych prowadzących w zależności kto to akurat jest, uzewnętrznianie się ze wszystkim co się da. A za dietę trzeba płacić w ciemno 😌 Główny prowadzacy spożywa najczęściej kurczaka zalanego keczupem. Inną dietę ma pani M, która odmówiła już dalszego usługiwania z niewiadomych przyczyn 😁 z tego co udało mi się wychwycić do tej pory to petarda jest to raczej dieta taka sama jak speed czyli niskowęglowa, tylko być może są inne przepisy. Także bazują na tym co stworzyła Katarzyna mówiąc, że to jest ich autorski program. A ten speed nie dla mnie.

To tylko moje zdanie. Być może się mylę.
dawidszulcc
SushiRoll

Zdania nie zmienię o tych osobach co ,na początku pani napisała, oni również wyzywają ludzi i wyśmiewają, mam dowody. A co do fikcyjnego ich życia, to takie prowadzą, I nie swoim się posługują, tyle w temacie i parcie na szkło jest. Oszuści i złodzieje modyfikanci przepisów z różnych stron śledząc innych trenerów i dietetyków, również panią Kasię też okradli z przepisów i jej wiedzy która posiada.
Kwiatomat
Tritonotti

Post autor: Kwiatomat »

" my z Magdą cały czas pracujemy nad przepisami nad powiększaniem bazy"😂😂
Awatar użytkownika
AniaW91
BlondDoczep

Post autor: AniaW91 »

Mówią ze prowadzą kobiety w ciąży, inne ze schodzorzeniami itd ale jak oni moga to robić i brać taka odpowiedzialność jak nie mają w tym.kierubku żadnego wyjsztalcenia przecież to podchodzi pod karalność a oni sie jeszcze szczycą i robia z ludzi de..li;(przykre ale prawdziwe...ciekawe jakby sie cos komuś poprzez ich dietę stalo co wtedy? Czy by wzięli odpowiedzialność...moze wystąpić anemia różne rzeczy a w ciazy to już wgl ja nw no maskara co za ludzie
Kwiatomat
Tritonotti

A ona z Egiptu pierdoli trzy po trzy (może za dużo mohito) w kółko tą samą formułkę wyuczoną.
Kogo obsługują i dla kogo petarda, jak starta płyta
Awatar użytkownika
AniaW91
BlondDoczep

I jedna i ta sama formułka u jednego i drugiego :"kochane dziewczyny pytacie nas...."czy możecie dołączyć do gr petarda :D itd haha już to nudne normalnie....ale pośmiać sie chociaż można...I jedno i to samo w kolko dla kogo jest gr dla kogo diety ile to osób nie ma,do której to godz nie pracują
..jak mają przestawiony dzień na noc to potem wstawaja w południe
dawidszulcc
SushiRoll

Cyrk na kółkach dosłownie
Patkrz4584
RoyalBaby

Post autor: Patkrz4584 »

Wielki dietetyk kupił dziecku na powrót racuchy z jabłkiem. Jakby nie mógł zrobić ich sam, z jednego ze swoich tysięcy przepisów 😂
dawidszulcc
SushiRoll

Albo tego obrzydliwego placka 🤮
Sylwkap25
Srebrna Kropeczka

Taa.. a ona przepisy dla NAS będzie nagrywać, a synowi gotowego racucha z piątku w niedzielę poda 🫣
Tak samo jak on mowi, ze taka kolejka jest do nich, ona, ze ma na bieżąco ogarnięte.
Gdzie w tym sensie, gdzie logika?
dawidszulcc
SushiRoll

Jakiemu synowi Janek ojca już ma ,a toksyk dzieci nie lubi ani zwierząt
Awatar użytkownika
AniaW91
BlondDoczep

No bo to widac i czuć ze oni za bardxo nic nie umia gotować tylko jakąś jajecznica tortilla a i placek furiata habah a ba,ująć na czyichś przepisach ...echh....a ten to w bluzie z kapturem rozpinanej u notariusza rzekomo był na Cardin chodzi na zakupy w dzień q dzień wszędzie hhaha
Kwiatomat
Tritonotti

I nagle gratisy dodaje do petardy taka kolejka 😂😂
Kwiatomat
Tritonotti

No te racuchy to strzał w kolano 🤦
W rybnym gada że wczoraj ileś tam łososia zjadł
Nie było żadnego łososia bo nawet nie kupował ostatnio a jakby był to pokazałby w relacji
Zresztą on nie umie przyrządzić łososia
dawidszulcc
SushiRoll

Gada że racuchy zdrowe
Kwiatomat
Tritonotti

Szkoda że składu nie pokazał
Awatar użytkownika
AniaW91
BlondDoczep

Dziś kupował pomidorowa w słoiku bo sami nie potrafią zrobić...ech a diety dawać komuś jak gotować nie umia to nie testowali nawet....najlepsze jest to jak mowil ze bierze ta czekoladę bo 99%kakao itd itd po czym widac bylo viem ze ja odstawił i urwał sie film...chyba nie ma o czym mówić to mowi tak żeby tylko bylo..
dawidszulcc
SushiRoll

On jest jebniety jak nic, że wszystkim tak w balona leci ,nigdy prawdy nie mówi, ona też pod wpływem toksyka robi się taka sama. Obydwoje kłamią i oszukują.
Sylwkap25
Srebrna Kropeczka

Madzia biedna, bo do nocy będzie koczować na spakowanej walizce. On caly czas pokazuje tylko minusy tego wyjazdu, a jak sam pojedzie, to dla odmiany Polska jest taka zła...
Otóż Robercie za ok. 50€ zazwyczaj jest opcja wykupienia przedłużenia doby w hotelu, wtedy można w nim zostać do czasu odjazdu z hotelu, dla Was to przecież jak sprzedać jedną PETARDĘ.
dawidszulcc
SushiRoll

Petardę to oni mają w dupie
Awatar użytkownika
AniaW91
BlondDoczep

Oszust niesamowity...wczoraj napisał pod czymś komentarzem ze zaprasza na priv ze w gr jest już 1600 osób😄ktos pisała ze w gr brakuje do 1600 jeszcxe ...a on na to w kolejce jest kolejne 50 osób do zaakceptowania teraz rano wchodzę z ciekawości czy dobili w końcu do tego co piszą i mowia ze trzeba bylo tylko zaakceptować....a gdzie tam!!!dalej nie ma ...Boże ze sie mu tak chce kłamać...I naciagac...no ale za taką kasę czemu nie