A czarny biedactwo, bedzie musiał sam zakupy zrobic, ciekawe czy sobie poradzi, przecież z Iwą i z Madzią też zawsze tylko chodzi za nimi, one pchały wózek
Dieta czarny furiat
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherryRe: Dieta czarny furiat
Madzia to nie umie się normalnie opalić? Za każdym razem musi te paski zostawić odznaczone? Taka kreatorka mody 
A czarny biedactwo, bedzie musiał sam zakupy zrobic, ciekawe czy sobie poradzi, przecież z Iwą i z Madzią też zawsze tylko chodzi za nimi, one pchały wózek
-
dawidszulcc
- SushiRoll
Żałosna i sztuczna typiara 
On nie ogolony zaniedbany ostatnio u fryzjerki mowil ze musi sie obciąć bo czekają ważne rzeczy i o tym lokalu
....a widac jaki nieogolony...no jeszcze czekamy dziś i moze jutro :D
A dramat z nimi tak nakrecaja ludzi Magda tez taka klamczycha tak samo jej patzry z oczy jak czarnemu fałszywa....
-
dawidszulcc
- SushiRoll
Paskudne babsko i sztuczne 
A ciagle mówią pytacie nas, a zadajecie nam pytania itd aż to śmieszne tak jak czarny wczoraj mowil on lubi wszystko swojskie chlopie ty wiesz co to swojskie?!!! To nie iść do sklepu i naładować w koszyk i wierzyć co pisze na produkcie...chwycilisbyscue sie solidnej pracy a nie opowiadali głupoty. JAK MAJA OK 1600 OSOB W PETRADXIE X 400 ZL każda dieta kopiuj wklej to wynik pieczenie mowi sam za siebie co normalny uczciwy polak pracujący ciężko nie ogarnie takiej sumy za parę miesięcy zresztą o czym my mówimy...a nieroby tak nakrecaja ale myślę ze sie kiedyś im to urwie...I ich gadki wmawiania...nie wysyłają ani faktur za zapłatę ani paragonów oszukują państwo nie palcac podatków !!!
Nie było żadnego notariusza
Z fryzjerką, cytuję "przyjaźnią się od lat" a dopiero na ostatniej wizycie powiedział jej że jutro finalizuje zakup
Nie spodziewałam się liva z gabinetu notariusza chociaż znając czarnego to kto wie
ale jakiejś relacji z drogi do
w odpowiednim stroju
A on wczoraj w krótkich spodenkach i bluzie poleciał na cardio
No chyba w trakcie nie zaliczył natariusza
Z fryzjerką, cytuję "przyjaźnią się od lat" a dopiero na ostatniej wizycie powiedział jej że jutro finalizuje zakup
Nie spodziewałam się liva z gabinetu notariusza chociaż znając czarnego to kto wie
w odpowiednim stroju
No raczej nie:)czekamy moze dzisiaj bądź jutro chodz ostatnio mowil w połowie tygodnia...no zobaczymyKwiatomat pisze: ↑czw wrz 25, 2025 11:17 am Nie było żadnego notariusza
w odpowiednim stroju
-
dawidszulcc
- SushiRoll
Tak jak mówią i piszą, czarny Furiat oszust ,nie cierpię gościa jest straszny i zaborczy typ ,powinien od kogoś w kampe zarobić za te nagrywać na ulicy i gdzie popadnie i za te macanie paluchami, niech coś zrobi z tym oblesnym kaszlem tfu.
-
dawidszulcc
- SushiRoll
Nie ma notariusza nie ma pani dietetyk klinicznej której nigdy nikt nie widział a oszust powiedział że nie długo ja poznamy itp. I nie ma również osób które by się odezwały w sprawie przemian, oni wstawiają ludzi nie pytając ich o zdanie ,wielu z nich nawet nie jest świadome że są w necie. Elunie Michalik odchudzila jego żona nie on z Magdą to już jest potwierdzona informacja, mało tego pewne malozenstwo też wypowiadało się na ich temat że podupadła na zdrowiu przez niego Państwo Pławinscy.
Ale oni od lat w kolko te same przemiany pokazują...nic nowego...a niby tyle podopiecznych mają...pamiętam jak w ubiegłym roku przez wakacje mowili ze Janek jest liderem gr diet dla dzieci ze maja duzo dzieci dołączających do teamu :)i temat ucichł a ani jednej przemianę No która matka normalna by wykupiłam u takiego frajera dietę...dawidszulcc pisze: ↑czw wrz 25, 2025 11:49 am Nie ma notariusza nie ma pani dietetyk klinicznej której nigdy nikt nie widział a oszust powiedział że nie długo ja poznamy itp. I nie ma również osób które by się odezwały w sprawie przemian, oni wstawiają ludzi nie pytając ich o zdanie ,wielu z nich nawet nie jest świadome że są w necie. Elunie Michalik odchudzila jego żona nie on z Magdą to już jest potwierdzona informacja, mało tego pewne malozenstwo też wypowiadało się na ich temat że podupadła na zdrowiu przez niego Państwo Pławinscy.
1600 petard od kwietnia po 400 zł to jest średnio
100 tyś miesięcznie a on jeździ na wolumen ceny sprawdzać, 30 dkg borówki prosi i kilogram winogrona po 8 zł

" Piesek mnie polubił, polizał mi nogę, czyli jestem dobrym człowiekiem bo mówią że zwierzaki ten"
To pewnie apropo Malinki bo tamtam pies na pewno go nie polizał
100 tyś miesięcznie a on jeździ na wolumen ceny sprawdzać, 30 dkg borówki prosi i kilogram winogrona po 8 zł
" Piesek mnie polubił, polizał mi nogę, czyli jestem dobrym człowiekiem bo mówią że zwierzaki ten"
To pewnie apropo Malinki bo tamtam pies na pewno go nie polizał
Niech jego ktoś wreszcie ktoś za cos pochwali, a nie on sam sie wiecznie chwali (jak ta sytuacja z psem, ze widocznie jest dobrym człowiekiem). Jeszcze do tego gada, że jest skromnym człowiekiem 
Lajw o Kasi dzis o 21.
Ciekawe co tam ciekawego powie. Swoją drogą to ciekawa sprawa, z Iwy robili pijaczkę, z Kasi podobnie też... a to przecież on jak widzi alko u fryzjerki to musi koniecznie go pokazać jakby nigdy butelki whiskey nie widział.
Lajw o Kasi dzis o 21.
Ciekawe co tam ciekawego powie. Swoją drogą to ciekawa sprawa, z Iwy robili pijaczkę, z Kasi podobnie też... a to przecież on jak widzi alko u fryzjerki to musi koniecznie go pokazać jakby nigdy butelki whiskey nie widział.
No i proszę
Madzia bez niego na wyjeździe już zaliczyła quady i sandboarding, ciekawe co jeszcze
A on jak widzi jakieś atrakcje to tylko ceny pokazuje
(niby dla Nas
)
A co on w komentarzach wypisuje pod ostatnim postem
" Ambitna jest, serduszko moje"
Madzia bez niego na wyjeździe już zaliczyła quady i sandboarding, ciekawe co jeszcze
A on jak widzi jakieś atrakcje to tylko ceny pokazuje
(niby dla Nas
A co on w komentarzach wypisuje pod ostatnim postem
" Ambitna jest, serduszko moje"
-
dawidszulcc
- SushiRoll
Zobaczymy dalej co będzie się działo
-
dawidszulcc
- SushiRoll
Albo fikcyjny notariusz ,poprostu będzie tam sypial do póki nie wróci kolega, w zamian za pilnowanie
Cos moze byc na rzeczy a akt zw mial w ręku to zawsze mógł mieć pożyczony....wątpię ze w takim stroju był u notariusza naprawdędawidszulcc pisze: ↑czw wrz 25, 2025 6:57 pm Albo fikcyjny notariusz ,poprostu będzie tam sypial do póki nie wróci kolega, w zamian za pilnowanie
-
dawidszulcc
- SushiRoll
Bo dziwne to jest ze jest ze sztuczną Magda, mieszka u niej i nagle postanowił żyć w samotności, to ciekawostka. I wymyśla jakieś głupoty, że Janek ze to ze tamto.