Start
Mój profil

KOLAGEN DO PICIA

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
Shhelly
ŚpioszkiKenzo

Heart KOLAGEN DO PICIA

Post autor: Shhelly »

Hej wszystkim, czy ktoś ma jakieś doświadczenia z piciem kolagenu?
Czy polecacie? Jest ktoś w stanie polecić jakiś konkretny?

Zastanawiam się nad kupnem i rozpoczęciem picia, przeszukałam wiele rankingów, myślę nad kolagenem AURA HERBALS - Colladrop - różowy. Dużo też widziałam o słynnym kolagenie alldeynn - collarose. Nie miałam ''styczności'' z żadnym, także szukam jakiegoś dobrego, żeby to nie był żaden przereklamowany bubel, który dużo kosztuje, a nic nie daje.
Trochę już poczytałam i zorientowałam się w temacie, jakie dobry kolagen powinien spełniać warunki, żeby był dobry i porządny, no i oczywiście zdaję sobie sprawę, jak prawie ze wszystkim, że efektów szybciej niż po 3 miesiącach stosowania się nie spodziewać niczym cudów. ;P
Awatar użytkownika
Majeczka1
ŚpioszkiKenzo

Post autor: Majeczka1 »

testowałam kolagen z mothers protect i tak jak wszystko z ich firmy mogę polecić:)
<3 :fire:
Testtesttest111
Koczkodan

Post autor: Testtesttest111 »

Moim ulubionym jest Ysto w saszetkach. Ale niestety jest drogi, więc chętnie przycupnę bo fajnie byłoby znaleźć coś równie skutecznego za niższą cenę.
pomidorowa_z_ryzem
RoyalBaby

Post autor: pomidorowa_z_ryzem »

Ja też całkiem niedawno zaczęłam się interesować kolagenem. Przejrzałam bardzo dużo produktów nie wiedząc na co się zdecydować, aż trafiłam na taką stronę https://magdalenajaglarz.pl/kolagen-rybi/ i w końcu znalazłam coś dla siebie, polecam, jest tam porównanie 12 kolagenów.
diankax
RóżowePolo

Post autor: diankax »

Kolagen z mothers protect to najlepszy kolagen jaki chyba istnieje na rynku. Wszystkie jakie piłam zajeżdżały rybą, po prostu obrzydliwe. Ten jest naprawdę smaczny i niedługo będę zamawiać trzecie opakowanie. Drogi, ale warto. Skóra nabrała blasku, mam wrażenie że cellulit jest trochę mniej widoczny niż wcześniej i to co zauważyłam to paznokcie zaczęły mi bardzo szybko rosnąć