Bo Jusia chce być prawdziwą influ. Jeszcze ogłosiła nowy podcast dla mam. Może i nie pokazuje dziecka, ale na pewno poznamy wieeeele intymnych i prywatnych szczegółów z jej życia.LauraBacha3 pisze: ↑sob wrz 20, 2025 10:14 pm Dlaczego ona to wrzuca? Nie wierzę, że jest na to popyt i naprawdę ma pytania o swoje stroje
OOTD do leżenia w szpitalu
![]()
Justyna 5 przez 10
Moderator: verysweetcherryRe: Justyna 5 przez 10
Jak się dobrze wczytasz to znajdziesz i Nietzschego i Gosie z żabki
Hmmm jak by to powiedzieć, jakiś taki brak spójności kontentuXD Tutaj zbrodnia i krew się leje, po chwili wesołe pozowanko w jakiejś piżamce. Wcześniej było o odchudzaniu na jednym kanale YouTube między opowieściami o mordach i tragediach. Nie wiem, jak to skomentować.LauraBacha3 pisze: ↑sob wrz 20, 2025 10:14 pm Dlaczego ona to wrzuca? Nie wierzę, że jest na to popyt i naprawdę ma pytania o swoje stroje
![]()
-
sweetdoughbaguette
- Migocząca Świeczka
Ja wiem: chęć atencjizzz pisze: ↑ndz wrz 21, 2025 11:10 am Hmmm jak by to powiedzieć, jakiś taki brak spójności kontentuXD Tutaj zbrodnia i krew się leje, po chwili wesołe pozowanko w jakiejś piżamce. Wcześniej było o odchudzaniu na jednym kanale YouTube między opowieściami o mordach i tragediach. Nie wiem, jak to skomentować.
No ale to jest jej konto Justyna Mazur a nie 1z10 czy tamzzz pisze: ↑ndz wrz 21, 2025 11:10 am Hmmm jak by to powiedzieć, jakiś taki brak spójności kontentuXD Tutaj zbrodnia i krew się leje, po chwili wesołe pozowanko w jakiejś piżamce. Wcześniej było o odchudzaniu na jednym kanale YouTube między opowieściami o mordach i tragediach. Nie wiem, jak to skomentować.
5niezabijaj, więc tutaj wrzuca wszystko, to konto nie jest stricte o tematyce TC
Myślę, ze wolno jej rozdzielić swoja działalność kryminalnej podcasterki od prywatnego życia. Chore by było gdyby w trakcie podcastu u morderstwach nagle zaczęła reklamować swoja markę herbatek oczyszczających, ale tego przecież nie robizzz pisze: ↑ndz wrz 21, 2025 11:10 am Hmmm jak by to powiedzieć, jakiś taki brak spójności kontentuXD Tutaj zbrodnia i krew się leje, po chwili wesołe pozowanko w jakiejś piżamce. Wcześniej było o odchudzaniu na jednym kanale YouTube między opowieściami o mordach i tragediach. Nie wiem, jak to skomentować.
Mam ogromny sentyment do Justyny, ale ostatnio dochodzę do wniosku, że nie ma sfery życia, której nie chciałaby zmonetyzować. Na początku był true crime, po czasie pojawił się podcast z facetem zahaczajacy o tematy związku, ukazała się bardzo osobista książka, następnie saga o otyłości, przemianie i podpięty pod nią kolejny podcast, a za chwilę będziemy mieć podcast parentingowy i aż dziw bierze, że robiony pod inną platformą niż jej własna. Na tym etapie trudno ją nazywać podcasterką true crime, bo stała się po prostu klasyczną influ, która na tematyce kryminalnej wypłynęła, a obecnie zdaje się ją traktować jako zło konieczne. I jasne, ma do tego pełne prawo, tylko zwyczajnie żal mi tego potencjału. Od dawna słyszymy, że ona jest tuż-tuz od wydania jakiegoś reporterskiego materiału, który ma wyjśc poza ramy true crime i przedstawić nowe szczegóły na temat jakiejś sprawy. A koniec końców dostajemy podcasty robione na kolanie (które bez sponsora pewnie nie powstałyby wogóle), stylóweczki i content dzieciowy. Po ludzku żal mi, że to poszło w tę stronę.
- IrlandkazWarszawy
- ZdalnaFanka
Pewnie wiecej hajsu z tego maStig pisze: ↑pn wrz 22, 2025 12:40 pm Mam ogromny sentyment do Justyny, ale ostatnio dochodzę do wniosku, że nie ma sfery życia, której nie chciałaby zmonetyzować. Na początku był true crime, po czasie pojawił się podcast z facetem zahaczajacy o tematy związku, ukazała się bardzo osobista książka, następnie saga o otyłości, przemianie i podpięty pod nią kolejny podcast, a za chwilę będziemy mieć podcast parentingowy i aż dziw bierze, że robiony pod inną platformą niż jej własna. Na tym etapie trudno ją nazywać podcasterką true crime, bo stała się po prostu klasyczną influ, która na tematyce kryminalnej wypłynęła, a obecnie zdaje się ją traktować jako zło konieczne. I jasne, ma do tego pełne prawo, tylko zwyczajnie żal mi tego potencjału. Od dawna słyszymy, że ona jest tuż-tuz od wydania jakiegoś reporterskiego materiału, który ma wyjśc poza ramy true crime i przedstawić nowe szczegóły na temat jakiejś sprawy. A koniec końców dostajemy podcasty robione na kolanie (które bez sponsora pewnie nie powstałyby wogóle), stylóweczki i content dzieciowy. Po ludzku żal mi, że to poszło w tę stronę.
-
crystalorchid
- BlondDoczep
Mi to wygląda na chęć zmiany targetu dla jej treści. Jakby chciała odejść od true crime i się przebranżowić na full time influ ;)LauraBacha3 pisze: ↑sob wrz 20, 2025 10:14 pm Dlaczego ona to wrzuca? Nie wierzę, że jest na to popyt i naprawdę ma pytania o swoje stroje
![]()
-
Watermelon00
- Koczkodan
Ostatnio długo jej nie słuchałam bo miałam dość dukania w podcastach ale już nie było czego słuchać więc postanowiłam nadrobić zaległości i uważam, ze może już przestać.. niech się zajmie czymś co ją interesuje… to jest niesamowite jak pierwsze odcinki były dobre a nowe jak bardzo są złe. Czuć że ma wyjebane w to co gada. Może teraz mamusiowanie jej lepiej wyjdzie bo w tym teraz siedzi…
-
sweetdoughbaguette
- Migocząca Świeczka
Po drodze były jeszcze wyznania o jej poprzednim związku z osobą z internetu, która nie istniała. To było tak dziwne i creepy, że ciężko odnależć słowa na to.Stig pisze: ↑pn wrz 22, 2025 12:40 pm Mam ogromny sentyment do Justyny, ale ostatnio dochodzę do wniosku, że nie ma sfery życia, której nie chciałaby zmonetyzować. Na początku był true crime, po czasie pojawił się podcast z facetem zahaczajacy o tematy związku, ukazała się bardzo osobista książka, następnie saga o otyłości, przemianie i podpięty pod nią kolejny podcast, a za chwilę będziemy mieć podcast parentingowy i aż dziw bierze, że robiony pod inną platformą niż jej własna.
Co? Omgsweetdoughbaguette pisze: ↑wt wrz 23, 2025 9:24 am Po drodze były jeszcze wyznania o jej poprzednim związku z osobą z internetu, która nie istniała. To było tak dziwne i creepy, że ciężko odnależć słowa na to.
-
sweetdoughbaguette
- Migocząca Świeczka
To akurat imo było bardzo interesujące. Szczególnie że potem się okazało, że nie tylko ona padła jego "ofiarą".sweetdoughbaguette pisze: ↑wt wrz 23, 2025 9:24 am Po drodze były jeszcze wyznania o jej poprzednim związku z osobą z internetu, która nie istniała. To było tak dziwne i creepy, że ciężko odnależć słowa na to.
Dzięki. Odsluchalam, choć nie było łatwo. Niestety nasuwa mi się tylko jeden komentarz.... tytuł tego podcastu nie jest przypadkowy....
Wyłączyłam po 3 minutach, dzięki za info, że słusznie.
Jak się dobrze wczytasz to znajdziesz i Nietzschego i Gosie z żabki
Godzinny material, w którym Justyna opowiada o tym jakie Teresa nosiła korale i że chodziła z chlebem na rynek, o zbrodni wspomniane przez dwie minuty na samym końcu. W połowie sprawdziłam czy to na pewno 5NZ a nie któryś z jej innych podcastów bo to brzmiało jak jakiś odcinek biograficzny
-
PrzemoKondratowicz
- Dieta 600 kcal
Ja nawet nie odpalam niedawno obejrzałem 997 na temat tej sprawy i był to dobry materiał. Podejrzewam że znacznie lepszyLimonene pisze: ↑wt wrz 23, 2025 9:38 pm Godzinny material, w którym Justyna opowiada o tym jakie Teresa nosiła korale i że chodziła z chlebem na rynek, o zbrodni wspomniane przez dwie minuty na samym końcu. W połowie sprawdziłam czy to na pewno 5NZ a nie któryś z jej innych podcastów bo to brzmiało jak jakiś odcinek biograficzny
Było było, a ja akurat tę historię usłyszałam po raz pierwszy u Oku w "Idiotkach", więc mamy piękny crossover z czasów, gdy obie dawały się lubić.sweetdoughbaguette pisze: ↑wt wrz 23, 2025 9:24 am Po drodze były jeszcze wyznania o jej poprzednim związku z osobą z internetu, która nie istniała. To było tak dziwne i creepy, że ciężko odnależć słowa na to.
-
PrzemoKondratowicz
- Dieta 600 kcal
No powiem wam że wszystkie osoby które oceniałem na minus czyli rekin Kaja i laweciarz wyjątkowo dobrze wypadli.
Ja wiem że sprawiedliwość to jest na cmentarzu, ale nie czepiałabym się tak tego, że dziewczyna próbuje innych aktywności nawet pod kątem zarabiania. Jak sobie porównam ile pracy wkładają autorzy true crime w swoje odcinki, ile muszą się naczytać, ile naoglądać zdjęć z miejsc zbrodni itd. a na końcu pan YouTube obcina zasięgi i zarobki bo kontrowersyjne treści, podczas gdy młodzieżowa influ nagłą kolejny odcinek jak otwiera paczkę z kosmetykami z Korei, który obejrzy 100k widzów, to smutno się robi.
-
PrzemoKondratowicz
- Dieta 600 kcal
O boże sorry hahahaha ja też poleciałem nie patrząc na wątekPrzemoKondratowicz pisze: ↑śr wrz 24, 2025 4:36 pm No powiem wam że wszystkie osoby które oceniałem na minus czyli rekin Kaja i laweciarz wyjątkowo dobrze wypadli.