Start
Mój profil

Justyna 5 przez 10

Moderator: verysweetcherry
Awatar użytkownika
Grubababa
Willa z basenem

Re: Justyna 5 przez 10

Post autor: Grubababa »

LauraBacha3 pisze: sob wrz 20, 2025 10:14 pm Dlaczego ona to wrzuca? Nie wierzę, że jest na to popyt i naprawdę ma pytania o swoje stroje
OOTD do leżenia w szpitalu
Obrazek
Bo Jusia chce być prawdziwą influ. Jeszcze ogłosiła nowy podcast dla mam. Może i nie pokazuje dziecka, ale na pewno poznamy wieeeele intymnych i prywatnych szczegółów z jej życia. 🤡
Jak się dobrze wczytasz to znajdziesz i Nietzschego i Gosie z żabki
Dreaxo
Srebrna Kropeczka

Post autor: Dreaxo »

Grubababa pisze: ndz wrz 21, 2025 4:27 am Bo Jusia chce być prawdziwą influ. Jeszcze ogłosiła nowy podcast dla mam. Może i nie pokazuje dziecka, ale na pewno poznamy wieeeele intymnych i prywatnych szczegółów z jej życia. 🤡
Oho czyli Okuniewska 2.0 xD
zzz
Szarlotta

Post autor: zzz »

LauraBacha3 pisze: sob wrz 20, 2025 10:14 pm Dlaczego ona to wrzuca? Nie wierzę, że jest na to popyt i naprawdę ma pytania o swoje stroje
Obrazek
Hmmm jak by to powiedzieć, jakiś taki brak spójności kontentuXD Tutaj zbrodnia i krew się leje, po chwili wesołe pozowanko w jakiejś piżamce. Wcześniej było o odchudzaniu na jednym kanale YouTube między opowieściami o mordach i tragediach. Nie wiem, jak to skomentować.
sweetdoughbaguette
Migocząca Świeczka

Post autor: sweetdoughbaguette »

zzz pisze: ndz wrz 21, 2025 11:10 am Hmmm jak by to powiedzieć, jakiś taki brak spójności kontentuXD Tutaj zbrodnia i krew się leje, po chwili wesołe pozowanko w jakiejś piżamce. Wcześniej było o odchudzaniu na jednym kanale YouTube między opowieściami o mordach i tragediach. Nie wiem, jak to skomentować.
Ja wiem: chęć atencji
rockshoot
RoseGold

Post autor: rockshoot »

zzz pisze: ndz wrz 21, 2025 11:10 am Hmmm jak by to powiedzieć, jakiś taki brak spójności kontentuXD Tutaj zbrodnia i krew się leje, po chwili wesołe pozowanko w jakiejś piżamce. Wcześniej było o odchudzaniu na jednym kanale YouTube między opowieściami o mordach i tragediach. Nie wiem, jak to skomentować.
No ale to jest jej konto Justyna Mazur a nie 1z10 czy tam
5niezabijaj, więc tutaj wrzuca wszystko, to konto nie jest stricte o tematyce TC
lalisa
Dieta 600 kcal

Post autor: lalisa »

Myślę, ze wolno jej rozdzielić swoja działalność kryminalnej podcasterki od prywatnego życia. Chore by było gdyby w trakcie podcastu u morderstwach nagle zaczęła reklamować swoja markę herbatek oczyszczających, ale tego przecież nie robi ;P
zzz
Szarlotta

Post autor: zzz »

Tak tak, jakby ona miała prywatne konto dla znajomych i tam o tym gadała to luz, ale to są ewidentnie treści traktowane jako "kontent", nie osobiste posty gdzieś na prywatnym fejsbuniu
Stig
RóżowePolo

Post autor: Stig »

Mam ogromny sentyment do Justyny, ale ostatnio dochodzę do wniosku, że nie ma sfery życia, której nie chciałaby zmonetyzować. Na początku był true crime, po czasie pojawił się podcast z facetem zahaczajacy o tematy związku, ukazała się bardzo osobista książka, następnie saga o otyłości, przemianie i podpięty pod nią kolejny podcast, a za chwilę będziemy mieć podcast parentingowy i aż dziw bierze, że robiony pod inną platformą niż jej własna. Na tym etapie trudno ją nazywać podcasterką true crime, bo stała się po prostu klasyczną influ, która na tematyce kryminalnej wypłynęła, a obecnie zdaje się ją traktować jako zło konieczne. I jasne, ma do tego pełne prawo, tylko zwyczajnie żal mi tego potencjału. Od dawna słyszymy, że ona jest tuż-tuz od wydania jakiegoś reporterskiego materiału, który ma wyjśc poza ramy true crime i przedstawić nowe szczegóły na temat jakiejś sprawy. A koniec końców dostajemy podcasty robione na kolanie (które bez sponsora pewnie nie powstałyby wogóle), stylóweczki i content dzieciowy. Po ludzku żal mi, że to poszło w tę stronę.
Awatar użytkownika
IrlandkazWarszawy
ZdalnaFanka

Post autor: IrlandkazWarszawy »

Stig pisze: pn wrz 22, 2025 12:40 pm Mam ogromny sentyment do Justyny, ale ostatnio dochodzę do wniosku, że nie ma sfery życia, której nie chciałaby zmonetyzować. Na początku był true crime, po czasie pojawił się podcast z facetem zahaczajacy o tematy związku, ukazała się bardzo osobista książka, następnie saga o otyłości, przemianie i podpięty pod nią kolejny podcast, a za chwilę będziemy mieć podcast parentingowy i aż dziw bierze, że robiony pod inną platformą niż jej własna. Na tym etapie trudno ją nazywać podcasterką true crime, bo stała się po prostu klasyczną influ, która na tematyce kryminalnej wypłynęła, a obecnie zdaje się ją traktować jako zło konieczne. I jasne, ma do tego pełne prawo, tylko zwyczajnie żal mi tego potencjału. Od dawna słyszymy, że ona jest tuż-tuz od wydania jakiegoś reporterskiego materiału, który ma wyjśc poza ramy true crime i przedstawić nowe szczegóły na temat jakiejś sprawy. A koniec końców dostajemy podcasty robione na kolanie (które bez sponsora pewnie nie powstałyby wogóle), stylóweczki i content dzieciowy. Po ludzku żal mi, że to poszło w tę stronę.
Pewnie wiecej hajsu z tego ma :/
crystalorchid
BlondDoczep

Post autor: crystalorchid »

Obrazek
Mi to wygląda na chęć zmiany targetu dla jej treści. Jakby chciała odejść od true crime i się przebranżowić na full time influ ;)
Watermelon00
Koczkodan

Post autor: Watermelon00 »

Grubababa pisze: ndz wrz 21, 2025 4:27 am Bo Jusia chce być prawdziwą influ. Jeszcze ogłosiła nowy podcast dla mam.
Ale to nie jest nowy podcast, który ona stworzyła. Ten podcast istnieje już od dawna
Kowel
Mokra Włoszka

Post autor: Kowel »

Ostatnio długo jej nie słuchałam bo miałam dość dukania w podcastach ale już nie było czego słuchać więc postanowiłam nadrobić zaległości i uważam, ze może już przestać.. niech się zajmie czymś co ją interesuje… to jest niesamowite jak pierwsze odcinki były dobre a nowe jak bardzo są złe. Czuć że ma wyjebane w to co gada. Może teraz mamusiowanie jej lepiej wyjdzie bo w tym teraz siedzi…
sweetdoughbaguette
Migocząca Świeczka

Stig pisze: pn wrz 22, 2025 12:40 pm Mam ogromny sentyment do Justyny, ale ostatnio dochodzę do wniosku, że nie ma sfery życia, której nie chciałaby zmonetyzować. Na początku był true crime, po czasie pojawił się podcast z facetem zahaczajacy o tematy związku, ukazała się bardzo osobista książka, następnie saga o otyłości, przemianie i podpięty pod nią kolejny podcast, a za chwilę będziemy mieć podcast parentingowy i aż dziw bierze, że robiony pod inną platformą niż jej własna.
Po drodze były jeszcze wyznania o jej poprzednim związku z osobą z internetu, która nie istniała. To było tak dziwne i creepy, że ciężko odnależć słowa na to.
Treflik
Srebrna Kropeczka

Post autor: Treflik »

sweetdoughbaguette pisze: wt wrz 23, 2025 9:24 am Po drodze były jeszcze wyznania o jej poprzednim związku z osobą z internetu, która nie istniała. To było tak dziwne i creepy, że ciężko odnależć słowa na to.
Co? Omg
sweetdoughbaguette
Migocząca Świeczka

Treflik pisze: wt wrz 23, 2025 12:18 pmCo? Omg
https://www.youtube.com/watch?v=HlFsFGygAoM
Limonene
RealDiamond

Post autor: Limonene »

sweetdoughbaguette pisze: wt wrz 23, 2025 9:24 am Po drodze były jeszcze wyznania o jej poprzednim związku z osobą z internetu, która nie istniała. To było tak dziwne i creepy, że ciężko odnależć słowa na to.
To akurat imo było bardzo interesujące. Szczególnie że potem się okazało, że nie tylko ona padła jego "ofiarą".
Awatar użytkownika
Chruma
Currently:revenge

Post autor: Chruma »

Materiał Jusi o Teresie Roszkowskiej to niestety przykład kiepskiego przygotowania i braku rzetelności dziennikarskiej.Zamiast solidnej analizy otrzymujemy chaotyczny zbiór powierzchownych informacji, dramat
Treflik
Srebrna Kropeczka

Post autor: Treflik »

Dzięki. Odsluchalam, choć nie było łatwo. Niestety nasuwa mi się tylko jeden komentarz.... tytuł tego podcastu nie jest przypadkowy.... :alien:
Awatar użytkownika
Grubababa
Willa z basenem

Post autor: Grubababa »

Chruma pisze: wt wrz 23, 2025 3:11 pm Materiał Jusi o Teresie Roszkowskiej to niestety przykład kiepskiego przygotowania i braku rzetelności dziennikarskiej.Zamiast solidnej analizy otrzymujemy chaotyczny zbiór powierzchownych informacji, dramat
Wyłączyłam po 3 minutach, dzięki za info, że słusznie. 🫠
Jak się dobrze wczytasz to znajdziesz i Nietzschego i Gosie z żabki
Limonene
RealDiamond

Post autor: Limonene »

Chruma pisze: wt wrz 23, 2025 3:11 pm Materiał Jusi o Teresie Roszkowskiej to niestety przykład kiepskiego przygotowania i braku rzetelności dziennikarskiej.Zamiast solidnej analizy otrzymujemy chaotyczny zbiór powierzchownych informacji, dramat
Godzinny material, w którym Justyna opowiada o tym jakie Teresa nosiła korale i że chodziła z chlebem na rynek, o zbrodni wspomniane przez dwie minuty na samym końcu. W połowie sprawdziłam czy to na pewno 5NZ a nie któryś z jej innych podcastów bo to brzmiało jak jakiś odcinek biograficzny
PrzemoKondratowicz
Dieta 600 kcal

Post autor: PrzemoKondratowicz »

Limonene pisze: wt wrz 23, 2025 9:38 pm Godzinny material, w którym Justyna opowiada o tym jakie Teresa nosiła korale i że chodziła z chlebem na rynek, o zbrodni wspomniane przez dwie minuty na samym końcu. W połowie sprawdziłam czy to na pewno 5NZ a nie któryś z jej innych podcastów bo to brzmiało jak jakiś odcinek biograficzny
Ja nawet nie odpalam niedawno obejrzałem 997 na temat tej sprawy i był to dobry materiał. Podejrzewam że znacznie lepszy
Stig
RóżowePolo

Post autor: Stig »

Było było, a ja akurat tę historię usłyszałam po raz pierwszy u Oku w "Idiotkach", więc mamy piękny crossover z czasów, gdy obie dawały się lubić.
PrzemoKondratowicz
Dieta 600 kcal

No powiem wam że wszystkie osoby które oceniałem na minus czyli rekin Kaja i laweciarz wyjątkowo dobrze wypadli.
Banszi
Mokra Włoszka

Post autor: Banszi »

Ja wiem że sprawiedliwość to jest na cmentarzu, ale nie czepiałabym się tak tego, że dziewczyna próbuje innych aktywności nawet pod kątem zarabiania. Jak sobie porównam ile pracy wkładają autorzy true crime w swoje odcinki, ile muszą się naczytać, ile naoglądać zdjęć z miejsc zbrodni itd. a na końcu pan YouTube obcina zasięgi i zarobki bo kontrowersyjne treści, podczas gdy młodzieżowa influ nagłą kolejny odcinek jak otwiera paczkę z kosmetykami z Korei, który obejrzy 100k widzów, to smutno się robi.
PrzemoKondratowicz
Dieta 600 kcal

PrzemoKondratowicz pisze: śr wrz 24, 2025 4:36 pm No powiem wam że wszystkie osoby które oceniałem na minus czyli rekin Kaja i laweciarz wyjątkowo dobrze wypadli.
O boże sorry hahahaha ja też poleciałem nie patrząc na wątek