d4vd
Moderator: verysweetcherry-
necessiteux
- SkrzydełkaZhooters
Re: d4vd
Widziałam na tiktoku komentarze o jego ochroniarzu, że być może jest zamieszany. Ktoś coś wie więcej?
-
Martyna2904
- Tritonotti
Też nie kojarzylam typa, ale piosenki z tiktoka tak. Mnie to przeraża, że tak młoda dziewczyna, w zasadzie dziecko miała tatuaż i w zasadzie rodzina chyba nie bardzo interesowala się jej zaginięciem.
Ten typ miał taką obsesję na tej dziewczynie, że to jest przerażające. Oglądałam trochę teorii na YouTubie i tik toku zagranicznym oraz polskim i dużo w sumie się łączy ze sobą kropek. Co prawda nie można się nakręcać i brać wszystkiego do siebie co ludzie gadają, ale za dużo zbiegów okoliczności jest. M.in gdzieś wysłuchałam, że podobno D4vd mógł płacić rodzicom Celeste za milczenie czy coś takiego? Albo że ona była z nim w ciąży i go to przerosło i dlatego ją zabił. Teledyski również połowa jest skierowana o niej, te podobne aktorki, teksty piosenek... jedna z których mnie najbardziej przeraziła to ta o tytule "Rehab". No porąbana sprawa, nie wiadomo już co myśleć. Czekać tylko aż się wszystko rozwiąże.
Poczytałam trochę na ten temat i dużo osób pisze ze matka dziewczyny nie reagowała na jej ucieczkę z domu bo David jej wysyłał pieniądze-czyli można powiedzieć że sprzedała własną córkę
(jeśli to prawda oczywiście ale biorąc pod uwagę że nie zareagowali na fakt że ich córka mieszka z dorosłym mężczyzna to jesy to dość prawdopodobne)
-
raportglowny
- RóżowePolo
Wkręcanie się w teorie spiskowe. Narazie dowodow brak.
-
Agatyszcze
- SushiRoll
Zwloki jego nieletniej „dziewczyny” w jego wlasnym aucie to rzeczywiscie totalny brak dowodow
I to świadczy o tym, że jej matka ją sprzedała?Agatyszcze pisze: ↑wt wrz 23, 2025 8:59 am Zwloki jego nieletniej „dziewczyny” w jego wlasnym aucie to rzeczywiscie totalny brak dowodow
-
Agatyszcze
- SushiRoll
-
raportglowny
- RóżowePolo
To że auto było jego nie znaczy że ją zabił lub nim jezdził. Serio koles ktory ma kasę i znajomosci byłby tak głupi żeby się podłozyc? Coś mi to smierdzi.
Nie ma nawet dowodu na to że się w ogole znali. Wszystko to są "tropy" internetowych detektywow. Gdyby mieliby twardy dowod na niego juz bylby atesztowany.Narazie to tylko przypuszczenia.
I tak ja akurat mowilam o morderstwie. Dowodów nie ma.
Nie ma nawet dowodu na to że się w ogole znali. Wszystko to są "tropy" internetowych detektywow. Gdyby mieliby twardy dowod na niego juz bylby atesztowany.Narazie to tylko przypuszczenia.
- berry blast
- Kciuk
Na pewno rozmawiamy o tej samej sprawie ? Na poprzedniej stronie są linki do filmów na których byli razem, chyba nie ma wątpliwości że się znali.raportglowny pisze: ↑wt wrz 23, 2025 2:16 pm To że auto było jego nie znaczy że ją zabił lub nim jezdził. Serio koles ktory ma kasę i znajomosci byłby tak głupi żeby się podłozyc? Coś mi to smierdzi.
-
Agatyszcze
- SushiRoll
Oczywiscie, nie ma watpliwosci ze sie znali i utrzymywali relacje, nawet jego znajomi tego nie dementuja, podtrzymują tylko ze nie wiedzieli ile ona ma tak naprawde lat.berry blast pisze: ↑wt wrz 23, 2025 2:34 pm Na pewno rozmawiamy o tej samej sprawie ? Na poprzedniej stronie są linki do filmów na których byli razem, chyba nie ma wątpliwości że się znali.
Dla mnie o tym że matka ją sprzedała świadczy fakt że pozwolili 12latce zamieszkać z dorosłym mężczyzna to raz a dwa że nie zgłosili go na policję za bycie pdf-em.
Pozwoliłabyś swojej nieletniej córce uciec do dorosłego faceta?
Żaden rodzic by na to nie pozwolił raczej, oni pozwolili bo mieli z tego korzyści- w komentarzach (jeszcze przed morderstwem) wypowiadali się ludzie z jej środowiska i była tam mowa że rodzice się nie wtrącają bo David im płaci. Brzmi to wiarygodnie bo skoro mogli go zgłosić na policję a tego nie zrobili to chyba mieli jakiś powód? Pieniądze mogą być takim powodem (mowie o tej sytuacji a nie ogólnie bo wiadomo że to patologia)
-
raportglowny
- RóżowePolo
Ale wiecie że na filmach nie jest ona? Tylko Celeste Herrera? Nie ma trwardych dowodów i tyle.
Poki go nie aresztują to ja nie wierze ze to on.
-
Agatyszcze
- SushiRoll
Nieprawda, jest np. Filmik jak ona wychodzi z jego koncertu na backstage, gdzie to ona, a nie Herrera.raportglowny pisze: ↑wt wrz 23, 2025 2:49 pm Ale wiecie że na filmach nie jest ona? Tylko Celeste Herrera? Nie ma trwardych dowodów i tyle.
-
Agatyszcze
- SushiRoll
Niekoniecznie, dla wielu rodzicow wystarczajacym powodem byloby to zeby miec dziecko z glowy i miec swiety spokoj. Tam chyba nie bylo ojca tylko matka. Nie wiemy, moze miala problem alkoholowy? Albo po prostu traktowala corke jako „doroslą” tak tez bywa w patologicznych rodzinach.Marti37 pisze: ↑wt wrz 23, 2025 2:47 pm Pozwoliłabyś swojej nieletniej córce uciec do dorosłego faceta?
Żaden rodzic by na to nie pozwolił raczej, oni pozwolili bo mieli z tego korzyści- w komentarzach (jeszcze przed morderstwem) wypowiadali się ludzie z jej środowiska i była tam mowa że rodzice się nie wtrącają bo David im płaci.
-
raportglowny
- RóżowePolo
No cóż internet juz go skazał wiec winny ;).
Na 99% jestem przekonana że ktoś go wrabia. Młody, utalentowany, zaczął robic karierę. Fakt, była nieletnia i to jest bleh, ale na to że wspolzyli czy ze ją zabił nie ma dowodów.CY tego chcecie czy nie. Moze autopsja da część odpowiedzi.
Na 99% jestem przekonana że ktoś go wrabia. Młody, utalentowany, zaczął robic karierę. Fakt, była nieletnia i to jest bleh, ale na to że wspolzyli czy ze ją zabił nie ma dowodów.CY tego chcecie czy nie. Moze autopsja da część odpowiedzi.
Rodzice udostepnili zdjęcia Celeste i na zdjęciu była ona, dwoje rodziców i troja rodzeństwa czyli razem było ich czworo.Agatyszcze pisze: ↑wt wrz 23, 2025 3:05 pm Niekoniecznie, dla wielu rodzicow wystarczajacym powodem byloby to zeby miec dziecko z glowy i miec swiety spokoj. Tam chyba nie bylo ojca tylko matka. Nie wiemy, moze miala problem alkoholowy? Albo po prostu traktowala corke jako „doroslą” tak tez bywa w patologicznych rodzinach.
No tak nie znam rodziny aby stwierdzić jakie były problemy w niej, natomiast jest nie do wiary że oddali córkę w łapy pdf i nic z tym nie zrobili
Byly udostępnione jej wiadomości hdzie pisala do koleżanki że uprawiali s.eks także sorry ale nawet jeśli to nie on zabił to i tak jest zwyrolem ktorg zgroomowal 11 letnie dzieckoraportglowny pisze: ↑wt wrz 23, 2025 3:07 pm No cóż internet juz go skazał wiec winny ;).
-
Zuzol12345
- Channelka
jakieś nowe informacje?
-
blablamarchewka
- Koczkodan
Dotarli do nagrania sprzed roku z domu jej rodziców, gdzie się pojawia. Rodzica więc kłamała, że ostatni raz widzieli ją w kwietniu 2024, nagranie jest z sierpnia 2024
-
blablamarchewka
- Koczkodan
Nowe fakty - podobno bardzo często były telefony na policję w sprawie tego co dzieje się w domu tej dziewczyny. Ostani był w kwietniu tego roku, czyli rok po tym jak rodzina utrzymywała, że nie ma z nią kontaktu.
Chwilowo odpuściłam sobie śledzenie sprawy dopóki nie wypłynie więcej konkretnych faktów, ale z tego co mi wiadomo to prasa sama początkowo nie mogła dojść do ładu z informacjami: najpierw podano, że ciało było rozczłonkowane i że w aucie był tylko tors i głowa (ale zidentyfikowali jej tatuaż na palcu, więc musiała tam być przynajmniej jedna ręka/ramię), potem że to nie do końca tak było (ale przedni bagażnik w Teslach jest mały i całe ciało, nawet pocięte, na pewno by tam nie weszło). Potem była mowa - nieoficjalnymi kanałami - że brakowało jej miednicy, co utrudnia ustalenie czy była w ciąży. D4vd twierdził na discordzie, że dziecko miało się urodzić w marcu tego roku, ale osobiście nie wierzę w tę ciążę i myślę że po prostu trollował.
D4vd podobno przelał Celeste $9000, zapewne żeby zapewnić sobie milczenie jej rodziny. Ktoś na Reddicie zauważył że przelewy powyżej $10000 ściągają uwagę amerykańskiej skarbówki, stąd ta kwota, i że ktoś tak młody jak D4vd nie mógł o tym wiedzieć, więc najpewniej miał kogoś, kto mu doradzał w tego typu kwestiach.
Matka Celeste zgłosiła jej zaginięcie na policję najprawdopodobniej po to, by uniknąć pociągnięcia do odpowiedzialności za nieobecność córki w szkole. Jestem pewna, że cała jej rodzina wiedziała co się naprawdę dzieje. Wg jej brata mieli z nią jeszcze kontakt w sierpniu bieżącego roku, ale pytanie czy widzieli się oko w oko, czy to były tylko wiadomości, które mógł wysyłać ktokolwiek.
-
xxkamikadzexx
- Channelka
Gdzies czytalam ze został oczyszczony masakra