Dieta czarny furiat
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherryRe: Dieta czarny furiat
To jest nie do wiary jak można tak kłamać. Poleciała ze znajomymi i z Jankiem a teraz jest tam sama
Jednego dnia mówi coś co następnego już dnia okazuje się nieprawdą
Gdzie ta jego wiarygodność
Jednego dnia mówi coś co następnego już dnia okazuje się nieprawdą
Gdzie ta jego wiarygodność
-
tomasz4999
- Srebrna Kropeczka
Wystarczy wpisac w google karuzela smakow czarny furiat - wyskocza zdjecia z kuchni tam gdzie robione byly posilki.
Catering jak wszystko szło dobrze to był ich, jak zaczely sie problemy to już nie. W czasie cateringu było zachwalanie- catering smaczny, ciepły, zawsze przygotowany na czas. A teraz czarny gada że w cateringu słaba jakość bo trzeba oszczędzać na produktach, że to zimne i okropne. Najlepiej sobie pokroić kurczaka , ugotować ryżu i zalać zupą ze słoika.
Magda kłamie widac i słychać ten glos inny na relacjach cos na rzeczy musi być...syn napeqno nie z nia znajomych tez nie ma...wczoraj z rana dodała zdj widac bylo brzuch a na brzuchu jakby jakąś rana czy cos i potem kamera zeszła na dół...cos przeczuwam ze pojechała sobie zrobić jakąś operacje albo cos ...przyjedzie będzie sie pewno kamuflować w długich spodniach itd moze tak być i potem powiedzą co dieta robi z człowiekiem:D nie sądzicie ?
Jest z tą koleżanką, z którą tańczyła kiedyś na rurce. Wrzucają na insta fotki. No nie sądzę żeby w Egipcie robiła operacje plastyczne to nie Turcja hahaha. Nie przesadzajcie 

ja tam czekam z niecierpliwością na lokal użytkowy 
Nie wiadomo czy są w Egipcie moze tylko tak do zmylenia tez mowi :)wszystko to podejrzane ...Janka jak nie bylo tak nie ma tez...
-
dawidszulcc
- SushiRoll
Oby dwoje kłamią jak z nut . Gdzie jest Janek gdzie ci znajomi? Makaron na uszy owijają i z ludzi debili robią. A tamci klapki na oczach i dalej brną w to fikcyjne życie oszustów.
-
Patkrz4584
- RoyalBaby
Boże jaka ściema, ten chłop nagle gada o uskrzydlającej miłości jak gimnazjalista.
I te „portki” krótkie na stories z kieszeniami wypchanymi od X lat.
I te „portki” krótkie na stories z kieszeniami wypchanymi od X lat.
Czarny taki złoty chłop, a Janek na czas nieobecności Matki musiał (najwidoczniej, bo nie widac go z Czarnym, ani w Egipcie) pojechać do babci/ojca?
Skoro taki przykładny z Niego ojciec to spokojnie poradziłby sobie z takim dużym chłopcem. Zresztą nieraz mówiąc o sobie i Madzi mówił do Janka "rodzice"....
Skoro taki przykładny z Niego ojciec to spokojnie poradziłby sobie z takim dużym chłopcem. Zresztą nieraz mówiąc o sobie i Madzi mówił do Janka "rodzice"....
Wyraźnie mówił że Madzia leci z Jankiem i znajomymi. I co na basen nie chodzą, na plażę?
on gada o miłości a ona nic. Tylu znajomych ma a nigdy, ale to nigdy nie było nikogo widać. Ja nie mówię że miałby pokazać twarze ale znając jego to chociaż z ukrycia coś by pokazał, czy że są w restauracji, kinie,czy w domu u nich czy u kogoś. Z wesela zrezygnował a kiedyś mówił że pobawilby się na takim prawdziwym weselichu
Jeśli chodzi o Janka to ja bym z nim dziecka nie zostawiła.
Odżywki białkowe teraz reklamuje, jego autorskiej marki TrueLife

on gada o miłości a ona nic. Tylu znajomych ma a nigdy, ale to nigdy nie było nikogo widać. Ja nie mówię że miałby pokazać twarze ale znając jego to chociaż z ukrycia coś by pokazał, czy że są w restauracji, kinie,czy w domu u nich czy u kogoś. Z wesela zrezygnował a kiedyś mówił że pobawilby się na takim prawdziwym weselichu
Jeśli chodzi o Janka to ja bym z nim dziecka nie zostawiła.
Odżywki białkowe teraz reklamuje, jego autorskiej marki TrueLife
Dokladnie , te spodnie sprane, widać zniszczone w suszarce, z kieszeniami wypchanymi
myślałam że tylko mnie to obrzydza
do tego jeszcze te buty czerwone , no i łańcuch i te koszulki zawsze takie nieświeże, widać brak klasy i proste pochodzenie na kilometr. No ale tym akurat to się szczyci. Moze stanąć na klatce z piwem jak za dawnych lat 
-
dawidszulcc
- SushiRoll
Za dużo pajac podskakuje, ludzi ma za dno .Gdyby nie kupowali tych diet to dopiero by pokazał kim jest. Magda to samo obgaduje jego była żonę do jej podopiecznych aby tam nie kupowali, bo pije i że widziała ja jak pod żabką stała z piwem. Magda fałszywa jest do potęgi i ta sztuczność u miej wygląda jak transwestyta. Obleśna już jest taka zakłamana jak on.
-
Patkrz4584
- RoyalBaby
Naprawdę ta Magda jest na tyle bezczelna, że obgaduje Kasię?
Dramat, skończy się na bezrobociu.
Kasia u siebie na story wstawiła, że w czwartek o 21 zrobi live i odniesie się do tematu plotek, że jest w ciężkim uzależnieniu
Dramat, skończy się na bezrobociu.
Kasia u siebie na story wstawiła, że w czwartek o 21 zrobi live i odniesie się do tematu plotek, że jest w ciężkim uzależnieniu
Oj tak te spodenki z wypchanymi kieszeniami okropne, koszulki też i ciągle te same i co chwila je tak odrywa od ciała. On przecież nawet jak Magdę zaprosił na kolację chyba urodzinową do eleganckiej restauracji to poszedł w krótkich spodenkach.
Ten łańcuch podkreśla tylko jego buractwo.
A kto wie może jest jeszcze inny powód samotnej podróży Madzi

Ten łańcuch podkreśla tylko jego buractwo.
A kto wie może jest jeszcze inny powód samotnej podróży Madzi
To prawda ubrać się nie umie ,jak 10letbi chłopak w okresie wakacyjnym spędzający czas na dworze
Krótkie portki sprana koszulka
Jeszcze czapki z daszkiem brakuje
Wyglada na to ze Magda poleciała sama i pokłócili się i być może ona chce się rozstać a on w panice wstawia non stop te posty o ich miłości jak typowy toksyk (a przed wyjazdem pewnie coś odwalił )
Dziwne to ..
Krótkie portki sprana koszulka
Jeszcze czapki z daszkiem brakuje
Wyglada na to ze Magda poleciała sama i pokłócili się i być może ona chce się rozstać a on w panice wstawia non stop te posty o ich miłości jak typowy toksyk (a przed wyjazdem pewnie coś odwalił )
Dziwne to ..
-
dawidszulcc
- SushiRoll
I jeszcze siedzi u niej na chacie ,dziwne dla mnie to bezdomniak, niech lepiej wróci do Ciechanowa, tam jest jego miejsce. Warszawa jest dla mądrych ludzi a nie debili.
-
dawidszulcc
- SushiRoll
Nic nie wskazuje że się rostali ona mówi o nim on o niej, nie wiadomo jak jest naprawdę. Albo dobrze graja albo prawda ,że się rostaja.