Start
Mój profil

Tragedia spod Konina

Moderator: verysweetcherry
honciaw
RóżowePolo

Re: Tragedia spod Konina

Post autor: honciaw »

Obrazek
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Kitti09
Modna
Instagram: MissMoniqu

Post autor: Kitti09 »

honciaw pisze: śr wrz 17, 2025 10:06 pm Obrazek
O co to chodzi tej pani?
Pif Paf
MiamiBicz

Post autor: Pif Paf »

Kitti09 pisze: czw wrz 18, 2025 6:49 am O co to chodzi tej pani?
Albo psychiczna albo to jakis scam. Teraz są modne scamy przez wattsup.
EwaKasia
SushiRoll

Post autor: EwaKasia »

Pif Paf pisze: czw wrz 18, 2025 7:00 am Albo psychiczna albo to jakis scam. Teraz są modne scamy przez wattsup.
Raczej to pierwsze. Wystarczy wejść na jej profil.
Awatar użytkownika
florella
RealDiamond

Post autor: florella »

O tej kochance w ciąży czytałam już kilka razy :/
Szkoda, że jej rodzina milczy.
Patuxsia
Channelka

Post autor: Patuxsia »

florella pisze: czw wrz 18, 2025 12:49 pm O tej kochance w ciąży czytałam już kilka razy :/
Czyli coś może w tym być...
Awatar użytkownika
berry blast
Kciuk

Post autor: berry blast »

florella pisze: czw wrz 18, 2025 12:49 pm O tej kochance w ciąży czytałam już kilka razy :/
A jeśli faktycznie jest taka kochanka, to jakiego właściwie komentarza spodziewasz się od jej rodziny ? "No tak tak rzeczywiście nasza córka jest w ciąży bo miała romans z tym co mu się żona i dzieci w szambie utopiły, no zdarza się"? No raczej wątpię
Awatar użytkownika
florella
RealDiamond

Chodziło mi o rodzinę Karoliny ..
Mogliby się wypowiedzieć co tam sie działo.
Katoshi
Tritonotti

Post autor: Katoshi »

florella pisze: sob wrz 20, 2025 9:10 pm Chodziło mi o rodzinę Karoliny ..
Ona chyba nie miała rodziny, albo odcięła się. Widziałam jakieś komentarze, że małżonek wyciągnął ją z niezłego bagna, także wygląda na to że źle się działo w życiu tej kobiety.
Awatar użytkownika
berry blast
Kciuk

florella pisze: sob wrz 20, 2025 9:10 pm Chodziło mi o rodzinę Karoliny ..
to Ci coś chyba nie pykło w konstrukcji zdania :')
AndrzejBobak
SushiRoll

Post autor: AndrzejBobak »

Ale po co rodzina którejkolwiek ze stron ma się wypowiadać? Żeby Karyny z internetu zaspokoiły ciekawość lub miały pożywkę do rozwijania swoich szurskich teorii?
Awatar użytkownika
berry blast
Kciuk

Lola23 pisze: sob wrz 20, 2025 10:04 pm Chyba tobie w czytaniu
tak?..hmm.

"O tej kochance w ciąży czytałam już kilka razy :/
Szkoda, że jej rodzina milczy."

wg ciebie o kim mowa?
Awatar użytkownika
Chruma
Currently:revenge

Post autor: Chruma »

berry blast pisze: sob wrz 20, 2025 10:55 pm tak?..hmm.

"O tej kochance w ciąży czytałam już kilka razy :/
Szkoda, że jej rodzina milczy."

wg ciebie o kim mowa?
Zrozumiałam,że chodzi o rodzinę Karoliny
Awatar użytkownika
berry blast
Kciuk

Chruma pisze: ndz wrz 21, 2025 12:01 am Zrozumiałam,że chodzi o rodzinę Karoliny
okej, załóżmy że ja nie byłam na lekcji czytania ze zrozumieniem i chodzi o Karolinę - to co jej rodzina miałaby powiedzieć? przecież oni są w totalnej traumie - stracili córkę, wnuczki. Karolina leczyła się psychiatrycznie lub właśnie przestała, a co się działo za zamkniętymi drzwiami też nie do końca mogą wiedzieć. To nie są jacyś celebryci aby udzielać wywiadów ku uciesze internetowych detektywów.
Pif Paf
MiamiBicz

O kurła,mam nadzieje ze z tą ciezarną kochanką to zwykła plota.
Krzysiek90
Koczkodan

Post autor: Krzysiek90 »

Pif Paf pisze: ndz wrz 21, 2025 12:48 pm O kurła,mam nadzieje ze z tą ciezarną kochanką to zwykła plota.
ja tak samo, bo to by mocno zmienialo wszystko...

Jak Zona majaca klopoty psychiczne by sie o tym dowiedziala (zakladajac oczywicie ze to prawda), to pewnie znacznie latwiej by jej przyszla taka decyzja, a nie inna...
Pif Paf
MiamiBicz

Krzysiek90 pisze: pn wrz 22, 2025 6:45 am ja tak samo, bo to by mocno zmienialo wszystko...

Jak Zona majaca klopoty psychiczne by sie o tym dowiedziala (zakladajac oczywicie ze to prawda), to pewnie znacznie latwiej by jej przyszla taka decyzja, a nie inna...
A ta domniemana kochanka i jej dziecko nie mieliby zycia. Nawet gdyby uciekli na drugi koniec Polski lub zagranice,to i tak kiedys wszystko by sie wydało.
Krzysiek90
Koczkodan

Post autor: Krzysiek90 »

Pif Paf pisze: pn wrz 22, 2025 6:57 am A ta domniemana kochanka i jej dziecko nie mieliby zycia. Nawet gdyby uciekli na drugi koniec Polski lub zagranice,to i tak kiedys wszystko by sie wydało.
tak, podejrzewam, ze ludzie chcieliby linczu i faktycznie nie mieliby zycia
Pif Paf
MiamiBicz

Krzysiek90 pisze: pn wrz 22, 2025 7:05 am tak, podejrzewam, ze ludzie chcieliby linczu i faktycznie nie mieliby zycia
Zeby nikomu nie przyszły do głowy poszukiwania,bo ktos niewinny moze oberwać
Kitti09
Modna
Instagram: MissMoniqu

Post autor: Kitti09 »

Pif Paf pisze: pn wrz 22, 2025 6:57 am A ta domniemana kochanka i jej dziecko nie mieliby zycia. Nawet gdyby uciekli na drugi koniec Polski lub zagranice,to i tak kiedys wszystko by sie wydało.
przeciez to jakis fejk, chlop by sie pewnei zwywczajnie rozwidol a nie robil cos takiego, bez jaj.
Awatar użytkownika
florella
RealDiamond

Kitti09 pisze: pn wrz 22, 2025 9:44 am przeciez to jakis fejk, chlop by sie pewnei zwywczajnie rozwidol a nie robil cos takiego, bez jaj.
Nie żartuj. Mnóstwo facetów w takich sytuacjach kombinuje żeby nie dzielić majątku i nie płacić alimentów - Białowąs, Czesio Kuliszewski, Może Jan Klimek, sprawa z Chłopów (żona i 2 córeczki) ..
Nie mówię, że tutaj tak jest, ale jeśli sprawa kochanki jest prawdziwa to kto wie ..
Pif Paf
MiamiBicz

Kitti09 pisze: pn wrz 22, 2025 9:44 am przeciez to jakis fejk, chlop by sie pewnei zwywczajnie rozwidol a nie robil cos takiego, bez jaj.
Mam nadzieje ze to fejk. Bo mordowanie zony i dzieci,zeby nie płacic alimentow i nie dzielic majatku niestety sie zdarza.
Z drugiej strony,jezeli przyjmiemy ze z tą kochanka to prawda,mogłoby tez byc tak ze facet chciał odejsc od zony i zabrac ze sobą dzieci. Kobiety ktore na cos zachoruja,maja niestety duze szanse na to,ze zostaną porzucone przez partnera.
W ogole,sa jakies aktualizacje?
EwaKasia
SushiRoll

Post autor: EwaKasia »

florella pisze: pn wrz 22, 2025 9:55 am Nie żartuj. Mnóstwo facetów w takich sytuacjach kombinuje żeby nie dzielić majątku i nie płacić alimentów - Białowąs, Czesio Kuliszewski, Może Jan Klimek, sprawa z Chłopów (żona i 2 córeczki) ..
Nie mówię, że tutaj tak jest, ale jeśli sprawa kochanki jest prawdziwa to kto wie ..
Jeszcze Garski do kompletu.
Niezapominajka22
Koczkodan

Post autor: Niezapominajka22 »

Kurcze, z tą kochanką wg mnie może być coś na rzeczy... Nie chodzi nawet o to, że mąż ich zabił ze względu na kochankę, bo to pewnie mało prawdopodobne. Ale właśnie chodzi o to,że ta żona mogła się o niej dowiedzieć i zwyczajnie targnąć się na życie swoje i zabrać ze sobą dzieci, bo nie chciała ich zostawiać z ojcem i tą kochanką,by nie stworzyli szczęśliwej rodzinki. Bardzo współczuję i mi żal tej pani. :'( Mam nadzieję,że jeśli to prawda, to szybko wyjdzie na jaw - nie od randomow w internecie, ale od jakiegoś rzetelnego źródła...
dejwor
Srebrna Kropeczka

Post autor: dejwor »

Niezapominajka22 pisze: pn wrz 22, 2025 11:35 am Kurcze, z tą kochanką wg mnie może być coś na rzeczy... Nie chodzi nawet o to, że mąż ich zabił ze względu na kochankę, bo to pewnie mało prawdopodobne. Ale właśnie chodzi o to,że ta żona mogła się o niej dowiedzieć i zwyczajnie targnąć się na życie swoje i zabrać ze sobą dzieci, bo nie chciała ich zostawiać z ojcem i tą kochanką,by nie stworzyli szczęśliwej rodzinki. Bardzo współczuję i mi żal tej pani. :'( Mam nadzieję,że jeśli to prawda, to szybko wyjdzie na jaw - nie od randomow w internecie, ale od jakiegoś rzetelnego źródła...
jezeli to mialby byc jedyny powód, czyli zdrada to ja nie rozumiem po co dzieci ze sobą brała, czego one są winne?