Start
Mój profil

Ewa Żarska

Moderator: verysweetcherry
Awatar użytkownika
Alexa2344
LouiBag

Ewa Żarska

Post autor: Alexa2344 »

Temat jej rzekomego samob* jest owiany tajemnica,sprawa przemknęła przez media niczym meteoryt ,nikt nie drąży ,nikt nie docieka-dziennikarka poruszała grube tematy m on pedofilii -co myślicie o tej sprawie ?

https://pressmania.pl/dziwna-smierc-dzi ... orderstwo/
PrzemoKondratowicz
Dieta 600 kcal

Post autor: PrzemoKondratowicz »

Nazwijcie mnie foliarzem ale nie zdziwiłbym się gdyby jacyś ludzi chcąc chronić jedną z osób która rozpracowywała, pomogli jej pożegnać się z tym światem.
Awatar użytkownika
Alexa2344
LouiBag

PrzemoKondratowicz pisze: pn wrz 01, 2025 7:35 pm Nazwijcie mnie foliarzem ale nie zdziwiłbym się gdyby jacyś ludzi chcąc chronić jedną z osób która rozpracowywała, pomogli jej pożegnać się z tym światem.
Ja myślę dokładnie to samo
Awatar użytkownika
smiechuwarteok
Migocząca Świeczka

Post autor: smiechuwarteok »

https://www.youtube.com/watch?v=s1kAlkHmDmQ

https://ksiazki.wp.pl/ewa-zarska-nie-zy ... 6542209a?

Też nie wierzę w samob*...
A Pomorski pewnie siedzi w jakieś syberyjskiej pipidówie i nawet nie chce nawet myśleć, co robi z wolnym czasem...
agave
GreckieWakacje

Post autor: agave »

Chyba nikt nie wierzy w to samob*. Kobieta jeszcze chwilę wcześniej wrzuca zdjęcie na ig. Kilka dni wcześniej dodaje zdjęcia jak karmi swoje nowonarodzone szczenięta. Co jak co, ale zbyt była pochłonięta swoją pracą, dążeniem do prawdy i zbyt była zaciekła w tym co robiła, żeby odejść w ten sposób. Depresja mi się nie klei w jej przypadku.
Awatar użytkownika
berry blast
Kciuk

Post autor: berry blast »

nie no, to było sambójstwo, tylko nie do końca z własnej woli
FikolMikol
Currently: planning drama

Post autor: FikolMikol »

Dziennikarze śledczy rozpracowujący tak trudne sprawy w temacie ludzi wpływowych/niebezpiecznych powinni być chronieni.
Moze powinna była nie pokazywać twarzy i tworzyć pod pseudonimem.
Tez nie wierzę w s-a-m-o-b-ójstwo
Awatar użytkownika
smiechuwarteok
Migocząca Świeczka

berry blast pisze: ndz wrz 21, 2025 3:45 pm nie no, to było sambójstwo, tylko nie do końca z własnej woli
No tak. Można sobie wyobrazić, że ktoś ją zmusza do zapozowania samob*. Ale to jest morderstwo.
Awatar użytkownika
Alexa2344
LouiBag

smiechuwarteok pisze: ndz wrz 21, 2025 6:12 pm No tak. Można sobie wyobrazić, że ktoś ją zmusza do zapozowania samob*. Ale to jest morderstwo.
Albo tak jak u Leppera ,może ja odurzyli czymś a potem spokojnie sobie powiesili jak już nie mogła stawiać oporu.
Straszne,też uważam że dziennikarze śledczy powinni być objęci jakąś ochrona albo publikować w miarę możliwości anonimowo -ludzie o których piszą,są zbyt niebezpieczni i zdecydowani na wszystko aby czuć się pewnie.
Awatar użytkownika
smiechuwarteok
Migocząca Świeczka

Alexa2344 pisze: pn wrz 22, 2025 12:23 pm Albo tak jak u Leppera ,może ja odurzyli czymś a potem spokojnie sobie powiesili jak już nie mogła stawiać oporu.
Straszne,też uważam że dziennikarze śledczy powinni być objęci jakąś ochrona albo publikować w miarę możliwości anonimowo -ludzie o których piszą,są zbyt niebezpieczni i zdecydowani na wszystko aby czuć się pewnie.
Lepper miał ochronę w dniu swojego samob*
To nic nie da. To była lekcja dla całego środowiska. Pewnymi sprawami można zajmować się tylko na niby jak robi to Jackowski czy Latkowski.