d4vd
Moderator: verysweetcherry-
_maryska__
- ŚpioszkiKenzo
d4vd
jakie są wasze przypuszczenia w tej sprawie? zrobiło się strasznie głośno o tym i wyszły nowe dowody
- berry blast
- Kciuk
https://tvn24.pl/swiat/usa-cialo-zagini ... -st8656349_maryska__ pisze: ↑czw wrz 18, 2025 11:21 pm jakie są wasze przypuszczenia w tej sprawie? zrobiło się strasznie głośno o tym i wyszły nowe dowody
ps. on jest serio znany?
Koleś groomował dziewczynkę odkąd miała 11 lat, miał na jej punkcie obsesję, porwał ją rok temu i pewnie trzymał gdzieś u siebie na chacie, coś się zesrało (może zaszła w ciążę - aczkolwiek o ile ta wymieniana w raporcie waga 33 kg jest zbliżona do jej wagi przed śmiercią, a nie wynikiem rozkładu w kalifornijskim upale przez ileś miesięcy, to raczej małe szanse żeby zaciążyła), typ spanikował i ją zabił, rozczłonkował ciało i wpakował do bagażnika, podstawił gdzieś auto żeby trafiło na hol i pojechał w trasę._maryska__ pisze: ↑czw wrz 18, 2025 11:21 pm jakie są wasze przypuszczenia w tej sprawie? zrobiło się strasznie głośno o tym i wyszły nowe dowody
Z drugiej strony to wygląda jakby koleś zaplanował cały swój artystyczny output wokół tej dziewczyny i zaplanowanego morderstwa. Te piosenki o zabójstwie, wypuszczane w jej urodziny, aktorki w teledyskach wybierane pod kątem podobieństwa do niej, teledyski z wątkiem morderstwa, i to wszystko na kilka lat przed jej śmiercią. Nie wiem, może to jakaś ostateczna firma kreacji artystycznej zaplanowana przez tego typa.
Swoją drogą wkurza mnie że media piszą o niej per "woman" kiedy to była dziewczynka; znaleźli ją dosłownie dzień po jej 15 urodzinach, kiedy już od dawna nie żyła. Do tego jeszcze ci influencerzy którzy bronią kolesia zamiast nabrać wody w usta, i znajomi tej dziewczyny, którzy dosłownie dali się przekupić pedofilowi za hajs i cloud, kiedy całe otoczenie wiedziało o sytuacji.
Pojebana sprawa ogólnie.
Ja z samego pseudonimu czy wyglądu nie kojarzyłam typa, ale jak włączyłam siebie jakieś jego piosenki to sporo kojarzę głównie przez tiktoka.
Ogólnie na x wypływają takie rzeczy, że ja już w pełni jestem przekonana, że on to zrobił. Absolutnie obrzydliwa sprawa.
Ogólnie na x wypływają takie rzeczy, że ja już w pełni jestem przekonana, że on to zrobił. Absolutnie obrzydliwa sprawa.
-
Agatyszcze
- SushiRoll
Lub kiedy piszą o niej jako „his girlfriend”. Oni sie poznali i jego obsesja zaczęła sie jak ona miala 11 lat. JEDENAŚCIE. Nie byla jego dziewczyną, byla jego ofiarą. Serce pęka
-
Zuzol12345
- Channelka
dla mnie ta sprawa to totalny szok i jestem ciekawa jak to się skończy. Bardzo szkoda mi tej dziewczynki..
-
blablamarchewka
- Koczkodan
Powiesz coś więcej co jest na x?Adakos pisze: ↑pt wrz 19, 2025 8:39 pm Ja z samego pseudonimu czy wyglądu nie kojarzyłam typa, ale jak włączyłam siebie jakieś jego piosenki to sporo kojarzę głównie przez tiktoka.
Nie wiem dokładnie z kiedy, ale stare zapisy streamow, na których widać Celeste i Davida. Filmiki z backstage gdzie wyraźnie widać, że są razem. Jej relacje z insta, jego chore reposty i posty chyba z discorda.
https://x.com/nyrbhimself/status/196879 ... QwuJCUjZXw
https://x.com/lonelyaaliya/status/19688 ... QwuJCUjZXw
Edit: lata jeszcze ss gdzie się przyznaje, że on i “deleted user” got a kid.
czyli ta dziewczyna w kaputrze z filmików na "X" na górze to jest dziewczyna którą on przetrzymywał od paru lat u siebie i ona nie mogła się od niego wydostać a później coś się u nich stało przez co jej cialo było u niego w samochodzie na parkingu?
-
blablamarchewka
- Koczkodan
Przeraża mnie to, jego piosenka Here with me była moim pierwszym tańcem na ślubie 
-
Agatyszcze
- SushiRoll
Są screeny ich rozmow z discorda, ze pisali ze soba w 2022 jak miala 11 lat. To byly poczatki ich znajomosci.
Są zdjecia ich wspolne razem z jego domu z z grudnia 2023, wiec spotykali sie juz wtedy na pewno. Jej brat powiedzial ze oni w rodzinie wiedzieli ze sie z nim spotyka, regularnie po nią podjezdzal swoją Teslą (tą w ktorej ją potem zamordowal).
Ona pierwszy raz uciekla z domu do niego w lutym 2024 kiedy miala 13 lat. Przynajmniej pierwszy raz ogloszono ja wtedy oficjalnie na socialach za zaginioną. Po jakims czasie sama wrocila do domu.
5 kwietnia znowu zgloszono jej zaginiecie/ucieczkę. Policja od razu potraktowala to jako ucieczkę.
Co jest dla mnie dziwne, reporterzy przeprowadzali wywiady z sasiadami i sasiedzy nic nie wiedzieli o jej zaginieciu - nie bylo wielkiej akcji poszukiwawczej, ulotek missing person itd. Dziwne. Moze jej rodzina uznala ze ona po prostu kolejny raz uciekla i im bylo wstyd? Chociaz nie wierze w to, oni musieli wiedziec ze cos sie stalo zlego. Miala siostre i brata, na pewno utrzymywali jakis kontakt mniejszy lub wiekszy, a tu nagle ktos na wszystkich komunikatorach czy socialach przepada bez sladu.
dziwne, bylo gdzies info ile ona mogla w tym samochodzie byc?Agatyszcze pisze: ↑pt wrz 19, 2025 11:07 pm Są screeny ich rozmow z discorda, ze pisali ze soba w 2022 jak miala 11 lat. To byly poczatki ich znajomosci.
Są zdjecia ich wspolne razem z jego domu z z grudnia 2023, wiec spotykali sie juz wtedy na pewno. Jej brat powiedzial ze oni w rodzinie wiedzieli ze sie z nim spotyka, regularnie po nią podjezdzal swoją Teslą (tą w ktorej ją potem zamordowal).
Ona pierwszy raz uciekla z domu do niego w lutym 2024 kiedy miala 13 lat. Przynajmniej pierwszy raz ogloszono ja wtedy oficjalnie na socialach za zaginioną. Po jakims czasie sama wrocila do domu.
5 kwietnia znowu zgloszono jej zaginiecie/ucieczkę. Policja od razu potraktowala to jako ucieczkę.
Co jest dla mnie dziwne, reporterzy przeprowadzali wywiady z sasiadami i sasiedzy nic nie wiedzieli o jej zaginieciu - nie bylo wielkiej akcji poszukiwawczej, ulotek missing person itd. Dziwne. Moze jej rodzina uznala ze ona po prostu kolejny raz uciekla i im bylo wstyd? Chociaz nie wierze w to, oni musieli wiedziec ze cos sie stalo zlego. Miala siostre i brata, na pewno utrzymywali jakis kontakt mniejszy lub wiekszy, a tu nagle ktos na wszystkich komunikatorach czy socialach przepada bez sladu.
czyli on juz o jej 11 roku zycia cos do niej czuł, póxniej ona z nim mieszkała i rodzina miałą z tym lajt a pozniej zlozyla zaginięcie bo sie nie odzywala czy co? to ona nie mieszkala z nim tylko do niego przychodzila i wracala do domu?Agatyszcze pisze: ↑pt wrz 19, 2025 11:07 pm Są screeny ich rozmow z discorda, ze pisali ze soba w 2022 jak miala 11 lat. To byly poczatki ich znajomosci.
Paru świadków twierdziło, że ostatni raz widzieli tę Teslę krążącą po okolicy w maju, ale czytałam spekulacje że Celeste zabito dopiero w sierpniu.
Teraz krążą historie, że dziewczyna go rzekomo wkręciła że była znacznie starsza, a potem jej znajomi go z tego powodu szantażowali o kasę. Absolutnie w to nie wierzę, na Reddicie jest jej zdjęcie jak miała 11 lat i wygląda zupełnie jak dzieciak, zresztą nie wiem jak można po minucie rozmowy nie połapać się, że ma się do czynienia z dzieckiem. Poza tym najprawdopodobniej koleś poznał ją jeszcze wcześniej, w czasach kiedy był streamerem na Twitchu i spotkał ją w Fortnicie, bo podobno na jego zaproszenie dołączyła do jego discorda w styczniu 2021, 4 miesiące po swoich 10 urodzinach.
- berry blast
- Kciuk
hmm.. jezu proszę? to po naszemu jest? ja chyba jednak jestem starsza niż myślałam...
Fortnite to popularna gra online wśród młodzieży, streamer to ktoś, kto filmuje się w trakcie grania na żywo, a Twitch to platforma internetowa dla streamerów. Discord to platforma komunikacyjna, coś jak zamknięte grupy na Facebooku, tylko zamiast grupy masz serwer, a do serwera potrzebujesz zaproszenia w postaci indywidualnego linka. D4vd zaczynał na Twitchu jako streamer, ale potem zaczął tworzyć własną muzykę do montowanych przez siebie fanowskich teledysków do Fortnite'a.berry blast pisze: ↑sob wrz 20, 2025 1:07 am hmm.. jezu proszę? to po naszemu jest? ja chyba jednak jestem starsza niż myślałam...
- berry blast
- Kciuk
dziękuję za wyczerpujący opisShahnameh pisze: ↑sob wrz 20, 2025 1:22 am Fortnite to popularna gra online wśród młodzieży, streamer to ktoś, kto filmuje się w trakcie grania na żywo, a Twitch to platforma internetowa dla streamerów. Discord to platforma komunikacyjna, coś jak zamknięte grupy na Facebooku, tylko zamiast grupy masz serwer, a do serwera potrzebujesz zaproszenia w postaci indywidualnego linka. D4vd zaczynał na Twitchu jako streamer, ale potem zaczął tworzyć własną muzykę do montowanych przez siebie fanowskich teledysków do Fortnite'a.
czytałam, że raperzyna chętnie poszedł na współpracę. może jeszcze mu adwokat nie wyjaśnił czym to pachnie.
- katarzynarmong
- Tritonotti
-
Agatyszcze
- SushiRoll
Oni mieszkali okolo 120 km od siebei. Moze na pocxatku po nia przyjezdzal i odwozil do domu potem?
W ogole są screeny jej rozmowy z kolezanką gdzie pisze, ze z nim juz koniec i juz do niego nie wroci, i ze uprawiala z nim *eks i krwawila (czyli byla dziewicą wczesniej).
Wydaje mi sie, ze wtedy jak ona zostala drugi raz uznana za zaginiona 4 kwietnia to on przyjechal po nią i chcial zeby znowu z nim uciekla, ale ona juz nie chciala. I ją zabil w aucie.
- mezalians_urodowy
- GrzaneWino
Celeste uciekała z domu 4 razy, ostatni raz w kwietniu ubiegłego roku. Wg jej znajomych wymieniali z nią wiadomości jeszcze w sierpniu bieżącego roku. Ona ogólnie była z ludźmi w kontakcie po swoim zaginięciu rok temu i na discordzie D4vda mnóstwo osób o niej wiedziało. Możliwe że chciała odejść, ona i D4vd kłócili się o to, on zdał sobie sprawę, że ona od niego ucieknie jak on pojedzie w trasę koncertową, i postanowił zakończyć wszystko.Agatyszcze pisze: ↑sob wrz 20, 2025 8:00 amWydaje mi sie, ze wtedy jak ona zostala drugi raz uznana za zaginiona 4 kwietnia to on przyjechal po nią i chcial zeby znowu z nim uciekla, ale ona juz nie chciala. I ją zabil w aucie.
-
Agatyszcze
- SushiRoll
Tak, to by sie zgadzalo, bo czytalam ze on ją zabil we wrzesniu.Shahnameh pisze: ↑sob wrz 20, 2025 4:23 pm Celeste uciekała z domu 4 razy, ostatni raz w kwietniu ubiegłego roku. Wg jej znajomych wymieniali z nią wiadomości jeszcze w sierpniu bieżącego roku. Ona ogólnie była z ludźmi w kontakcie po swoim zaginięciu rok temu i na discordzie D4vda mnóstwo osób o niej wiedziało. Możliwe że chciała odejść, ona i D4vd kłócili się o to, on zdał sobie sprawę, że ona od niego ucieknie jak on pojedzie w trasę koncertową, i postanowił zakończyć wszystko.
Nazywają go wszędzie jednym z największych głosów tej dekady, a ja pierwszy raz o nim usłyszałam dopiero teraz. Zgooglowalam i faktycznie kojarzę jedną piosenkę głównie z tła jakichś randomowych reelsów na ig. Ta sprawa jest tak creepy._maryska__ pisze: ↑czw wrz 18, 2025 11:21 pm jakie są wasze przypuszczenia w tej sprawie? zrobiło się strasznie głośno o tym i wyszły nowe dowody
-
blablamarchewka
- Koczkodan
Z tego co wiem znaleźli jeszcze jedno auto z ciałem, chyba na tym samym parkingu? Nie ma jednak wprost powiedziane, że jest to powiązane z tą sprawą. Mówili także, że doszło do przeszukania jego domu.