Start
Mój profil

Heels - taniec w szpilkach dla kobiet

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
Wiewiorka95
Modna

Heels - taniec w szpilkach dla kobiet

Post autor: Wiewiorka95 »

Hej, po ponad 10 latach tańca odkryłam ten, ktory leży mi bardziej niż 11/10 i to heelsy 👠🔥
Mega mnie to wkręciło - vibe, ruchy, muzyka, energia.
Zaczynam się rozwijać jako instruktorka.
Wpadłam nawet na pomysł, żeby zorganizować kameralne warsztaty w Katowicach.

Myśliscie, że to może wypalić i czy macie może jakieś rady dla mnie? Gdzie szukać osób, czy nadal są dziewczyny chętne na to czy już odchodzi do lamusa? :D
Kasix1

Post autor: Kasix1 »

Pewnie, że może wypalić, ja bym szukała klientek przede wszystkim na Instagramie, sama tam sprawdzam zawsze różne szkoły aerialowe i instruktorki. Zależy, jakie warsztaty chcesz zrobić, na pewno fajne by były jakieś sneak peaki ("czego się możesz nauczyć"), może jakieś wyróżniające Cię elementy (styl, muzyka, energia). Dla osób totalnie początkujących, gdybyś chciała prowadzić zajęcia, to jak wyglądają, jak się przygotować na pierwsze, najczęstsze obawy ("ruszam się jak drewno"), może też przedstawienie Twojego progresu, o ile masz nagrania. Ogólnie warto popatrzeć na zagraniczne profile, bo mam wrażenie, że w przypadku pole dance na przykład to niebo a ziemia 🙃 Na polskim podwórku jest wtórna narracja, a na zagranicznych dużo fajnego, inspirującego contentu zachęcającego potencjalne kursantki. Co prawda ja w aerialach siedzę, high heels nigdy nie próbowałam, ale zawsze mogę spróbować coś podpowiedzieć 😁 Zdaje się, że w Katowicach jest Beng, nie wiem, czy mają high heels w ofercie, na pewno exo, ale gdybys jakoś zagadała, to tam może być jedna z grup docelowych 🫢
Wiewiorka95
Modna

Post autor: Wiewiorka95 »

Jaka motywująca odpowiedź, dzieki <3 Tak, sama nawet chodzę do beng na rurkę :D Poza tym, zaczynam zajęcia w jednej szkole tańca, ale chciałam coś swojego zorganizowac, a jako że nigdy nie byłam social media person to wystartowałam z insta dopiero jakieś 3tygodnie temu :D
Kasix1

Post autor: Kasix1 »

Proszę 😁 Tak mi jeszcze przyszło do głowy, że skoro trenujesz też rurkę, to pewnie kojarzysz Domipolepositive, Dominika z Magdą Karasińską fajnie swoje sociale prowadzą. A Dominika na pewno kiedyś dawała konsultacje w sprawie prowadzenia swojego studio 🫡