Dieta czarny furiat
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherryRe: Dieta czarny furiat
Całkiem niedawno (miesiąc, moze dwa temu) był też temat treningów online z jakąś Panią, z którą mieli współpracować, przegapiłam chyba temat- wiadomo czemu to się rozmyło?
Ejjj jak mogłaś do tego dopuścić???? Ja tak bardzo staram sie być niewidzialna aby nie komentować
Przedłużane sztuczne włosy
Botoks (czoło)
Permanentne brwi
Sztuczne, doklejane rzęsy
Sztuczne zęby
Sztuczne, wypełniane usta
Sztuczny biust
Sztuczne, przedłużane paznokcie.
Zgadnijcie kto to?
No jaja jak berety
Zamieszkać osobno po trzech latach bo on siedzi po nocach. Madzia też siedzi po nocach ale wstaje bardzo wcześnie
A tyle nowych ludzi dołączyło w ostatniej dwóch dniach że szok
I tak od stycznia jest
on śpi na pieniądzach a mieszkanie za czynsz bierze
Chodzi za Madzią jak piesek i mówi kotek, kochanie ...a ona już nawet zazdrosna nie jest i mówi bierz bierz
On to chyba jeszcze ma nadzieję że będzie mógł zostać
Zamieszkać osobno po trzech latach bo on siedzi po nocach. Madzia też siedzi po nocach ale wstaje bardzo wcześnie
A tyle nowych ludzi dołączyło w ostatniej dwóch dniach że szok
I tak od stycznia jest
on śpi na pieniądzach a mieszkanie za czynsz bierze
Chodzi za Madzią jak piesek i mówi kotek, kochanie ...a ona już nawet zazdrosna nie jest i mówi bierz bierz
On to chyba jeszcze ma nadzieję że będzie mógł zostać
Chciałam zauważyć, że Iwona po tym rozstaniu też opowiadała, że mieszkała z nim, ale kazała mu się wyprowadzić, bo źle traktował jej synów i ją bił. Nie wiem oczywiście ile w tym prawdy, ale jak widać sama historia z wyprowadzką się powtarza. Tak tylko przypominam...
Wiecie co, ja ostatnio też sie przez dzieci niewysypiam i swojego miejsca do pracy w domu nie mam, kręgosłup wysiada, przedszkole za oknem, maluchy juz o 9 rano krzyczą na podwórku. Może sobie coś wynajmę..
jakieś mieszkanko.... wiecie żeby sie wyspać i zająć się swoimi rzeczami, bo już 40 lat, nowy rodział... mąż będzie do mnie wpadał

jakieś mieszkanko.... wiecie żeby sie wyspać i zająć się swoimi rzeczami, bo już 40 lat, nowy rodział... mąż będzie do mnie wpadał
Też sąlyszałam to co mówiła Iwona, a on zrobił z Niej złodziejkę i bandytke
Kasia też nie była najszczęśliwsza skoro w pewnym momencie doprowadziła się do takiego stanu
Dziwi mnie tylko że Madzia dała się na to nabrać .
Albo dziewczyna miała wszystko przemyślane i pod kontrolą.
Wczoraj na zakupach to już takie miny robiła jak coś mówił albo obejmował ją w rybnym
A on podniecony bo Madzia użyła słowa: suty
Ona pewnie zrobiła to celowo skoro takie teksty to dla niego norma .
Kasia też nie była najszczęśliwsza skoro w pewnym momencie doprowadziła się do takiego stanu
Dziwi mnie tylko że Madzia dała się na to nabrać .
Albo dziewczyna miała wszystko przemyślane i pod kontrolą.
Wczoraj na zakupach to już takie miny robiła jak coś mówił albo obejmował ją w rybnym
A on podniecony bo Madzia użyła słowa: suty
Ona pewnie zrobiła to celowo skoro takie teksty to dla niego norma .
Pozory do samego końca
Pewnie zależało mu na tym a Madzia się zgodziła że względu na te trzy lata
A ja wychodził na trening to aż Jej się buzia do śmiała
Już czarny nie wozi Janka na trening
Zakupy też jakby nie wspólne tylko jakby każdy sobie wybierasz on nie pyta: mamy to tylko masz to ?
Zresztą apropo zakupów to Madzia jezdzi na zakupy ubraniowe co jakiś czas a on wlecze się za nią jak rzep i robi wstyd, dotyka wszystkiego, szydzi z polskich sklepów bo tylko liczy się Francja i Włochy
Jeszcze nigdy nie widziałam żeby coś takiego kupił żeby w ogóle ostatnio coś kupił do ubrania dla siebie Dumny że wiele lat chodzi w jednym
Pewnie zależało mu na tym a Madzia się zgodziła że względu na te trzy lata
A ja wychodził na trening to aż Jej się buzia do śmiała
Już czarny nie wozi Janka na trening
Zakupy też jakby nie wspólne tylko jakby każdy sobie wybierasz on nie pyta: mamy to tylko masz to ?
Zresztą apropo zakupów to Madzia jezdzi na zakupy ubraniowe co jakiś czas a on wlecze się za nią jak rzep i robi wstyd, dotyka wszystkiego, szydzi z polskich sklepów bo tylko liczy się Francja i Włochy
Jeszcze nigdy nie widziałam żeby coś takiego kupił żeby w ogóle ostatnio coś kupił do ubrania dla siebie Dumny że wiele lat chodzi w jednym