Ola ze Stefanowa
Moderator: verysweetcherryOla ze Stefanowa
2 tygodnie temu,ojciec Oli,znjadują ją w lesie. Policja uważa,że nie było udziału osób trzecich. Jednak ojciec twierdzi co innego.
Coś słyszeliście o sprawie?
Coś słyszeliście o sprawie?
Właśnie weszłam założyć wątek, bo obejrzałam
https://m.youtube.com/watch?v=i9UgMjf5e ... GM7w%3D%3D
Wcześniej widziałam tylko posty, że jest poszukiwana i potem, że nie żyje. Jakoś nic więcej do mnie nie trafilo, dopiero dziś KKE zapowiedzieli swój materiał (dziś o20)i się zainteresowalam. Jak zwykle motyw dziwnych ruchów służb, rodzica policjanta, zatartych śladów i milczących znajomych. Wiadomo, że rodzicowi trudno przyznać, że dziecko mogło samo sobie odebrać życie, będzie zaprzeczać i szukać dowodów na udział osób trzecich. Również to, że nie zauważyli, że coś jest nie tak z córką, coś się dzieje o niczym nie świadczy, nastolatki dobrze umieją się maskować. Podsumowując, sama nie wiem co myśleć ale liczę, że sprawa zostanie rzetelnie wyjaśniona a osoby, które wiedzą co się stało zbiorą się na odwagę.... może jestem naiwna, ale jeszcze w to wierzę.....
Wcześniej widziałam tylko posty, że jest poszukiwana i potem, że nie żyje. Jakoś nic więcej do mnie nie trafilo, dopiero dziś KKE zapowiedzieli swój materiał (dziś o20)i się zainteresowalam. Jak zwykle motyw dziwnych ruchów służb, rodzica policjanta, zatartych śladów i milczących znajomych. Wiadomo, że rodzicowi trudno przyznać, że dziecko mogło samo sobie odebrać życie, będzie zaprzeczać i szukać dowodów na udział osób trzecich. Również to, że nie zauważyli, że coś jest nie tak z córką, coś się dzieje o niczym nie świadczy, nastolatki dobrze umieją się maskować. Podsumowując, sama nie wiem co myśleć ale liczę, że sprawa zostanie rzetelnie wyjaśniona a osoby, które wiedzą co się stało zbiorą się na odwagę.... może jestem naiwna, ale jeszcze w to wierzę.....
Ciężko się ogląda... Ułożenie ciała dziewczyny to jakiś kosmos! I szokiem jest,że rodzina nie ma pojęcia o wynikach sekcji zwłok! No i ten zablokowany telefon... Myśleli chyba cwaniaki,że bez echa to przejdzie i sprawa przycichnie. Dobrze,że ojciec tak tego nie zostawiaTreflik pisze: ↑śr wrz 17, 2025 9:57 am Właśnie weszłam założyć wątek, bo obejrzałam
- pieczonyziemniak.
- Currently:revenge
Ja gdzieś na tik toku w komentarzach czytałam, że one chciały popełnić samob* zbiorowe. Ona zrobiła to pierwsza i jak one to zobaczyły to po prostu uciekły
Jprlpieczonyziemniak. pisze: ↑śr wrz 17, 2025 12:48 pm Ja gdzieś na tik toku w komentarzach czytałam, że one chciały popełnić samob* zbiorowe. Ona zrobiła to pierwsza i jak one to zobaczyły to po prostu uciekły
Tylko to się nie klei też, z tym,że siedziała. Mogłaby wstać bez problemu. Może było jak ojciec mowil-ktos musiał ją trzymać siłą. Straszna sprawa jeśli faktycznie tak było
Mi ta wersja ze zbiorowym by nawet pasowała.... umówiły się o nietypowej porze, jedna się wystraszyla i nie przyszła, ona udostępniła wiadomości. Reszta boi się przyznać, być może tata policjant kazał zamilknąć. A ta pozycja i że nie wstała...no nam to się wydaje oczywiste ale nie wiadomo jak myśli człowiek w panice, który właśnie zdał sobie sprawę że umiera....plus ktoś musiał wiedzieć o ich planach, może jakimś znajomym się pochwaliły? Bo ktoś się do ojca odezwał, że wie ...ale potem na policji nic nie powiedział.....oby to się wyjaśniło
jaka pozycja? to jak ona sie zabila ze tak piszecie ze jakos pozycje zmienilaTreflik pisze: ↑śr wrz 17, 2025 1:09 pm Mi ta wersja ze zbiorowym by nawet pasowała.... umówiły się o nietypowej porze, jedna się wystraszyla i nie przyszła, ona udostępniła wiadomości. Reszta boi się przyznać, być może tata policjant kazał zamilknąć. A ta pozycja i że nie wstała...no nam to się wydaje oczywiste ale nie wiadomo jak myśli człowiek w panice, który właśnie zdał sobie sprawę że umiera....plus ktoś musiał wiedzieć o ich planach, może jakimś znajomym się pochwaliły? Bo ktoś się do ojca odezwał, że wie ...ale potem na policji nic nie powiedział.....oby to się wyjaśniło
Na siedząco i ręce tak jakby chciała się rozplątać, z tego co zrozumiałam. Ale dla mnie to może być też ostatni odruch, w końcu nie wiemy czy taki nie występuje, bo już nam nie powiedzą ci, którzy to zrobili....
W kazdym razie współczuję rodzicom.....
I ku refleksji każdemu z nas, kto ma dzieci, pracuje z młodzieżą....
byc moze to jest jakis odruch bezwarunkowyTreflik pisze: ↑śr wrz 17, 2025 2:56 pm Na siedząco i ręce tak jakby chciała się rozplątać, z tego co zrozumiałam. Ale dla mnie to może być też ostatni odruch, w końcu nie wiemy czy taki nie występuje, bo już nam nie powiedzą ci, którzy to zrobili....
Zastanawiałam się,jak to możliwe,że lina była na tyle długa,że ona siedziała, i bez problemu pewnie,mogłaby kucnąć czy wstać w razie czego. ALE mamy w dalszej rodzinie 2 przypadki, gdzie osoby, popełniły sam*ob, wieszając się na klamce drzwi. Więc nie zadziałał wtedy odruch obronny? Nie wiem jak do tego dochodzi,że ktoś na klamce to robi,no ale tak jest, więc i może tutajTreflik pisze: ↑śr wrz 17, 2025 2:56 pm Na siedząco i ręce tak jakby chciała się rozplątać, z tego co zrozumiałam. Ale dla mnie to może być też ostatni odruch, w końcu nie wiemy czy taki nie występuje, bo już nam nie powiedzą ci, którzy to zrobili....
ale jak na kalmce to chyab bierzesz po prostu krotke line i tyle, szkoda tej dziewczyny niby sie koleguje z jakimis dziewczynami a oni jej takie rzeczy robia, szkoda jej rodziny w tym wszystkim tez, nie maja jak wygrac z tymi wysoko ustytuowanymi osobami ;(ToJa12345 pisze: ↑śr wrz 17, 2025 3:42 pm Zastanawiałam się,jak to możliwe,że lina była na tyle długa,że ona siedziała, i bez problemu pewnie,mogłaby kucnąć czy wstać w razie czego. ALE mamy w dalszej rodzinie 2 przypadki, gdzie osoby, popełniły sam*ob, wieszając się na klamce drzwi. Więc nie zadziałał wtedy odruch obronny? Nie wiem jak do tego dochodzi,że ktoś na klamce to robi,no ale tak jest, więc i może tutaj![]()
- berry blast
- Kciuk
dobra tam zmowa milczenia panuje. jedna koleżanka miała jej lokalizację gdy to się stało, inna pisała "żałuję że ci nie pomogłam", jeszcze jakiś wpis chłopaka że ktoś na pewno widział co zaszło, potem te wpisy znikały. a do tego ich rodzice jak nie w policji to bogaci. mam nadzieję, że ojciec będzie cisnął temat i nie odpuści.
ciekawe co konkretnie ma na myśli mówiąc pod koniec o tym patriotyzmie, miłości do ojczyzny i walce z systemem - oraz że to wielu osobom przeszkadzało.
ciekawe co konkretnie ma na myśli mówiąc pod koniec o tym patriotyzmie, miłości do ojczyzny i walce z systemem - oraz że to wielu osobom przeszkadzało.
jakie to ma znaczenie (chyba) jakie ojciec ma patrityczne zapedy i milosc do ojczyzny? przez to trzeba zab1jac jego corke?berry blast pisze: ↑śr wrz 17, 2025 5:27 pm dobra tam zmowa milczenia panuje. jedna koleżanka miała jej lokalizację gdy to się stało, inna pisała "żałuję że ci nie pomogłam", jeszcze jakiś wpis chłopaka że ktoś na pewno widział co zaszło, potem te wpisy znikały. a do tego ich rodzice jak nie w policji to bogaci. mam nadzieję, że ojciec będzie cisnął temat i nie odpuści.
- berry blast
- Kciuk
-
PrzemoKondratowicz
- Dieta 600 kcal
Popieram. Albo nie widziała po prostu profilu ojca i nie do końca rozumie o czym piszesz. Ja profil widziałem i no cóż
Jak znaleźć profil ojca zamordowanej dziewczyny? Nie rozumiem dlaczego jest takie zszokowanie, zadaje totalnie normalne pytanie osoby które nie widziała jego profilu, to forum jest dla każdegoPrzemoKondratowicz pisze: ↑śr wrz 17, 2025 6:34 pm Popieram. Albo nie widziała po prostu profilu ojca i nie do końca rozumie o czym piszesz. Ja profil widziałem i no cóż![]()
-
PrzemoKondratowicz
- Dieta 600 kcal
To był spaczony patriotyzm, miłość do braci Rosjan pozowanie z rosyjską flagą i bardzo dziwne hasła polityczne. Ja trafiłem na jego profil jak wpisałem dane Oli, on udostępniał dużo postów o tym że jej szuka. I pisał o niej moja córka.
oho dziwne, jezeli to byl powod zabijania corki przez jej rowniesnikow no to bez sensu sobie cel wybraliPrzemoKondratowicz pisze: ↑śr wrz 17, 2025 7:30 pm To był spaczony patriotyzm, miłość do braci Rosjan pozowanie z rosyjską flagą i bardzo dziwne hasła polityczne. Ja trafiłem na jego profil jak wpisałem dane Oli, on udostępniał dużo postów o tym że jej szuka. I pisał o niej moja córka.
-
MalaCzarna
- Milion subskrypcji
https://pl.belsat.eu/80469374/polscy-tu ... opagandzie a to nie jest ojciec na tym zdjęciu? Dane sie zgadzają
Póki co nie ma zadnych dowodów na morderstwo, moze dziewczynie siadła psycha, zresztą sam prokurator dał do zrozumienia ze on podejrzewa samob* i wspomnial cos o badaniu wątku rodzinnego.
Oczywiście znajomych tez nie mozna wykluczyć ale po 1 trzeba sprawdzić ich alibi, po drugie czy mieli jakikolwiek motyw? Ciezko tez zabić kogos bez pozostawienia najmniejszych sladow. Ludzie od sekcji chyba potrafią odróżnić slady na szyi po powieszeniu, a np wcześniejszym duszeniu. Nie miala zadnych siniaków, ran ani śladów szarpaniny, wiec jeśli ktos miałby zrobic to w gre wchodzi jedynie uduszenie pętlą z zaskoczenia.
Póki co nie ma zadnych dowodów na morderstwo, moze dziewczynie siadła psycha, zresztą sam prokurator dał do zrozumienia ze on podejrzewa samob* i wspomnial cos o badaniu wątku rodzinnego.
Oczywiście znajomych tez nie mozna wykluczyć ale po 1 trzeba sprawdzić ich alibi, po drugie czy mieli jakikolwiek motyw? Ciezko tez zabić kogos bez pozostawienia najmniejszych sladow. Ludzie od sekcji chyba potrafią odróżnić slady na szyi po powieszeniu, a np wcześniejszym duszeniu. Nie miala zadnych siniaków, ran ani śladów szarpaniny, wiec jeśli ktos miałby zrobic to w gre wchodzi jedynie uduszenie pętlą z zaskoczenia.
- manifestacja
- Samarka
Po odsłuchaniu odcinka na Kanale Kryminalnym Extra - przychylam się, że to upozorowanie samob*, a w rzeczywistości zabójstwo. Zastanawia mnie też ten zakopany telefon, uważam że sama go nie zakopała. No i wizja Krzysztofa J.: Czy znaleziono tego żula? Przesłuchano?
Mam nadzieję, że wyjaśni się to wszystko.
Mam nadzieję, że wyjaśni się to wszystko.
- berry blast
- Kciuk
co też nie przemawia za samob* - jej ojciec mówił, że umiała wiązać węzły, a te liny którymi była związana były bardzo splątane.
-
Lokomotywka
- Tritonotti
Oczywiście w komentarzach na yt już idą oskarżenia na ojca, nie mogę tego czytać, facet stracił swoje oczko w głowie, pewnie ledwo co daje radę, a ludzie w komentarzach piszą, że za bardzo tłumaczy i że dziwnie zachowuje, na litość boską
mam nadzieję, że kke im pomoże i że dojdą do prawdy, bo dla mnie bardzo dziwne to wszystko
Mnie szokuje fakt, że tak młoda dziewczyna umiera w takich okolicznościach, a służby zwlekają kilka godzin i jeżdżą quadem w miejscu zdarzenia… nawet jeśli to było samob*, to powinno zostać potraktowane poważnie i stwierdzone dopiero po dokładnych oględzinach.
~dwa razy duże frytki i jakiegoś burgera tam panu weźmiesz~
-
MalaCzarna
- Milion subskrypcji
Ale sam ojciec mowil ze byl technik, prokurator oraz sekcja zwlok. A 3h to standardowy czas oczekiwania na prokuratora, jak jest samob* pod pociągiem to pociąg zwykle stoi kilka godzin wlasnie z uwagi na czas przyjazdu prokuratora i techników, oni sie nie zjawiają w ciągu 5min. Z tym quadem troche dziwna sprawa, ale w związku z tym, ze to byl las a nie środek miasta to raczej przyjechał po prostu zeby sprawdzić jak pokierować służby na miejsce. Wiesz ile służby maja zgłoszeń do samob*, dla nich to nic nowego i podeszli do tego tak jak do każdego innego przypadkuShivalith pisze: ↑czw wrz 18, 2025 12:38 pm Mnie szokuje fakt, że tak młoda dziewczyna umiera w takich okolicznościach, a służby zwlekają kilka godzin i jeżdżą quadem w miejscu zdarzenia… nawet jeśli to było samob*, to powinno zostać potraktowane poważnie i stwierdzone dopiero po dokładnych oględzinach.