Start
Mój profil

Cyryl Sone

Moderator: verysweetcherry
muffin09
RoyalBaby

Re: Cyryl Sone

Post autor: muffin09 »

Czy wiecie laski czemu już się nie trzymają z lelcią itd?
Lea88
RealDiamond

Post autor: Lea88 »

Chyba jednak mało by tych książkach nie wyciąga skoro ciągle pisze,a im sie całkiem pogodzi...
Syl mnie na początku mega wkurzała, a on zalatywal takim trochę gejem, ale muszę przyznać, że nawet ich z czasem polubiłam. Nie są tacy mega zadęcia, Syl zawsze odpisuje na wiadomości i jest miła.
Kotek007
GreckieWakacje

Post autor: Kotek007 »

Lea88 pisze: ndz sie 31, 2025 5:55 pm Chyba jednak mało by tych książkach nie wyciąga skoro ciągle pisze,a im sie całkiem pogodzi...
Syl mnie na początku mega wkurzała, a on zalatywal takim trochę gejem, ale muszę przyznać, że nawet ich z czasem polubiłam. Nie są tacy mega zadęcia, Syl zawsze odpisuje na wiadomości i jest miła.
Ja mam wrażenie, że to Sylwia nosi spodnie w tym związku.
Bardzo ja lubię właśnie za to odpisywanie i że nie jest nadęta, ale on...no cóż ciotkowaty do granic możliwości i jakoś nie mogę się do niego przekonać.
Ps.Mam znajomych gejów i bardzo ich lubię, ale ciotkowatośc to stan umysłu, jak widać po Cyrylu występuje również u facetów hetero.
Awatar użytkownika
PauliPaulina
MoetGlass

Post autor: PauliPaulina »

Czy tylko ja zauważyłam, że Sylwia rusza tylko jedną stroną ust? Ojj coś chyba za mocno weszła medycyna estetyczna.
OlenaOlenka
RoseGold

Post autor: OlenaOlenka »

PauliPaulina pisze: śr wrz 17, 2025 4:25 pm Czy tylko ja zauważyłam, że Sylwia rusza tylko jedną stroną ust? Ojj coś chyba za mocno weszła medycyna estetyczna.
Tak, zauważyłam to już chile temu. Jakby miała porażony lewy kącik ust...
OlenaOlenka
RoseGold

Post autor: OlenaOlenka »

Kotek007 pisze: wt wrz 16, 2025 1:15 pm Ja mam wrażenie, że to Sylwia nosi spodnie w tym związku.
Bardzo ja lubię właśnie za to odpisywanie i że nie jest nadęta, ale on...no cóż ciotkowaty do granic możliwości i jakoś nie mogę się do niego przekonać.
Ps.Mam znajomych gejów i bardzo ich lubię, ale ciotkowatośc to stan umysłu, jak widać po Cyrylu występuje również u facetów hetero.
Sylwia jest ok, zawsze odpisze na priv, jest miła. Jest rocznik 87, bo raz pisałyśmy. On przystojny, ale faktycznie specyficzny. Aż mi się nie chce wierzyć, że j3st prokuratorem, ale faktycznie, to prawda. W necie można znaleźć nawet jego status mająkowy jako prokuratora.