Jak najbardziej, ja nie spytałam czemu ktoś kto nie wie nie może tego uszanować (nawet to brzmi absurdalnie ). Nigdy nie zakładam w ludziach złej woli, tylko nigdy nie rozumiem oporu jak już ktoś ma tą wiedzę. Przyznaje racje, zapomniałam, że wielu z tych, którzy mają Boga na ustach nie pamięta dekaloguQjahu pisze: ↑czw lip 21, 2022 3:39 pmChodzi po prostu o to, że przeciętny zjadacz chleba, który nie śledzi lewicowych grupek na socjalach sam nie wpadnie na pomysł, że słowo "homoseksualista" czy "osoba niepełnosprawna" albo "kobieta" zamiast "osoba z macicą" jest obraźliwe, nie ma złej intencji. Jak ktoś mu zwróci uwagę kulturalnie i poposi by tak nie mówił, no to loteria - albo ktoś uszanuje, albo nie, ale jak zwrocenie uwagi nie będzie grzeczne tylko podszyte jakąś pogardą typu "omg jak można być takim ignorantem" to tym bardziej ktoś niesiedzący w tych klimatach się uprzedzi. Argument o religii czy chodzeniu do kościoła jest moim zdaniem nietrafiony, gdy w naszym kraju katolicyzm jest w większości obrzędowy i bezrefleksyjny i chodzenie do kościoła służy jakiemuś lansowi albo robi siè to z obawy co ludzie powiedzą, a nie z poszanowania nauk Jezusa. Najlepszy przykład to ślub kościelny bohaterów Uniwersum czy innych osób, które muszą taki mieć,.chociaż przed ślubem pogwałcili wszystkie te kościelne zasady
Top odpały FBI heidepark
Moderator: verysweetcherry
Re: Top odpały FBI heidepark
kiedyś zostałam zbesztana na tej grupie (albo to może była grupa Pantinki.... ten sam vibe bo to te same dzieci tam siedzą), że nie mówi się "homoseksualista" tylko "osoba homoseksualna"
Powiem Wam jedno… grupa nie ma podjazdu do tej która była. Adminki to jakiś zart. Mnie tylko przeraża to ,że osiadają na laurach tylko dlatego ,ze stworzyły grupę w odpowiednim momencie gdy zamknął się prawdziwy hydepark. I czuja się niewiadomo kim. Nie daj Boże będziecie mieć inne zdanie niż one to koniec
Adminki siadają się na spotkaniu w teamsie co tydzień w niedziele wieczorem i wg własnego mniemania ustalają jakie wątki puscic jakie skasować xd widziały ze ludzi interesuje dalna magicali, ale nasze fą dą adminki są ponad to i nie będą promować patologii. Ale już patogale są super XDD wspolne oglądanie i promowanie programów i wydarzeń TVP choć wiemy jaka ta stacja jest tez super xd a potem dają nitkę z okazji pride moth xd hipokrytki jak nie wiem
-
- Mokra Włoszka
No i tam jest taka jedna, która komentuje w chamski sposób, obrażając innych i używając wulgaryzmów a w regulaminie jest to zabronione a jednak cała ta ich zgraja ją propsuje. Kółko wzajemnej adoracji. Poza tym nie można mieć własnego zdania na grupie bo cię zjedzą. Pamietam jak podczas eurowizji podobała mi się inna piosenka niż adminom i ich wyzawzom to mnie wypunktowały, że przecież nie mogę mieć innego zdaniaOlaolaola pisze: ↑wt cze 20, 2023 6:51 amAdminki siadają się na spotkaniu w teamsie co tydzień w niedziele wieczorem i wg własnego mniemania ustalają jakie wątki puscic jakie skasować xd widziały ze ludzi interesuje dalna magicali, ale nasze fą dą adminki są ponad to i nie będą promować patologii. Ale już patogale są super XDD wspolne oglądanie i promowanie programów i wydarzeń TVP choć wiemy jaka ta stacja jest tez super xd a potem dają nitkę z okazji pride moth xd hipokrytki jak nie wiem
-
- BagietkaZszarlott
Mnie wyrzuciły za to, że w jednej z dyskusji miałam odmienne zdanie od jednej z adminek. Dyskusja kulturalna, zero wyzwisk, przekleństw czy inwektyw.
Nie nacieszyłam się byciem na grupie długo, trwało to całe 2 dni no i nie zdążyłam zobaczyć kto jest adminem poza jedną z osób i nie miałam jak się odwołać albo do kogo napisac
Nie nacieszyłam się byciem na grupie długo, trwało to całe 2 dni no i nie zdążyłam zobaczyć kto jest adminem poza jedną z osób i nie miałam jak się odwołać albo do kogo napisac
Wrzucają posty o ludziach, których nikt nie kojarzy, sadzać po ilości komentarzy.
Przed chwilą wchodzę na fb, a tam post o jakiejś łasce narzekającej na usadowienie gości na weselu siostry.
Niedługo posty będą tam wyglądać tak:
KTO: Stefan (sąsiad z mieszkania 2137)
CO: nie posegregował wczoraj śmieci i założył skarpety niepasujące do butów
Przed chwilą wchodzę na fb, a tam post o jakiejś łasce narzekającej na usadowienie gości na weselu siostry.
Niedługo posty będą tam wyglądać tak:
KTO: Stefan (sąsiad z mieszkania 2137)
CO: nie posegregował wczoraj śmieci i założył skarpety niepasujące do butów
-
- ŚpioszkiKenzo
- Instagram: dominikawur
Jak się dostać do tej grupy, odpowiedziałam na pytania ale nie przyjęli. Jakieś specjalne słowa klucze mam napisać czy co? xD
- Carringtonka
- RoyalBaby
Jak mnie wybitnie doprowadza do szału niekonsekwencja administracji Najpierw zakazują postów o galach MMA (bardzo popieram), a Gigi w odpowiedzi do komentarza jakiejś dupy napisała, że przecież można pisać o uczestnikach i wydarzeniach z gali w innych nitkach, albo zrobić o tym post. No urwał nać
Centrum redystrybucji informacji i plotki
-
- Ciastko
W końcu mogę to komuś powiedzieć!! Kiedyś ktoś dał komentarz na grupie, co do korony (nie pamietam dokładnie vibe był taki, że nie wieszajmy psów na osobach bez szczepień, nie negował on korony ani nic szurskiego, czy zachęcającego do ich braku). Za polubienie komentarza dostałam bana, napisałam do nich powiedziały, że za takie rzeczy ban permanentny. Ale nadal byłam ma grupie ze sprawami kryminalnymi. Ze strachu tylko czytałam nic się nie udzielałam, nawet głupiego polubienia komentarza. Po dwóch latach tam też dostałam bana. Pisałam do nich to wróciły do wiadomości o banie z pierwszej grupy. PO DWÓCH LATACH ZOSTAŁAM ZBANOWANA ZA POLUBIENIE KOMENTARZA NA INNEJ GRUPIE 2 LATA WCZEŚNIEJ. Chciałam odpowiedzi czemu banują niezgodnie z regulaminem, to nie odpisały już nigdy. Kochałam te grupę i ciężko mi się było z tym pogodzić. Bądźmy szczerzy laski założyły kopie grupy chłopaków z vp żeby zrzeszać ludzi stamtąd, to miała być NASZA GRUPA, a skończyło się na tym, że lepiej żeby żadna z nich nie została prezydentem bo będziemy mieć druga Korea Północna.
Nie mogę spac, i tak czytam sobie różne tematy, ale przypomniało mi się, jak dostałam bana za przejawienia zachowań ksenofobicznych(!!!!). Pisałam do każdej adminki, bo fajnie mi się czytalo różne Wątki, i miałam zonk jak nie widziałam grupy. Właśnie to jedna z nich mi podała taki powód, który miał się nijak to rzeczywistosci, bo ja nigdy nie napisałam tam żadnego komentarza XDD odpowiedzi na moja wiadomość nigdy się nie doczekałam.