Start
Mój profil

Fitedo - nowa apka od Kota, Ihnatowicz i spolki

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
Pewiwik
LouiBag

Re: Fitedo - nowa apka od Kota, Ihnatowicz i spolki

Post autor: Pewiwik »

Jaka laska?
Fifarafa123 pisze: pn cze 09, 2025 12:53 pm Matras to tak odleciał, że szok. Uważa się za Boga i mediatora sytuacji, która nie dotyczy w sumie jego. Butnie wszystko od DNŻ nazywa najlepszym - najlepsi dietetycy u niego, najlepsze konferencje u niego, najlepsza podyplomówka w Europie(!!!) u niego. Tylko szkoda, że na WSB, nie na jakimś U-Med xdd Przerost formy nad treścią. I ta laska co nagrywa filmiki i jej teksty typu "spermiaste" itd.. Cudowny marketing i wizerunek 🤦‍♀️
Szanuj się.
czar.katarzyna
RoyalBaby

Post autor: czar.katarzyna »

A macie może pełen komentarz z relacji DNŻ? Nie zdążyłam go zobaczyć, widziałam tylko post Wrzoska i screena z relacji DNZ odnośnie doktoratu. :(
Pewiwik
LouiBag

czar.katarzyna pisze: wt cze 10, 2025 5:14 am A macie może pełen komentarz z relacji DNŻ? Nie zdążyłam go zobaczyć, widziałam tylko post Wrzoska i screena z relacji DNZ odnośnie doktoratu. :(
Screeny DNZ, o których mowa.
Załączniki
fw_1749539777806.jpg
fw_1749539777806.jpg (58.94 KiB) Przejrzano 2048 razy
fw_1749539752441.jpg
fw_1749539752441.jpg (83.44 KiB) Przejrzano 2049 razy
fw_1749539706018.jpg
fw_1749539706018.jpg (74.36 KiB) Przejrzano 2051 razy
Szanuj się.
Pewiwik
LouiBag

Druga część.
Załączniki
fw_1749539827695.jpg
fw_1749539827695.jpg (71.2 KiB) Przejrzano 2046 razy
fw_1749539816022.jpg
fw_1749539816022.jpg (71.94 KiB) Przejrzano 2047 razy
fw_1749539801536.jpg
fw_1749539801536.jpg (88.11 KiB) Przejrzano 2047 razy
Szanuj się.
Fifarafa123

Post autor: Fifarafa123 »

Ale u Kota "intensywnie zielona" matcha xdd Ludzie wyśmiewają ten cement, część z nich dostało za to bloka, a on twierdzi że kolor zmienił się przy edycji filmu - szkoda, że już na drugim planie kolory są normalne xddddd Robią z nas idiotów, a my jeszcze im płacimy.. Tzn ja nie.
Ewelinakb
Skarpeta Rakieta

Post autor: Ewelinakb »

Ja kupiłam testowo na 3mce z treningami. Czekając na dietę (5dni, dla mnie ok, od dietetyka też bym czekała), testuję obkurczanie posiłków w ich AI. To obljczaniebuwazqm za super opcje jak chcesz być na redu ale dużo jak ja jeździsz.
Fifarafa123

Ewelinakb pisze: śr cze 11, 2025 10:43 am Ja kupiłam testowo na 3mce z treningami. Czekając na dietę (5dni, dla mnie ok, od dietetyka też bym czekała), testuję obkurczanie posiłków w ich AI. To obljczaniebuwazqm za super opcje jak chcesz być na redu ale dużo jak ja jeździsz.
Ihnatowicz pokazywała jakie są niedoszacowania.. Więc jak ktoś z tego sporo korzysta to może się zdziwić. Na chat gpt można to zrobić za free xd
Ewelinakb
Skarpeta Rakieta

Tak, pokazywała chyba margines 10%, więc dużo to nie jest. Myślę, że po 2-3 mcach używania można realnie ocenić.
Fifarafa123

Ewelinakb pisze: śr cze 11, 2025 12:56 pm Tak, pokazywała chyba margines 10%, więc dużo to nie jest. Myślę, że po 2-3 mcach używania można realnie ocenić.
No sporo, może to dać kg na plus w miesiącu
Anettt
Szarlotta

Post autor: Anettt »

U mnie to szacowanie działa spoko - jestem akurat na cateringu i testowo robię sobie fotki, bo z dietą od Fitedo ruszam dopiero w późniejszym terminie. I naprawdę spoko sobie radzi. No ale catering to nie jedzenie na mieście. Wiadomo, że tu jest w miarę fit. Myślę, że przy jedzeniu w restauracji może nie doszacowywać
Anettt
Szarlotta

Post autor: Anettt »

Ewelinakb pisze: śr cze 11, 2025 10:43 am Ja kupiłam testowo na 3mce z treningami. Czekając na dietę (5dni, dla mnie ok, od dietetyka też bym czekała), testuję obkurczanie posiłków w ich AI. To obljczaniebuwazqm za super opcje jak chcesz być na redu ale dużo jak ja jeździsz.
A jak podobają Ci się treningi?
Ewelinakb
Skarpeta Rakieta

Porównałam sobie te same posiłki w ai z fittedi i w chatgpt. Gpt bardzo mocno zanizył kalorykę, o około 40% nawet. Co do treningów wypowiem.sie jak je jutro dostanę z dietą
Tratatata
Mokra Włoszka

Post autor: Tratatata »

Ta dieta jest personalizowana, ułożone pod Twoje potrzeby?
akemi_6
Gacie z oceanu

Post autor: akemi_6 »

Ja dzisiaj dostałam dietę i na razie mam mieszane uczucia, spodziewałam się chyba więcej produktów sezonowych typu fasolka szparagowa czy truskawki, maliny, a na razie same surówki z marchewki i jabłka xD I grillowany kurczak na śniadanie 😆 Może się rozkręci, stwierdziłam że najwyżej będę podmieniać dania xd A i tak apke kupiłam z ciekawości, w promce na 3 miesiące i raczej nie spodziewam się że przedłużę dostęp 😜
Ewelinakb
Skarpeta Rakieta

Ja też kupiłam na 3mce ale po 2 tyg rezygnuję... mała biblioteka jedzenia, zero! Sezonowych warzyw i owoców, ogólnie dosyć ubogie jedzenie w warzywa, a ja kocham warzywka ahahhahaha Teraz jest super moment gdzie są najpyszniejsze rzeczy dostepne od ręki. Może kupię tylko tą najtańszą opcje dla licznika AI bo on jest super. Ale to na dziś jedyny plus jak dla mnie.
Kolezanki13
Currently:Top

Post autor: Kolezanki13 »

hkjhj pisze: ndz cze 08, 2025 7:43 pm Teraz przeczytałam, że za tą aplikacją stoi mąż Mai Bohosiewicz. On jest też właścicielem Health Labs, firmy sprzedającej suplementy i tak mocno reklamowanej przez influencerów. Podejrzewam, że to on dał najwięcej kasy na tę aplikację. Pewnie zaraz wejdzie jakiś merge Health Labs i Fitedo, żeby interes się kręcił.
A ja wlasnie mam pytanie - pamiętam relację Mai, która wrzucala na stories, że testuje teraz tę aplikacje i że to będzie sztos, coś innowacyjnego i w ogóle to kopara nam opadnie. Nie korzystałam, ale zastanawiam się co jest takiego innowacyjnego w tej aplikacji? pytam bez złośliwości. Bo wydaje mi się, że takich stronek, gdzie układają diete i cwieczenia jest sporo...
Christina123
Currently:Vienna

Post autor: Christina123 »

Fifarafa123 pisze: pt cze 06, 2025 10:12 am Myślałam, że wykupujesz dostęp i masz wszystko pod ręką.. A tu treningi dodatkowo płatne, konsultacje dodatkowo płatne..
Kot jak Kot, Paulina to dla mnie antyreklama tego projektu. Bardziej celebrytka niż dietetyk, zresztą zobaczcie jej połączenia biznesowe w necie - Bohosiewicze, mąż.. xd Dodatkowo nieprzychylnie wypowiada się o gotowych dietach , z ktorych dotychczas żyła. Zasięgi ma mega i jest pod tym względem top na IG więc każdy chce z nią podejmować współpracę, była jedną z pierwszych na IG i zbudowała ogromną społeczność, za to szacun.
Ona to mnie czasem rozwala. Dziś dodała post, że wybrała rezonans prywatnie bo na NFZ się długo czeka, no i że polecali jej obserwatorzy a na stories oznaczenie „zaproszenie” 😅 czyli poszła bo szybko i za free
Health Labs wydawał mi się wcześniej spoko ale teraz każdy celebryta to reklamuje. Uważam, że dobra marka nie potrzebuje aż tylu ambasadorów bo mają już pewną pozycję na rynku. W dodatku ceny są z kosmosu… gdyby wydawali mniej na tych influ to może mogliby sobie pozwolić na niższe ceny zamiast wysyłać tyle paczek PR i płacić im za reklamy
niezapominajka75
RoyalBaby

Post autor: niezapominajka75 »

Czy macie może więcej opinii odnośnie aplikacji i posiłków? ☺️
powers
RoyalBaby

Post autor: powers »

True, większość marek by tylko zyskała gdyby olały influ i zamiast tego obniżyły ceny albo robiły konkursy dla zwykłych klientów 🙌 bo serio, rozdawanie paczek influ i płacenie za reklamy = zero realnego efektu, a ludzie i tak narzekają na kosmos cenowy 😅
Christina123 pisze: wt lip 08, 2025 9:24 pm Ona to mnie czasem rozwala. Dziś dodała post, że wybrała rezonans prywatnie bo na NFZ się długo czeka, no i że polecali jej obserwatorzy a na stories oznaczenie „zaproszenie” 😅 czyli poszła bo szybko i za free
Health Labs wydawał mi się wcześniej spoko ale teraz każdy celebryta to reklamuje. Uważam, że dobra marka nie potrzebuje aż tylu ambasadorów bo mają już pewną pozycję na rynku. W dodatku ceny są z kosmosu… gdyby wydawali mniej na tych influ to może mogliby sobie pozwolić na niższe ceny zamiast wysyłać tyle paczek PR i płacić im za reklamy
akemi_6
Gacie z oceanu

Post autor: akemi_6 »

niezapominajka75 pisze: ndz wrz 14, 2025 5:45 pm Czy macie może więcej opinii odnośnie aplikacji i posiłków? ☺️
Ja jestem bardzo rozczarowana. Aplikacja jest reklamowana jako „dostosowywana do indywidualnych potrzeb”, co mnie ucieszyło bo mam sporo nietolerancji pokarmowych. Problem pojawił się jak poprosiłam o jakieś propozycje śniadań na słodko xD Najpierw w ogóle zostałam olana, a jak się upomniałam to się zaczęło - a bo nie mają takich przepisów, a bo trudno znaleźć przepis dla mnie, i hit „czy na prawdę nie mogę jeść tych wszystkich rzeczy które zaznaczyłam, może jednak przejrzę listę jeszcze raz, no tyle wykluczeń to jest aż niemożliwe, czy na pewno wszystko jest potwierdzone badaniami”. I to był dla mnie powód żeby zrezygnować, bo myślałam że chociaż dietetycy nie będą podważać moich ograniczeń 😕 Trzeba przyznać, że zachowali się okej, bo wraz z zakończeniem współpracy oddali mi część pieniędzy za niewykorzystany czas.

Oprócz tego, to moja dieta była mega monotonna, mimo że klikałam „smaczne/niesmaczne” to nie było to uwzględniane, bo w kolejnym miesiącu dostałam wszystkie dania które mi nie smakowały, a prawie żadnego które oznaczałam jako dobre 😂 No i co mnie bolało najbardziej to brak sezonowych warzyw i owoców - pełnia lata a ja mam w diecie same jabłka, marchewki i bataty Mocne meh, ale może z kolejnymi aktualizacjami coś się poprawi.
Christina123
Currently:Vienna

Post autor: Christina123 »

akemi_6 pisze: pn wrz 15, 2025 9:34 am Ja jestem bardzo rozczarowana. Aplikacja jest reklamowana jako „dostosowywana do indywidualnych potrzeb”, co mnie ucieszyło bo mam sporo nietolerancji pokarmowych. Problem pojawił się jak poprosiłam o jakieś propozycje śniadań na słodko xD Najpierw w ogóle zostałam olana, a jak się upomniałam to się zaczęło - a bo nie mają takich przepisów, a bo trudno znaleźć przepis dla mnie, i hit „czy na prawdę nie mogę jeść tych wszystkich rzeczy które zaznaczyłam, może jednak przejrzę listę jeszcze raz, no tyle wykluczeń to jest aż niemożliwe, czy na pewno wszystko jest potwierdzone badaniami”. I to był dla mnie powód żeby zrezygnować, bo myślałam że chociaż dietetycy nie będą podważać moich ograniczeń 😕 Trzeba przyznać, że zachowali się okej, bo wraz z zakończeniem współpracy oddali mi część pieniędzy za niewykorzystany czas.

Oprócz tego, to moja dieta była mega monotonna, mimo że klikałam „smaczne/niesmaczne” to nie było to uwzględniane, bo w kolejnym miesiącu dostałam wszystkie dania które mi nie smakowały, a prawie żadnego które oznaczałam jako dobre 😂 No i co mnie bolało najbardziej to brak sezonowych warzyw i owoców - pełnia lata a ja mam w diecie same jabłka, marchewki i bataty Mocne meh, ale może z kolejnymi aktualizacjami coś się poprawi.
Tak myślałam, że to będzie bubel. Niby prosisz o tak proste rzeczy jak śniadania na słodko a nie są w stanie tego zrealizować… ja zostaję przy gotowych dietach Kota i innych osób, które mam wykupione.
Tak samo nie do końca wierzę w to obliczanie przez Al kaloryczności na podstawie zdjęcia… jak Al ma wyliczyć np sos jaki jest w sałatce? Myślę, że to mocno orientacyjna kalkulacja i bardzo się można naciąć. Nie zdecydowałam się. Zazwyczaj to, co nowe, jeszcze jest niedopracowane.
anakonda2000
SkrzydełkaZhooters

Post autor: anakonda2000 »

Jak AI może obliczyć kaloryczność? Sałatka może mieć 3 łyżki oliwy jak i jedną. Ja właśnie na takich niby detalach wykładałam się przez lata. Całe życie na diecie i co rusz na wadze więcej.
Ja nie wierzę w żadne AI do liczenia kalorii.
Gacgacgac
Ciastko

Post autor: Gacgacgac »

niezapominajka75 pisze: ndz wrz 14, 2025 5:45 pm Czy macie może więcej opinii odnośnie aplikacji i posiłków? ☺️
Ja właśnie dostałam dietę i tragedia. Po pierwsze sama schudłam już 9kg i waga mi się zatrzymała, chciałam wejść na zero kaloryczne pod okiem specjalisty żeby potem znowu uciąć i redukować dalej. Oczywiście na etapie formularza nie było możliwości aby to zaznaczyć. Gdybym nie wykupiła opcji z kontaktem z dietetykiem, to nie mogłabym ich o tym poinformować. No ale dobra, napisałam na czacie i zwiększyli mi kalorykę. Pani dietetyczka zasugerowała żeby utrzymać to zero przez aktualny okres rozliczeniowy (3mies), a uciąć dopiero od następnego 🫠 od kiedy niby reverse diet trwa 3 miesiące, wszędzie w necie widzę kilka tygodni do 1,5 msc max. No ale wiadomo, że biznes musi się kręcić.

Samo funkcjonowanie apki to tragedia, możesz opisać posiłek i na tej podstawie apka oblicza kalorycznosć, tylko że jak klikniesz aby policzyła ponownie to wypluwa ci całkiem inne liczby i sama zmienia to co napisałaś. Jeśli zeskanuję sobie te produkty w fitatu to wychodzą mi inne wartości. Druga opcja to zrobienie zdjęcia posiłku, ale wygenerowanie przez AI kcal trwa tak długo, że jeszcze nie udało mi się tego przetestować.

Poza tym w gotowej diecie dostajesz posiłki z opisem produktów np serek kozi.. przecież różne marki będą miały kompletnie inną kalorykę😑
Asa1234
Ciastko

Post autor: Asa1234 »

Ja niestety też nie polecam. Wykluczyłam nabiał krowi, pszenicę i paprykę i co dostałam 4 przepisy na kanapki XD Propozycje obiadów to 3 dania z łososiem, prawie identyczne tylko warzywa inne. Każda sałatka z takim samym sosem. A na kolację z 7 propozycji 3 z hummusem + jedna z hummusem na śniadanie. Obiecywane różnorodne posiłki i dostosowane do Twoich potrzeb to jedna wielka ściema. Już lepiej zapłacić za fitatu i kupić jakiś gotowy plan.
anonimowygostek
Mokra Włoszka

Post autor: anonimowygostek »

Ja właśnie wykupiłam dostęp i jestem mocno rozczarowana. Byłam w Respo i liczyłam na to ze wrażenia będą podobne ale tak niestety nie jest. Posiłki praktycznie na jedno kopyto, mało warzyw, wszystko kręci się wokół kurczaka i ryżu, ewentualnie makaronu ryżowego.
Mam dużo ebooków od Michała Kota, on naprawdę ma świetne diety i jest dla mnie guru w kwestiach diety przeciwzapalnej, dlatego tez dałam temu szanse ale zdecydowanie w Respo było mi lepiej…