Swoją drogą to durny jestem że jej wyświetlenia nabijam pomyliłem sprawy, myślałem że to o tej kobiecie co zabiła dzieci i niedawno dożywocie dostała a to jednak kolejna sprawa przemlocona pięć razy przez true crime o której jednak powstały już odcinki seriali i fragmenty w książkachPrzemoKondratowicz pisze: ↑sob wrz 13, 2025 12:58 pm Kto słuchał nowego odcinka i ma opinie? Jestem głęboko zszokowany że sięgnęła po temat o którym nie ma już ośmiuset książek i seriali, tylko kolejna dożywotke jeśli dobrze się zorientowałem x tytułu. Warto odpalać?
Justyna 5 przez 10
Moderator: verysweetcherry-
PrzemoKondratowicz
- Dieta 600 kcal
Re: Justyna 5 przez 10
Ja myślałam, że się w tym momencie przesłyszałam. Zresztą ten odcinek to było dno dna.puree pisze: ↑sob wrz 13, 2025 1:13 pm W dodatku powtarzała kilka razy jakieś splątane rozkminy, że alkohol trochę poprawia humor, chociaż w sumie to depresant, ale też sprawia że człowiek się mniej przejmuje, chociaż oczywiście na dłuższą metę to nie jest rozwiązanie... Jakby tłumaczyła kosmicie działanie alkoholu![]()
-
PrzemoKondratowicz
- Dieta 600 kcal
Edit: chodzi o Krystynę z Czarnowąs.PrzemoKondratowicz pisze: ↑sob wrz 13, 2025 2:24 pm Swoją drogą to durny jestem że jej wyświetlenia nabijam pomyliłem sprawy, myślałem że to o tej kobiecie co zabiła dzieci i niedawno dożywocie dostała a to jednak kolejna sprawa przemlocona pięć razy przez true crime o której jednak powstały już odcinki seriali i fragmenty w książkach
Justyna powinna usunąć ten odcinek naprawdę. On jest po prostu szkodliwy społecznie. Nie chce sobie wyobrażać co czują DDA słuchając tego wy….wu. Że ich mamusia chlała i prała, że w domu syf i w ogóle ale za to tak się fajnie jej po alkoholu spało.
-
Jestem w trakcie słuchania i odebrałam to troche inaczej. Ze nie radzi sobie i na początku sięga po alkohol, żeby sie zrelaksować/wyluzować, ale później pije juz coraz więcej.
Bardziej poraziło mnie korzystanie z usług przez TIRowców.
Bardziej poraziło mnie korzystanie z usług przez TIRowców.
-
PrzemoKondratowicz
- Dieta 600 kcal
Moja ulubiona ogrzyca znowu pomija dziesięć postów dziesięciu różnych osób z tym samym zdaniem tylko po to żeby zjechać do mojej wypowiedzi i zacząć się kłócić
Przeceniasz się że przyszłam tu specjalnie dla ciebieGrubababa pisze: ↑pt wrz 12, 2025 9:38 pm A czy Ty zamierzasz teraz zapierdalać za mną od wątku do wątku i się wykłócać? Dyskusja była nt "prywatności" dziecka. Prawda jest taka, że nawet karmiąc dziecko piersią, mogła wybrać się na konwent bez niego. Są na to sposoby i zwykłe śmiertelniczki z tych sposobów korzystają, ale gwiazda Justa widocznie na to nie wpadła. Dlaczego? Sama sobie odpowiedz.
Udzielam się na wielu wątkach
-
PrzemoKondratowicz
- Dieta 600 kcal
Jeśli mowa o Justynie to nie skończyła żadnych studiów.
Zaczęła dwa czy nawet trzy kierunki ale z jakichś powodów nie była była stanie dociągnąć do końca J rezygnowała
Jakiś czas temu była nawet wersja że będzie studiować kryminalistyke (pamięta ktos?) Ale też nic jej z tego nie wyszło.
Ona się wydaje nieć słomiany zapał, zaczyna coś robić ale nie kończy
-
Nie znam Justyny, nie obserwuje jej życia, czasem słucham podcastów.
Wy wiecie, ze studia nie decydują o czyjejś mądrości? Czy tak tylko powielacie jakieś mity, ze człowiek bez studiów jest głupi? Można skończyć studia, a w głowie mieć pusto. Zazdrość przez Was przemawia? Zawsze mozna samemu zacząć nagrywać.
Wy wiecie, ze studia nie decydują o czyjejś mądrości? Czy tak tylko powielacie jakieś mity, ze człowiek bez studiów jest głupi? Można skończyć studia, a w głowie mieć pusto. Zazdrość przez Was przemawia? Zawsze mozna samemu zacząć nagrywać.
Słuchasz jej podcastów i twierdzisz, że jest mądrą? Bo jeśli oświeciła Cię o tym, czym jest dyskoteka albo że alkohol relaksuje, to zwracam honorRejestracja pisze: ↑ndz wrz 14, 2025 10:35 am Nie znam Justyny, nie obserwuje jej życia, czasem słucham podcastów.
A czy ty po tych swoich umędrniających studiach nie umiesz czytać ze zrozumieniem? xd dziewczyna napisała tylko, że skończenie studiów nie znaczy, że ktoś jest mądrzejszy niż inni, a nie ze Justyna to jakaś krynica mądrości.
-
Jak ma się za bóstwo i wielką specjalistkę to niech się czymś wykaże. Proste. Nie napisała pracy. Nie obroniła się. To nie skończyła. Głupoty piszesz. Nie ma nic średnie wykształcenie.
-
sweetdoughbaguette
- Migocząca Świeczka
Justyna wykazała się w życiu tym, że potrafi streścić do mikrofonu sprawę kryminalną, której opis autorstwa kogoś innego (prawdziwego dziennikarza) przeczytała.
Ale nikt nie mówi, że ona jest głupia. Zaczęcie 3 studiów i nieskończenie żadnych nie świadczy o mądrości (lub jej braku), ale już mówi o podejściu do zobowiązań i słomianym zapale, co idealnie się przejawia w działalności publicznej Jusi. Poczynając od tego, że nie umie się zebrać i zmotywować do wypuszczania regularnie odcinków, poprzez w sumie to agresję słowną wobec ludzi którzy jej o tym mówią (i to od samego początku jej twróczności, gdy odcinki były jeszcze rzetelne i trwały po 1-1.5h), milionie wymówek i robieniu rzeczy absolutnie po łebkach, co widać zwłaszcza w ostatnim roku-połtora jej działaności. Patrząc na to, że dokładnie tak samo się zachowywała w kwestii przeprowadzki, budowy domu, diety czy czegokolwiek innego, myślę, że można założyć że ona ma po prostu taki pattern. I znów, nie oceniam czy to dobrze czy źle, bo nawet nie wiem czy to jej przeszkadza w życiu czy nie, ale po prostu tak jest i tyle.Rejestracja pisze: ↑ndz wrz 14, 2025 10:35 am Nie znam Justyny, nie obserwuje jej życia, czasem słucham podcastów.
-
MalaCzarna
- Milion subskrypcji
Mnie bawi to ze ona traktuje pokazywanie tych stylizacji na serio a ubiera sie 2018 vibe, jakies rurki i balerniny xdd niech oczywiście chodzi jak chce, ale teraz chce sie w stylistkę bawić, mając totalnie zwyczajny laska +30 styl
A czy kros powiedzial że studia decydują o mądrości?Rejestracja pisze: ↑ndz wrz 14, 2025 10:35 am Nie znam Justyny, nie obserwuje jej życia, czasem słucham podcastów.
Wtf
Padło pytanie czy ma studia więc padła odpowiedź że nie ma.
Nikt nie twierdzi że jest przez to głupsza
Dokładnie
Trzeba zwracać uwagę że nie nie wiemy wszystkiego o twórcach internetowych i brać poprawkę na to że różne mogą być przyczyny
Nie słucham 5nz od lat bo przeszkadza mi fatalna jakość odcinków ale mimo to bądźmy choć odrobinę bardziej ludzcy nawet jeśli nie popieramy działań i decyzji jakiejś osoby
-
Beatrix123
- RóżowePolo
A ona nie wspominała o tym, że ma ADHD?
Z resztą nie tylko ona w tym środowisku
Z resztą nie tylko ona w tym środowisku
-
LauraBacha3
- BlondDoczep
Dlaczego ona to wrzuca? Nie wierzę, że jest na to popyt i naprawdę ma pytania o swoje stroje
OOTD do leżenia w szpitalu
![Obrazek]()
OOTD do leżenia w szpitalu
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.