Start
Mój profil

Zmniejszanie piersi NFZ

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
netusiakay
RóżowePolo

Zmniejszanie piersi NFZ

Post autor: netusiakay »

Dziewczyny, czy któraś z Was przeszła kwalifikacje i zmniejszanie piersi na NFZ? Napiszcie gdzie i jakie są wytyczne do zakwalifikowania się
Awatar użytkownika
FigGa
Licówka

Post autor: FigGa »

Przycupne, bo sama się nad tym zasnawiam i dobrze by było wiedzieć jak to wygląda.
Bo Wiśniewski to nie ja,
Bo to wszystko nie jest moje,
Bo to wszystko wielki pic,
A „Ich Troje” jest kradzione.
maya.8unny
Mokra Włoszka

Post autor: maya.8unny »

Kiedyś była o tym grupa na fb, ale nie umiem jej póki co znaleźć
Awatar użytkownika
Melpomene
Ciastko

Post autor: Melpomene »

Jest grupka: https://www.facebook.com/groups/1671619209823323
Tylko nie wiem, czy dziewczyny przyjmują teraz nowe osoby. Próbuj, tam są wszystkie informacje jakich potrzebujesz i ogrom wsparcia.
maya.8unny
Mokra Włoszka

Melpomene pisze: pt wrz 12, 2025 12:08 pm Jest grupka: https://www.facebook.com/groups/1671619209823323
Tylko nie wiem, czy dziewczyny przyjmują teraz nowe osoby. Próbuj, tam są wszystkie informacje jakich potrzebujesz i ogrom wsparcia.
Dzięki wielkie!
Kiedyś była weryfikacja, żeby wysłać swoje zdjęcie z kartką z jakimś napisem, nie wiesz, czy teraz też to działa podobnie?
Czy może trzeba polecenia przez kogoś z grupy?
Awatar użytkownika
Melpomene
Ciastko

Post autor: Melpomene »

maya.8unny pisze: pt wrz 12, 2025 12:24 pm Dzięki wielkie!
Kiedyś była weryfikacja, żeby wysłać swoje zdjęcie z kartką z jakimś napisem, nie wiesz, czy teraz też to działa podobnie?
Czy może trzeba polecenia przez kogoś z grupy?
Nie mam pojęcia niestety, jestem tam tak długo że weryfikowałam się fotą z kartką, nie wiem jak teraz działa przyjmowanie nowych.
maya.8unny
Mokra Włoszka

Melpomene pisze: sob wrz 13, 2025 12:48 pm Nie mam pojęcia niestety, jestem tam tak długo że weryfikowałam się fotą z kartką, nie wiem jak teraz działa przyjmowanie nowych.
Jak klikam w ten link, to wyświetla, że zawartość niedostępna. Będę musiała zaglądać co jakiś czas w niego, a nuż grupa się w końcu otworzy. Jak sezam 🤣
Dzięki za pomoc!