Start
Mój profil

Tajemnicze zaginięcie małżeństwa

Moderator: verysweetcherry
Treflik
Srebrna Kropeczka

Tajemnicze zaginięcie małżeństwa

Post autor: Treflik »

Zaginęli wczoraj rano, zagrożenie życia lub zdrowia. Skoro taki apel, to chyba nie pojechali do Sarbinowa zapomniawszy poinformować najbliższych...mam przeczucie, że umieszczenie tego w dziale kryminalnym nie będzie na wyrost....a Wy jakie macie teorie?

https://ostrzeszow.naszemiasto.pl/pilne ... 1782130632
EwaKasia
SushiRoll

Post autor: EwaKasia »

Trudno mieć jakieś teorie jak nie ma podanych żadnych szczegółów. Trzeba poczekać, zaraz jakieś smaczki zaczną wychodzić.
RyszardTyDraniu
Skarpeta Rakieta

Post autor: RyszardTyDraniu »

Treflik pisze: czw wrz 11, 2025 12:39 pm Zaginęli wczoraj rano, zagrożenie życia lub zdrowia. Skoro taki apel, to chyba nie pojechali do Sarbinowa zapomniawszy poinformować najbliższych...mam przeczucie, że umieszczenie tego w dziale kryminalnym nie będzie na wyrost....a Wy jakie macie teorie?

https://ostrzeszow.naszemiasto.pl/pilne ... 1782130632
Ja nie mam teorii, nie znam ludzi, ale z ciekawości poobserwuję wątek.
Zastanawia mnie, dlaczego zaginięcie nazwano "tajemniczym" (fakt.pl bodajże użył tego przymiotnika w nagłówku) oraz dlaczego ta sprawa została nagłośniona stosunkowo szybko (chyba nawet nie 12 godzin po rzekomym zaginięciu, ale wcześniej).
Awatar użytkownika
SmokAnalog
120mkw

Post autor: SmokAnalog »

Ona jest podobna do Waśniewskiej xD
Treflik
Srebrna Kropeczka

Właśnie to szybkie nagłośnienie sprawy może wskazywać, moim zdaniem, że są jakieś smaczki, o których jeszcze nie wiemy...w sumie dziwne, że jeszcze nic nie wypłynęło...albo zostawili jakiś list, albo np ktoś z nich prosił o pomoc, dzwonił do kogoś i kontakt się urwał....
Awatar użytkownika
berry blast
Kciuk

Post autor: berry blast »

Zgłosili się na policję, nic im nie jest
Treflik
Srebrna Kropeczka

Nje wierzę...czyli jednak Sarbinowo. I jeszcze dzieci komuś podrzucili.... może babcia się wkur i zgłosiła zaginięcie. No sławni się stali....
Awatar użytkownika
SmokAnalog
120mkw

Post autor: SmokAnalog »

Treflik pisze: czw wrz 11, 2025 3:37 pm Nje wierzę...czyli jednak Sarbinowo. I jeszcze dzieci komuś podrzucili.... może babcia się wkur i zgłosiła zaginięcie. No sławni się stali....
Wiem, że po wyglądzie nie powinno się oceniać, ale tutaj raczej od razu widać na fotkach, o kim dyskutujemy. xD
Awatar użytkownika
berry blast
Kciuk

Post autor: berry blast »

SmokAnalog pisze: czw wrz 11, 2025 3:41 pm Wiem, że po wyglądzie nie powinno się oceniać, ale tutaj raczej od razu widać na fotkach, o kim dyskutujemy. xD
Ale że o co ci chodzi xD
Awatar użytkownika
Nicea
SkrzydełkaZhooters

Post autor: Nicea »

berry blast pisze: czw wrz 11, 2025 4:33 pm Ale że o co ci chodzi xD
No nie powiesz, że nie zajeżdża patolą delikatnie XD
Treflik
Srebrna Kropeczka

Dlatego spodziewałam się, że ją gdzieś zaciukal i się ukrywa, jednak łeb zryty przez podcasty i wątki kryminalne na Wandzie, a to tylko melanż się przedłużył....