Start
Mój profil

Ola Łęczycka - śmierć w podróży poślubnej

Moderator: verysweetcherry
Jukka Sarasti
GreckieWakacje

Re: Ola Łęczycka - śmierć w podróży poślubnej

Post autor: Jukka Sarasti »

duzowiem pisze: śr wrz 10, 2025 6:56 pm Laski bardzo czesto tu piszecie, ze w Miami to nie takie laski chodza i ze Ola sie nie wyrozniala…bylam w Miami Beach w tamtym roku w pazdzierniku i powiem wam, ze wcale nie XD byly same grube niemki, ja mocne 6/10 i duzo bardzo przecietnych lasek wszelakiej narodowosci a bylam w tej samej turystycznej nieluksusowej czesci co Ola. Moze gdzies sa kluby na selekcje, gdzie faktycznie sa modelki ale w czesci 3-4 gwiazdkowych hotelach jest dosc normalnie jak w kazdej innej wakacyjnej destynacji.

I Narkotykow nikt nam nie proponowal, ale na ulicach wszedzie pachnialo marihuana.
Tak, tylko tutaj pewnie nie chodziło o yo, ze w Miami wgle są tylko takie 10/10 ale, ze dla takiego szejka czy innego miejscowego czy nie porywcza jest dużo o wiele bardziej smakowitych kąsków niż nasza ofiarą z mężem w pakiecie. Przynajmniej ja nie miałam tego na myśli.
Mam nieodparte wrażenie, że z każdym dniem mojego życia nieuchronnie zwiększa się liczba tych, którzy mogą pocałować mnie w dupę.
Migmig123
LemonkowaCola

Post autor: Migmig123 »

Jukka Sarasti pisze: śr wrz 10, 2025 7:04 pm Tak, tylko tutaj pewnie nie chodziło o yo, ze w Miami wgle są tylko takie 10/10 ale, ze dla takiego szejka czy innego miejscowego czy nie porywcza jest dużo o wiele bardziej smakowitych kąsków niż nasza ofiarą z mężem w pakiecie. Przynajmniej ja nie miałam tego na myśli.
Żyjemy w czasach, gdzie do takich milionerów, szejków itd takich pań 10/10 ustawiają się kolejki, które za torebkę, korzystanie z jego zasobności portfela i dóbr zrobią praktycznie wszystko i będą przy tym przeszczęśliwe, szczerze wątpię, że taka osoba musi uciekać się aż do porwać kobiety z mężem(!) bo aż tak go ujęła urodą…no proszę was 🥴
Awatar użytkownika
berry blast
Kciuk

Post autor: berry blast »

Migmig123 pisze: śr wrz 10, 2025 8:05 pm Żyjemy w czasach, gdzie do takich milionerów, szejków itd takich pań 10/10 ustawiają się kolejki, które za torebkę, korzystanie z jego zasobności portfela i dóbr zrobią praktycznie wszystko i będą przy tym przeszczęśliwe, szczerze wątpię, że taka osoba musi uciekać się aż do porwać kobiety z mężem(!) bo aż tak go ujęła urodą…no proszę was 🥴
A jeszcze potem ich grzecznie odstawili na plażę. Wiadomo.
Psotkaplotka
TrampekLV

Post autor: Psotkaplotka »

Wyświetlił mi się artykuł z onetu i niektóre komentarze to perełki.
Ten jest mój ulubiony: “było na Ole zlecenie znalazła się na celowniku i tak biedna skończyła,a będąc po biochemii to napewno wzięła by narkotyki żeby wylądować w więzieniu podczas odprawy ,ot myślenie ,ludzie to naprawdę nie mają rozumu pisząc takie debilne komentarze”

“proponuję wysłuchać podcastu na YouTube Olga Herring Bez tego nawet proszę nie komentować To co spotkało tych młodych ludzi to totalny Dramat Polecam zaopatrzyć się w herbatę i chusteczki”

“ wg.mnie tym bogatym wpadła w oko i koniec. Miliony zasłaniają twarz,nikt nic nie powie,niestety. Tragedia”

Serio nie wierzę, że ludzie aż tak bardzo wierzą w to, że dziewczyna została zabita przez kogoś na zlecenie. Mocna wkrętka
Psotkaplotka
TrampekLV

Post autor: Psotkaplotka »

Teraz w Stanach (mieszkam tu) dużo się mówi o facecie, który zaatakował nożem dziewczynę w pociągu. Dziewczyna normalnie siedziała sobie patrząc w telefon wracając z pracy i cyk nie żyje, więc tym bardziej możliwe, że coś złego przydarzyło się dwójce śpiących na plaży, prawdopodobnie pod wypływem narkotykow ludzi. Naprawdę nie trzeba być super pięknością żeby jakiś prymityw chciał skorzystać z okazji i kogoś wykorzystać albo po prostu zadać ból, bo przez chwilę czuję się silny i bezkarny
EwaKasia
SushiRoll

Post autor: EwaKasia »

Psotkaplotka pisze: śr wrz 10, 2025 8:56 pm Wyświetlił mi się artykuł z onetu i niektóre komentarze to perełki.
Ten jest mój ulubiony: “było na Ole zlecenie znalazła się na celowniku i tak biedna skończyła,a będąc po biochemii to napewno wzięła by narkotyki żeby wylądować w więzieniu podczas odprawy ,ot myślenie ,ludzie to naprawdę nie mają rozumu pisząc takie debilne komentarze”

“proponuję wysłuchać podcastu na YouTube Olga Herring Bez tego nawet proszę nie komentować To co spotkało tych młodych ludzi to totalny Dramat Polecam zaopatrzyć się w herbatę i chusteczki”

“ wg.mnie tym bogatym wpadła w oko i koniec. Miliony zasłaniają twarz,nikt nic nie powie,niestety. Tragedia”

Serio nie wierzę, że ludzie aż tak bardzo wierzą w to, że dziewczyna została zabita przez kogoś na zlecenie. Mocna wkrętka
Moje ulubione komentarze to:
1. "Zginęła bo była piękna"
2."Zginęła bo miała instagrama"
3. "Po tej sytuacji nigdy nie polecę do Miami"
🤦‍♀️
EwaKasia
SushiRoll

Post autor: EwaKasia »

Rukola1 pisze: śr wrz 10, 2025 4:07 pm Obejrzałam wczoraj dokument i też mi wygląda trochę na laurkę zrobioną przez rodziców, a kolejna sprawa to dziwi mnie, że ponad miesiąc czasu typ się nie zainteresował co z jego żoną. Nie jestem w stanie nadrobić całego wątku ale jak się odniesiecie do tych wkłuć na oślep plecy,nogi itd, i krwi na stroją kąpielowym?
Wkłucia na oślep mogły powstać podczas reanimacji przez ratowników medycznych. Nie wiem jak to sie odbywa dokładnie.
Dzień wcześniej miała na sobie, co widać na zdj z Instagrama, sandałki na wysokim obcasie zawiązywane na kostce. Mogły się jej zrobić obtarcia.
Krew na stroju kapielowym. Mogła mieć okres albo organizm tak reaguje po śmierci.
Ja nie twierdzę że tak musiało być. Takie były komentarze.
No i właśnie mnie zastanawia czemu matka widząc krew na stroju kapielowym stwierdza od razu że została zgwałcona. W takim razie jak to musiałoby być brutalne że aż krwawiła. To co oni jej robili na tym rzekomym jachcie?
Awatar użytkownika
kiciakociaaa2137
BlondDoczep

Post autor: kiciakociaaa2137 »

EwaKasia pisze: czw wrz 11, 2025 9:27 am Wkłucia na oślep mogły powstać podczas reanimacji przez ratowników medycznych. Nie wiem jak to sie odbywa dokładnie.
Dzień wcześniej miała na sobie, co widać na zdj z Instagrama, sandałki na wysokim obcasie zawiązywane na kostce. Mogły się jej zrobić obtarcia.
Krew na stroju kapielowym. Mogła mieć okres albo organizm tak reaguje po śmierci.
Ja nie twierdzę że tak musiało być. Takie były komentarze.
No i właśnie mnie zastanawia czemu matka widząc krew na stroju kapielowym stwierdza od razu że została zgwałcona. W takim razie jak to musiałoby być brutalne że aż krwawiła. To co oni jej robili na tym rzekomym jachcie?
Takie rzeczy można z łatwością ustalić w czasie badań po jej śmierci, jeśli narządy rodne zostały uszkodzone, na pewno zostały jakieś ślady. Pytanie tylko, czy rodzina otrzymała dokumentację medyczną Oli, gdzie mogłoby zostać to opisane.
𝘭𝘪𝘷𝘦, 𝘭𝘢𝘶𝘨𝘩, 𝘭𝘰𝘣𝘰𝘵𝘰𝘮𝘺
Awatar użytkownika
joalla
Currently: planning drama

Post autor: joalla »

Zastanawia mnie wątek, jakoby Dawid miał wypisywać do obcych ludzi z wymyślonymi historiami.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
klausz
ŚpioszkiKenzo

Post autor: klausz »

joalla pisze: czw wrz 11, 2025 1:23 pm Zastanawia mnie wątek, jakoby Dawid miał wypisywać do obcych ludzi z wymyślonymi historiami.
Ciekawe czy ten ktoś odnosi się do sytuacji przed czy po Miami. Bo jeśli po, to może to właśnie te problemy neurologiczne..?
Hankabezpudla
Gacie z oceanu

Post autor: Hankabezpudla »

Psotkaplotka pisze: śr wrz 10, 2025 8:56 pm Wyświetlił mi się artykuł z onetu i niektóre komentarze to perełki.
Tu też grubo (odpowiedź na pytanie jakiejś babki, po co ktoś miałby porywać dziewczynę razem z mężem): "widocznie nie bylas dla nikogo atrakcyjna na Twoje szczęście. Poogladaj lub posłuchaj podkasty z tą tragedia a później komentuj. To że Ty nie wierzysz to nie znaczy że tak nie jest!!!!".

Ogółem to się ludzie tak gotują w komentarzach pod tym artykułem na Onecie, jak rzadko widuję...
Joanna Darc
Samarka

Post autor: Joanna Darc »

Hankabezpudla pisze: czw wrz 11, 2025 3:58 pm Tu też grubo (odpowiedź na pytanie jakiejś babki, po co ktoś miałby porywać dziewczynę razem z mężem): "widocznie nie bylas dla nikogo atrakcyjna na Twoje szczęście. Poogladaj lub posłuchaj podkasty z tą tragedia a później komentuj. To że Ty nie wierzysz to nie znaczy że tak nie jest!!!!".

Ogółem to się ludzie tak gotują w komentarzach pod tym artykułem na Onecie, jak rzadko widuję...
Niestety ludzie często ulegają emocjom. Mało jest takich co myślą analitycznie
Felczi
ZdalnaFanka

Post autor: Felczi »

klausz pisze: czw wrz 11, 2025 2:36 pm Ciekawe czy ten ktoś odnosi się do sytuacji przed czy po Miami. Bo jeśli po, to może to właśnie te problemy neurologiczne..?
No, ja to rozumiem, że z chorobliwej zazdrości robił wieczne spiny i sam tworzył jakieś paranoiczne historię, więc przed sytuacją.
I to by miało najwięcej sensu, że ich obrażenia, to wynik ich awantury na zjeździe/naćpaniu. Może nerwy osiągnęły apogeum, bo zamulili i nie upilnowali czasu, przez co straciliby lot, a że pieniędzmi nie śmierdzieli, skoro musieli od rodziców sępić "na drinki"( te 2 oczywiście 🙃), to mogło dość do bardzo napiętej sytuacji. Też skoro był zazdrosny, to mogło mu się nie spodobać, jak się odezwała, czy spojrzała na tego Kevina, czy coś przy odbieraniu hasła do klubu.
tresla
Siatkarka

Post autor: tresla »

Jak kto mysli, ze te chetne zaspokajają rządze posiadania bogatych, zepsutych to chyba ma nierowno pod sufitem. Wystarczy zobaczyc jak wygladala i taką niejeden sobie upatrzy i upoluje.
Manka2
Koczkodan

Post autor: Manka2 »

tresla pisze: czw wrz 11, 2025 11:33 pm Jak kto mysli, ze te chetne zaspokajają rządze posiadania bogatych, zepsutych to chyba ma nierowno pod sufitem. Wystarczy zobaczyc jak wygladala i taką niejeden sobie upatrzy i upoluje.
Ale wiesz, ze ona nie wyglądała tak jak na tych przerobionych zdjęciach prezentowanych w internecie?
allegraa
Koczkodan

Post autor: allegraa »

A jej instagram nadal jest? Jeśli tak, jaką ma nazwę?
Awatar użytkownika
berry blast
Kciuk

allegraa pisze: ndz wrz 14, 2025 12:39 pm A jej instagram nadal jest? Jeśli tak, jaką ma nazwę?
wystarczy sobie zadać odrobinę trudu i przejrzeć wątek, jej instagram przewija się tu wiele razy.
allegraa
Koczkodan

berry blast pisze: ndz wrz 14, 2025 1:05 pm wystarczy sobie zadać odrobinę trudu i przejrzeć wątek, jej instagram przewija się tu wiele razy.
Szybciej zajęłoby Ci napisanie tego instagrama, ale dzięki, już znalazłam :)
Limonene
RealDiamond

Post autor: Limonene »

allegraa pisze: ndz wrz 14, 2025 1:12 pm Szybciej zajęłoby Ci napisanie tego instagrama, ale dzięki, już znalazłam :)
Tobie też szybciej zajęłoby poszukanie od razu, niż pisanie posta i czekanie na gotowe xd
Awatar użytkownika
berry blast
Kciuk

allegraa pisze: ndz wrz 14, 2025 1:12 pm Szybciej zajęłoby Ci napisanie tego instagrama, ale dzięki, już znalazłam :)
ale mi się nie spieszy bo jest niedzielunia a Ty się nauczyłaś szukać tego co potrzebujesz 🤗
allegraa
Koczkodan

Limonene pisze: ndz wrz 14, 2025 1:26 pm Tobie też szybciej zajęłoby poszukanie od razu, niż pisanie posta i czekanie na gotowe xd
Nie każdy ma tyle czasu żeby wśród 80 kilku stron szukać nicku z instagrama ;) Chcesz odpowiadać - odpowiadasz, nie chcesz - nie odpowiadasz, po co robić jakieś dramy o głupi nick laski XD
Awatar użytkownika
joalla
Currently: planning drama

Post autor: joalla »

allegraa pisze: ndz wrz 14, 2025 1:38 pm Nie każdy ma tyle czasu żeby wśród 80 kilku stron szukać nicku z instagrama ;) Chcesz odpowiadać - odpowiadasz, nie chcesz - nie odpowiadasz, po co robić jakieś dramy o głupi nick laski XD
Po to jest opcja lupki. Wpisujesz hasło i znajdujesz.
ZilberSchlag
Srebrna Kropeczka

Post autor: ZilberSchlag »

allegraa pisze: ndz wrz 14, 2025 1:38 pm Nie każdy ma tyle czasu żeby wśród 80 kilku stron szukać nicku z instagrama ;) Chcesz odpowiadać - odpowiadasz, nie chcesz - nie odpowiadasz, po co robić jakieś dramy o głupi nick laski XD
I przez takich właśnie jak Ty i osobę co nie umie używać lupy jest ponad 80 stron bełkotu o tym samym xd samonapędzająca się machina
Awatar użytkownika
berry blast
Kciuk

klausz pisze: czw wrz 11, 2025 2:36 pm Ciekawe czy ten ktoś odnosi się do sytuacji przed czy po Miami. Bo jeśli po, to może to właśnie te problemy neurologiczne..?
jeśli chodzi o jego zazdrość to raczej sądzę, że mowa o sytuacjach sprzed Miami, a nie po i jego tinderowe podrywy.
WiktoriaMisior
Mokra Włoszka

Post autor: WiktoriaMisior »

Powiększone źrenice to nie zawsze oznaka zażywania dragów.
Sama czasem nawet w ciągu dnia mam źrenice tak duże, że nie widać tęczówki, a o zgrozo nigdy dragów nie tknęłam.

Możemy się tylko domyślać co się faktycznie wydarzyło, ale prawdę sam jeden Dawid zna. Skoro mąż nie dopytuje o żonę przez ponad miesiąc, ani nie zależy mu na dojściu do prawdy to z całą pewnością ma na sumieniu więcej niż nam się może wydawać.
Mania