Białystok - polecajki
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherryBiałystok - polecajki
Cześć, w nawiązaniu do postów w jednym z tematów, założyłam wątek o Białymstoku - dla tych kto był, jest lub będzie przybywał w tym mieście, na stałe lub na chwilę.
Co polecacie, nie polecacie?
Jest wątek o maczarni MNC więc sobie darujemy. Ale może inne miejsca warte uwagi? Czy ktoś chodzi w Białymstoku na zajęcia typu barre albo balet dla dorosłych?
Co polecacie, nie polecacie?
Jest wątek o maczarni MNC więc sobie darujemy. Ale może inne miejsca warte uwagi? Czy ktoś chodzi w Białymstoku na zajęcia typu barre albo balet dla dorosłych?
Z kawiarni moje top of the top to White bear coffee (status złoty w apce mówi sam za siebie
) i później Kocie cafe
w sumie chętnie poczytam, bo raczej nigdzie nie chodzę, nie mam z kim. Ale może coś fajnego się trafi, że pójdę 
-
shhhark
Tylko niezle ziółko ;-) mały ale klimatyczny lokal, zaufajcie mi co do matchy jak chcecie ceremonialna. Koniecznie spróbujcie lawendowej, która nie jest robiona na syropie.
Sama chętnie się dowiem które studio pilatesu polecacie, bo trochę ich wyrosło jak grzyby po deszczu :d a w joe jak zobaczyłam, że insta ‚trenerka’ nagle jest instruktorem pilatesu po ekspresowym szkoleniu, trochę się zaczęłam zastanawiać komu faktycznie warto zaufać
Sama chętnie się dowiem które studio pilatesu polecacie, bo trochę ich wyrosło jak grzyby po deszczu :d a w joe jak zobaczyłam, że insta ‚trenerka’ nagle jest instruktorem pilatesu po ekspresowym szkoleniu, trochę się zaczęłam zastanawiać komu faktycznie warto zaufać
-
Daleko od soszy
- Migocząca Świeczka
Sprawdziłam kilka losowych lokali - wszystkie czynne w niedziele. O czym piszesz?
-
shhhark
Niestety, ale warto próbować uderzać w weekend :-) i obserwować na insta, bo o wcześniejszym zamknięciu lub dłuższych godzinach pracy informuję na bieżąco tam
w sumie też sprawdziłam i dochodzę do wniosku, ze one są czynne tylko krótkoDaleko od soszy pisze: ↑śr wrz 10, 2025 7:18 pm Sprawdziłam kilka losowych lokali - wszystkie czynne w niedziele. O czym piszesz?
to ta blondynka?shhhark pisze: ↑śr wrz 10, 2025 5:50 pm Tylko niezle ziółko ;-) mały ale klimatyczny lokal, zaufajcie mi co do matchy jak chcecie ceremonialna. Koniecznie spróbujcie lawendowej, która nie jest robiona na syropie.
Sama chętnie się dowiem które studio pilatesu polecacie, bo trochę ich wyrosło jak grzyby po deszczu :d a w joe jak zobaczyłam, że insta ‚trenerka’ nagle jest instruktorem pilatesu po ekspresowym szkoleniu, trochę się zaczęłam zastanawiać komu faktycznie warto zaufać![]()
-
123wiosna123
- Trening tenisa
Czekalam na odpowiedzi ale niestety brak.
Ja po przygodach z fryzjerami gdzie zamiast blondu miałam siwe albo zamiast ścięcia na prosto miałam na środku dziurę to przestałam chodzić gdziekolwiek i wróciłam do naturalnych włosów chociaż w ogóle mi sie nie podobają
-
grabowska83
- Channelka
Trudno trafic na dobrego fryzjera. A jesli juz sie taki znajdzie to odlegle terminy albo ceny kosmos. W Białymstoku jeszcze nie trafilam na takiego do ktorego chcialabym wrocic. W Bielsku Podlaskim moge polecic salon Violeta Hair. Oceniam jedynie strzyzenie bo wlosow jeszcze nie farbuje, ale z tej uslugi zawsze jestem zadowolona. Czasami warto poszukac w mniejszych miejscowosciach.123wiosna123 pisze: ↑ndz wrz 14, 2025 8:18 am Czekalam na odpowiedzi ale niestety brak.
Ja po przygodach z fryzjerami gdzie zamiast blondu miałam siwe albo zamiast ścięcia na prosto miałam na środku dziurę to przestałam chodzić gdziekolwiek i wróciłam do naturalnych włosów chociaż w ogóle mi sie nie podobają
Ja chodzę do Ignatowicz na Łąkowej, ale ja głównie po strzyżenie, więc moja opinia to raczej tylko pod tym kątem. Rok temu byłam na Podleśnej u Julii Olenskiej, też nieźle strzyże. A na pewno na plus, że się nie odzywa podczas wizyty, nienawidzę na siłę rozmawiać z fryzjerkami itp 
Ja właśnie dlatego przestałam chodzić do jednej z popularniejszych fryzjerek bo ciągle zagadywała :Damica90 pisze: ↑ndz wrz 14, 2025 10:58 am Ja chodzę do Ignatowicz na Łąkowej, ale ja głównie po strzyżenie, więc moja opinia to raczej tylko pod tym kątem. Rok temu byłam na Podleśnej u Julii Olenskiej, też nieźle strzyże. A na pewno na plus, że się nie odzywa podczas wizyty, nienawidzę na siłę rozmawiać z fryzjerkami itp![]()
-
shhhark
Mogę polecić jedynie pod względem ścięcia em studio. Team introwertyk, Gabi robi swoją robotę i nie ma niepotrzebnej gadki
-
shhhark
Ktoś był robić pazy u Wiktoria studio? Albo jest w stanie polecić jakieś miejsce?
Ładnie wyglądają prace na instagramie ale o zagranicznych stylistkach się nasłuchałam, że z czystością średnio i można coś złapać wiec chce się zorientować zanim pójdę
Ładnie wyglądają prace na instagramie ale o zagranicznych stylistkach się nasłuchałam, że z czystością średnio i można coś złapać wiec chce się zorientować zanim pójdę
Jak idziesz się zrelaksować to średnio. Dotąd jak chodziłam na pedi w inne miejsca czułam się jak na masażu a tu te wszystkie pracownicę trajkoczą miedzy soba po rosyjsku, głośno, plus robią bardzo szybko i mało delikatnie, polecam jeśli zależy Ci by było szybko bo robią jak roboty bardzo w pośpiechu
Nie można odmówić że wykonują ładnie
Także plus za wykonanie i szybkość
Minus za atmosferę, trochę kołchoz
Ja właśnie z tego powodu nie chodzę do żadnych wschodnich stylistek, sporo się nasłuchałam i na oglądałam, już 3 dziewczyny z mojego otoczenia miały i dalej mają problem z jakimiś chorobami paznokci, nie pamiętam nazwy ale coś na 'ch', wygląda to okropnie, jedna na stałe musiała zrezygnować z stylizacji paznokci , dalej leczy się z tego dermayologicznie, prywatnie Dziwnym trafem wszystkie robily paznokcie nie u Polek, ale u stylistek że wschodu. Nie wiem czy i jaki to ma związek, ja i dziewczyny z mojego otoczenia paznokcie robimy tylko u 'naszych'
Chciałam się umówić do beauty bar przy ul Mlynowej. Pani mi powiedziała że teraz przyjmują zapisy na styczeń . Nawet nie wiem czy warto chodzić.grabowska83 pisze: ↑ndz wrz 14, 2025 10:20 am Trudno trafic na dobrego fryzjera. A jesli juz sie taki znajdzie to odlegle terminy albo ceny kosmos. W Białymstoku jeszcze nie trafilam na takiego do ktorego chcialabym wrocic. W Bielsku Podlaskim moge polecic salon Violeta Hair. Oceniam jedynie strzyzenie bo wlosow jeszcze nie farbuje, ale z tej uslugi zawsze jestem zadowolona. Czasami warto poszukac w mniejszych miejscowosciach.
A co
Wiecie o talii osy?
- RoseBlack955
- Srebrna Kropeczka
Jeśli blond to tylko u Pati
Na insta - pati_fryzjerka
Ma salon na wiadukcie. Robi najpiękniejsze blondy i ma super lekka rękę do włosów.
Na insta - pati_fryzjerka
Ma salon na wiadukcie. Robi najpiękniejsze blondy i ma super lekka rękę do włosów.
123wiosna123 pisze: ↑ndz wrz 14, 2025 8:18 am Czekalam na odpowiedzi ale niestety brak.
Mamitta